- Konu Sahibi pamuk34seker
-
benim doktorum boyunu kilosunu detaylı bir şekilde anlatıyor. gelişiminin çok iyi olduğunu hatta normalden daha iyi olduğunu söyledi bu durumda senin eslem'inde çok iyikorkmanı gerektirecek bir şey yok tatlım herşey yolunda
bu hafta gidicem doktora inş. diğer haftaydı ama duramıyorum görmem gerek yeter artıkdayanamıyorum miniği görmek istiyorum hep. dün bi video izledim 24 haftalık ultrason görüntüsü resmen yüzü okadar net görünüyoki kaşları falan net görünüyo ama siyah beyaz oldugundan tam net yakalamak gerekiyor. doktorumuz kızımın yüzünün resmini verdi ama cok net görü nmüyo dün videoda saskına döndüm. teknoloji bazen cok faydalı banada öyle diyo herseyi gayet iyi haftasıyla uyumlu diyo ama görümcem öyle diyince krktum yada beni korkutmak için bilerek dedi. kendi cocugu zayıf dogmustu onunla karsılastırdı galiba. 3 gün ler resmen göbek fırladı cokta rahatsızım galiba artık göbüş cıkıyo bide göbeim normalde vardı suan koca bi top var önümde sen ne alemdesin göbüş ne durumda düzgün karnım olsa cok isterdim büyük görünsün ama daha beter şişko görünüyorum psiklolojim bozuldu birazcık :S
Ayrıntılı ultrasonda herşeyi net belli oluyo diye biliyorum ben bende bu hafta içi giricem inşallah senin dediğin gibi kaşını gözünü herşeyini tam görürüm bu arada bizim bebeğin cinsiyetide tam belli değil 17. haftaya kadar erkekti 20. haftada kız dediler en son gittiğimde göstermedi kuzum :) çok merak ediyorumbu arada benimde göbeğim çıktı ama sanki daha çok hamile gibi değilde şişko göbek gibi duruyo :26: ben 6 kilo aldım ama hiç belli olmuyo hala eski pantolonlarımı düğmesini açık bırakarak giyiyorum dr. kilomun normal olduğunu söyledi.
ben renkli ultrasona giricem herşeyini görürüm inşallah çünkü hep arkası dönük oluyo her defasında poposunu görüyoruzbu haftadan sonra artık hamile olduğumuz belli olur çünkü benimde birden büyüdü artık şeklini alr diye düşünüyorum canım ben 67 kiloyla başlamıştım c.tesi kontorole gittiğimde 73 olmuşum ama dediğim gibi sadece göbeğim var bu kadar kiloyu nereme aldım bende bilmiyorum ama önemli olan bebeğimin gelişiminin iyi olduğu
inşallah canım ultrasona giriyim hayırlısıyla anlatırım tüm detaylarını.
aynen canım kesesi kordonu süt kanalları falan hep bebekle alakalı aldığımız kilolar.. kullandığımız ilaçlarda kilo aldırıyor haliyle.
dün detaylı ultrasona girdik herşeyimiz normal gitmesine rağmen böbreklerimiz 10mm genişlemiş... Tamamen altüst oldum eğer 17 mmye ulaşırsa müdehale edilecek birşey takılacak bebeğe....Nedir ne değildir bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin
ben renkli ultrasona giricem herşeyini görürüm inşallah çünkü hep arkası dönük oluyo her defasında poposunu görüyoruzbu haftadan sonra artık hamile olduğumuz belli olur çünkü benimde birden büyüdü artık şeklini alr diye düşünüyorum canım ben 67 kiloyla başlamıştım c.tesi kontorole gittiğimde 73 olmuşum ama dediğim gibi sadece göbeğim var bu kadar kiloyu nereme aldım bende bilmiyorum ama önemli olan bebeğimin gelişiminin iyi olduğu
bende dün gittim dr a dayanamadım ..3 farklı hafta çıktı ac 24w3d bpd 22w5d fl 24w0d ..sanırım atlattık artık.kılosuda 670 gr olmuş maşallahh..ayrıntılıya gırmene gerek yok dedı doktorum ben bakıyorum dedı ..öyle işte bizde gelışmeler..ben muz ve yoğurt mutlaka yemeğe gayret ettım ve süt sanırım işe yarıyor 3 hafta önce 298 demıştı ..allahım yürek sızısı ..rabbım korusun tüm meleklerımızı inş.
bende dün gittim dr a dayanamadım ..3 farklı hafta çıktı ac 24w3d bpd 22w5d fl 24w0d ..sanırım atlattık artık.kılosuda 670 gr olmuş maşallahh..ayrıntılıya gırmene gerek yok dedı doktorum ben bakıyorum dedı ..öyle işte bizde gelışmeler..ben muz ve yoğurt mutlaka yemeğe gayret ettım ve süt sanırım işe yarıyor 3 hafta önce 298 demıştı ..allahım yürek sızısı ..rabbım korusun tüm meleklerımızı inş.
dün detaylı ultrasona girdik herşeyimiz normal gitmesine rağmen böbreklerimiz 10mm genişlemiş... tamamen altüst oldum eğer 17 mmye ulaşırsa müdehale edilecek birşey takılacak bebeğe....nedir ne değildir bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin
kızlar slm bn 23.hfta renkli ultrosona grcem Avrupa yakasında önerebilceğiniz hastaneler ve fyatları yazabilirmisiniz?
Canım tam olarak kaç haftalıksın Ac karın çevresi, bdp kafa çapı, fl de boyu oluyo.. Anladığım kadarıyla gelişimi günüyle aynı maşallah bebeğine.Ayrıntılıya mutlaka girmeni tavsiye ederim bence çok önemli bende henüz girmedim pazartesiye randevum var
tşkler inş. hepımızınkını :d işte daha öncede yazmıştım bu gaz görüşü etkılıyo kesın dr larda sölüyo yanı ölçümler farklı olabılıyo ..fark önceden zeyifdi bıcırıkbenım 4. gebeliğim depolar boşalıyor heralde gebelik arttıkça o yüzden yemezsem ne eve ne kendıme nede bebeğe hayrım olmuyo öyle saatlerce yatıyorum :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?