- Konu Sahibi pamuk34seker
-
ııııyy ben o suyu hiç begenmedimSelam kızlar ve bebikolar, ben geldim Zeynebimle...
Dün şeker taramam yapıldı ve şekerim yüksek ötesi yüksek çıktı malesef. Hastane doktoru diyetisyene gönderdi. Bugün sonuçları kendi doktoruma gösterdim. Gözlerine inanamadı ve testi tekrar yapmamı söyledi. Yarın sabah bir daha test yapılacak. Bu arada bebişim kocaman olmuş. 25 haftalık. 800 gr ve 33 cm. Boyu haftasından beş gün ileri dedi doktor maşallah. Yani şeker işi hariç herşey çok şükür maşallah iyi. Haber vereyim dedim. Ayrıca şeker taraması yaklaşanlar, kesinlikle 5 gün tatlıdan pirinçten etten uzak durun ben durmadım sonuç bu. Ben bile sat 3 e kadar süren açlığa dayanamadım. Açlık dışında şekerli suyun tadı fena değildi. Benden bu kadar....
günaydın canım maş. bizmde haftaya giidicez ozman 30 haftalık olucaz. kilo normal canım boyda normal bence tabi doktor ne dedi. bzde en son 27.haftalıkken gittik 1026 gr 30 cmdi. haftaya sonucu merak ediyorum. inş.benim miniğimde seninki gibi güzel kilo almaya devam eder.Günaydın Eylül Anneleri,
Benim de dün kızım eylülle randevum vardı, bizde dün itibariyle 1510 gr, 39 cm olmuşuz Sizce boyumuz ve kilomuz normal mi ?
merhaba güzel eylül anneleri ....
Dün dr randevumuz vardi kizim 27+5 haftalik kilosu 1320 boyu 38 cm dedi drumuz ... Sizce nasil gelisimi iyimi bebegimin ...
merhaba güzel eylül anneleri ....
dün dr randevumuz vardi kizim 27+5 haftalik kilosu 1320 boyu 38 cm dedi drumuz ... sizce nasil gelisimi iyimi bebegimin ...
Selam kızlar ve bebikolar, ben geldim Zeynebimle...
Dün şeker taramam yapıldı ve şekerim yüksek ötesi yüksek çıktı malesef. Hastane doktoru diyetisyene gönderdi. Bugün sonuçları kendi doktoruma gösterdim. Gözlerine inanamadı ve testi tekrar yapmamı söyledi. Yarın sabah bir daha test yapılacak. Bu arada bebişim kocaman olmuş. 25 haftalık. 800 gr ve 33 cm. Boyu haftasından beş gün ileri dedi doktor maşallah. Yani şeker işi hariç herşey çok şükür maşallah iyi. Haber vereyim dedim. Ayrıca şeker taraması yaklaşanlar, kesinlikle 5 gün tatlıdan pirinçten etten uzak durun ben durmadım sonuç bu. Ben bile sat 3 e kadar süren açlığa dayanamadım. Açlık dışında şekerli suyun tadı fena değildi. Benden bu kadar....
Selam Arkadaşlar,
Dün akşam çok ağrım oldu hastaneye gittik ve ne yazık ki idrar yollarımda enfeksiyon çıktı dr. antibiyotik verdi
Bu arada bebişimide gördüm 28+2 günlüğüz kilomuz 1.254 boyumuzda 39 cm
Allah nazarlardan korusun bebiklerimizi
biz senle ne yapıcaz sudemerve hep aynı sorunları yaşıyoruz kilodan sanırım ya bendde de şeker çıktı geçen forumda yazmıştım sanada kopyaladım belki işine yarıyan bişi bulursun biraz doğuma kadar dişimizi sıkıcaz artık ne yapalım hoş ben sıkamıyorum ama inşallah sen yaparsın
canım benim diyet gdm diyeti olarak geçiyo kalorisi yok 3 ana öğün 6 ara öğün var patates,pirinç,havuç,makarna, pilav bulgurda dahil beyaz ve kepekli ekmek, şekerli şeyler ,meyve suları, hamurişleri kesinlikle yasak. bana dr verdiği diyeti paylaşıyım belki işine yarar en azından aklında kalır.
ben işe gittiğim için sabah yedide start :) 07:00 bir su bardağı yoğurt 2 kuru kayısı (süt ve ayran içmediğim için tercihimiz yoğurt)
SABAH KAHVALTISI 08:30 :şekersiz açık çay- 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir- 1 adet haşlanmış yumurta- 5 tane tuzsuz zeytin- 2 dilim çavdar veya tam buğday ekmeği- salata yağsız söğüş istediğin kadar
ARA ÖĞÜN 10:30 :1porsiyon meyve- yarım su bardağı yoğurt
ARA 11:00 11:30 :kuşburnu-melisa-ıhlamur-papatya çayı tarçın ekleyerek (yeşil çay ve diet çay yasak)
ÖĞLEN 12:300 13:00 :çalıştığım için iş yerinin çıkardığı yemekten bir porsiyon- yarım kase çorba- yoğurt 1 su bardağı- 2 dilim ekmek-salata serbest yağsız
ARA ÖĞÜN 15:00:1 porsiyon meyve - 3 ceviz/10 fındık/10 badem meyveyle beraber dilediğini yiyebilirsin
ARA ÖĞÜN 17:30 yarım su bardağı yoğurt
AKŞAM 19:30 :10 yemek kaşığı sebze yemeği susuz- 1 su bardağı yoğurt-1,5 dilim ekmek - salata serbest (salatanın içine beyaz peynir, ton balığı, tavuk gibi bir şey koyabilirsin)
GECE 22:00 1 porsiyon meyve- 3 ceviz/10 fındık /10badem meyveyle beraber dilediğini yiyebilirsin
13 su bardağı su her gün içmelisin diye eklemiş
her hamilede değişebilir benim fikrimce ben hem çalıştığım için öğünlerim böyle hemde değerlerime göre 2 hafta uygulıyıp bu diyeti tekrar doktora gidip kontrol olucam sonuçlara görede diyetisyen tekrar listeyi değerlendircek dikkat etmek lazım hayırlısıyla bi kucağımıza alsak bebişlerimizi
rabbim inş.en kısa zamanda kurtarır sizi bu dertten programlı yemek evet zor heran gerekli seyler elinin altında bulunması gerek. umarım hersey düzelir.cok sükür ki minikleriniz cok iyi hepte iyi olurlar
İnşallah düzelir canım ya. Bugün de doktordaydım, testi tekrar yaptık, daha yüksek çıktı bu sefer. Çalışıyorum, listeye uymam çok zor olacak ne yapacağımı bilmiyorum. Çok da korkuyorum açıkçasıHayırlısıyla vakti zamanında sağlıcakla bir doğursaydk...
inş düzelir canım ya niye yüksek cıkıyo peki yediklerindenmi kaynaklanıyo bişey dedimi. inş.hayırlısıyla saglıklı dogururuz. bol bol dua et canım insan tedirgin oluyo evet inş.bişey olmicak saglıcakla kavusucaz miniklerimize
aMİN Canım inşallah. Aslında hayatımda şekerin ş si yoktur. Asla abur cubur çikolata bisküvi vb şeyler yemem normalde de sevmem. Aşırı yemem, hatta hiçbirşey yyiyemiyorum ben. Ama oldu işte. Bebeğin eşi üretirmiş şekeri. Doktor öyle dedi. O zaman niye diyet yapıyorum dedim sustu:) Kendi haline bıraktım bende herşeyi. Belki daha doktora bile gitmem. Git gel psikolojim bozuldu. Gitmedim mi daha iyi.
merhaba arkadaşlar dün randevumuz vardı..harika bi randevuydu cok cok mutlu olduk resmen gördük miniğimi cok farklı hissettim kendimi resim cekti doktor video falan koydu bikaç tane cd verdi.dünden beri kaç defa izleyip güldüm öptüm rabbim herkese saglıklı yavrularımıza kavusmayı nasip etsin inş. meleğim 1600 gr olmuş 1 hafta öndesiniz dedi doktor. 23 günde 600 gr almıs:)) maş.nazar değmesin inş.boyu uzun dedi tam olarak söylemedi. pozisyonu cok farklıydı. ben kafası yukarda zannettiğim günlerde böyleydi belkide yan yatıyodu yüzü alta bakıyodu poposu yukarda ayakları ve elleri yüzündeydi görmekte zorluk cektik ama basardı doktor sagolsun. yanakları tombiş burnu minik dudakları aynı baba yanaklarıda burnu bana benziyo öyle dedi doktorumuz cok gzel yüz hatları olucak dedi biraz erkek suratı var dedi babaya daha cok benzediği için belkide. 2 hafta sonra tekrar gidiyoruz inş. bebek cok saglıklı dedi rabbime binlerce sükürler olsun. cok gzel gecti kısacası aaayy videolarda neler var söylemedim. bitanesinde gülümsüyo hafiften bitanesindede agzını actı dilini uzattı sanki resmen görünüyo:)) her gören dil cıkarıyo dedi doktor demedi ama bişey güzel görüntüler var tombiş yanaklı düğme burunlu miniğim geliyo:))
İnşallah düzelir canım ya. Bugün de doktordaydım, testi tekrar yaptık, daha yüksek çıktı bu sefer. Çalışıyorum, listeye uymam çok zor olacak ne yapacağımı bilmiyorum. Çok da korkuyorum açıkçasıHayırlısıyla vakti zamanında sağlıcakla bir doğursaydk...
oooy maş.nazar değmesin canım.bende bugün doktora gittim açlık tokluk şekeri için kan tahlili istedi pazartesi onları vericem 28+2 kilosu 1350 gr oğluşum
oy maşallah senin bebiş almış kiloları gidiyo benim bebişte bana aldırıyor kiloları :)) sağsalim kucağımıza alalımda gerisi önemlideğil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?