2013 Eylül Anneleri bebişlerinin gelişimleri

bu hafta gidicem doktora inş. diğer haftaydı ama duramıyorum görmem gerek yeter artık dayanamıyorum miniği görmek istiyorum hep. dün bi video izledim 24 haftalık ultrason görüntüsü resmen yüzü okadar net görünüyoki kaşları falan net görünüyo ama siyah beyaz oldugundan tam net yakalamak gerekiyor. doktorumuz kızımın yüzünün resmini verdi ama cok net görü nmüyo dün videoda saskına döndüm. teknoloji bazen cok faydalı banada öyle diyo herseyi gayet iyi haftasıyla uyumlu diyo ama görümcem öyle diyince krktum yada beni korkutmak için bilerek dedi. kendi cocugu zayıf dogmustu onunla karsılastırdı galiba. 3 gün ler resmen göbek fırladı cokta rahatsızım galiba artık göbüş cıkıyo bide göbeim normalde vardı suan koca bi top var önümde sen ne alemdesin göbüş ne durumda düzgün karnım olsa cok isterdim büyük görünsün ama daha beter şişko görünüyorum psiklolojim bozuldu birazcık :S

Ayrıntılı ultrasonda herşeyi net belli oluyo diye biliyorum ben bende bu hafta içi giricem inşallah senin dediğin gibi kaşını gözünü herşeyini tam görürüm bu arada bizim bebeğin cinsiyetide tam belli değil 17. haftaya kadar erkekti 20. haftada kız dediler en son gittiğimde göstermedi kuzum :) çok merak ediyorum bu arada benimde göbeğim çıktı ama sanki daha çok hamile gibi değilde şişko göbek gibi duruyo :26: ben 6 kilo aldım ama hiç belli olmuyo hala eski pantolonlarımı düğmesini açık bırakarak giyiyorum dr. kilomun normal olduğunu söyledi.

benim pantalonum alt tarafları iyide göbek kısmı sıkıyo mecburen bi onu değiştirdim 14 haftadan beri giyiyorum. evet net belli ama ayrıntılı ultrasonda siyah beyaz canım ben girdim 2 hafta önce cinsiyet konusu böyle sıkıntılı işte bende sanki öyle bişey duyuucam diye tereddütlüyüm acıkcası ayrıntılıya girdiğimde aptallık edip sormadım ama her kontrolde sormak lazım genede belli olmuyo bu durumlar cok yasanıyomus tatlım. kaç kilosun canım özel olmazsa gecen ay 68idim ben cuma günü konrtole gidicem tartılırım ozaman ama sonctan korkuyorum inanılmaz derecede göbeğim dısarda 3 gün önce basladı bianda oldu anlayamadım.

ben renkli ultrasona giricem herşeyini görürüm inşallah çünkü hep arkası dönük oluyo her defasında poposunu görüyoruz bu haftadan sonra artık hamile olduğumuz belli olur çünkü benimde birden büyüdü artık şeklini alr diye düşünüyorum canım ben 67 kiloyla başlamıştım c.tesi kontorole gittiğimde 73 olmuşum ama dediğim gibi sadece göbeğim var bu kadar kiloyu nereme aldım bende bilmiyorum ama önemli olan bebeğimin gelişiminin iyi olduğu

aaa cok gzel renkli olması aaaay sanslısın bizede anlat nolur agzını burnunu hevesleniyorum bebişimi görmüş kadar seviniyorum valla. terbiyeli bebiş işte göstermiyo aferin ona bizde öğrenene kadar sıkıntı cektik ama acıkcası değişecek diye tedirginimde her zaman sormakta fayda var. bende kesin 70i gectim kesin gecmişimdir. eşimde sabah beni rahatlatmak için söyledi normalde hiç kilomla ilgili yorum yapmazdı. yürüyüşe gidelimmi diye tekklifte bulundu eşim markete bile arabayla gider bana yürüyüş teklif etti düşün allah razı olsun. bende dogal olarak cok kilo aldım dimi dedi sen hamilesin tabiki olucak dedi ama kollarından ne bacagından almadın bitek göbeğin cıktı oda olsun artık büyüyo bebiş dedi. kocamın bu desteğine güvenerek diyorum ki canım. ee dogal olarak kanımız arttı zaten baya yüksekti benim allaha şükür. rahim büyüdü bebiş büyüdü ee bide suyu var derken fırladı artık göbek aldıksayda belki 2 kilo aldık ama daha cok bebişe gidiyo diye tahmin ediyorum

inşallah canım ultrasona giriyim hayırlısıyla anlatırım tüm detaylarını.
aynen canım kesesi kordonu süt kanalları falan hep bebekle alakalı aldığımız kilolar.. kullandığımız ilaçlarda kilo aldırıyor haliyle.

heh aynen bak onları unuttum yani cok normal vitamin kullanıyorum aldırıyodur illaki. haberleri bekliyorum canım

dün detaylı ultrasona girdik herşeyimiz normal gitmesine rağmen böbreklerimiz 10mm genişlemiş... tamamen altüst oldum eğer 17 mmye ulaşırsa müdehale edilecek birşey takılacak bebeğe.... nedir ne değildir bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin

ne oldugu konusunda bilgim yok arkadaşım allah yar ve yardımcın olsun inş. Bebeğine saglıklı günlerde kavustursun inş. Ciddi bişey yoktur umarım. Rabbim yavrularımızı bizlere bagıslasın.

bende dün gittim dr a dayanamadım ..3 farklı hafta çıktı ac 24w3d bpd 22w5d fl 24w0d ..sanırım atlattık artık.kılosuda 670 gr olmuş maşallahh..ayrıntılıya gırmene gerek yok dedı doktorum ben bakıyorum dedı ..öyle işte bizde gelışmeler..ben muz ve yoğurt mutlaka yemeğe gayret ettım ve süt sanırım işe yarıyor 3 hafta önce 298 demıştı ..allahım yürek sızısı ..rabbım korusun tüm meleklerımızı inş.

TA TA TA TAM AAAYY 72 OLMUSUM AİLE HEKİMLİĞİNDEYDİM BUGÜN CANIM AŞIM VARDI TETANOZ 2.DOZUNU VURULDUM BACAKLARIMDA BİRAZ ŞİŞME VARMIŞ ÖYLE DEDİ HEMŞİRE TANSİYONA BAKTI 11E 6 ÇIKTI TANSİYON. OOFF BUGÜNDEN SONRA SAGLIKLI BESLENİCEM EKMEK VE KALORİLİ YİYECEK DEVRİ BİTMİŞTİR. AMA TARTILDIGIMDA TOKTUM BU BAHANEMİ SİZCE BAYANLAR... CUMA GÜNÜ DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM DAHA BEKLEYEMİYORUM Bİ GİDİM GÖRİM MİNİĞİMİ BEKLEMEK NE ZOR CANIM YA

BENDEDE HEP ÖYLE FARKLI CIKIYO AMA GENEDE HAFTASIYLA UYUMLU DİYO :d BENİM MİNİK KIZIM SÜT İÇMEDİĞİM HALDE 2 HAFTA ÖNCE 513 GRDI AAY BİDE İÇSEM TOSUN OLUCAK DAHA COK. AMA ARKADAŞŞIM ARADAKİ RAKAM COK CİDDİMİŞ BAYA UCURUM VAR RABBİM YAVRUNU BAGISLASIN SİZLERE İNŞ. HEP SAGLIKLI HABERLERİ DUYARSINIZ İNŞ. BUNDAN SONRADA HEP İYİ OLUR KİLO PROBLEMİ OLMAZ İNŞ.

Canım tam olarak kaç haftalıksın Ac karın çevresi, bdp kafa çapı, fl de boyu oluyo.. Anladığım kadarıyla gelişimi günüyle aynı maşallah bebeğine. Ayrıntılıya mutlaka girmeni tavsiye ederim bence çok önemli bende henüz girmedim pazartesiye randevum var

Arkadaşım bende bugün ultrasona girdim.. Doktor bebeğimin böbreklerinin geniş olduğunu söyledi raporda yazan FETAL SAĞ REAL PELVİSÖN-ARKA ÇAPI 6 mm SOLDA 6 mm'dir çok kötü oldum ısrarla ne olur diye sordum dooktor takibe alıcaz 3 hafta sonra tekrar ölçücez eğer normal çıkmazsa konuşucağız dedi çok kötü oldum... Hemen ofise gelip internetten araştırdım biraz çoğunlukla anne karnındayken düzeliyormuş eğer düzelme olmazsa doğum sonrası cerrahi müdahale yapılıyormuş..Beklemekten başka bir çare yok çok üzülüyorum inşallah düzelir.. Senin bebeğinin cinsiyeti bellimi doktor bana erkek bebeklerin %50 sinde görülüyor dedi...

kızlar slm bn 23.hfta renkli ultrosona grcem Avrupa yakasında önerebilceğiniz hastaneler ve fyatları yazabilirmisiniz?

Ben pazartesi giricem şişlide dr. osman özyurt kendi muayenehanesi var fiyatı 200 tl. Cd+resim veriyomuş giden herkes çok memnun ben önce devlet hastanesi araştırdım ama hepsi doluydu özel hastanelerdede fiyat aşağı yukarı aynı ama daha uygun biyer arıyosan vakıf gurebada 50 tl. olduğunu duydum

sat 03 aralık benım biraz büyük çıktı bu seferde ..önceden küçük çıkıyodu ama gaz çok etkenmiş görüş acısında ölçerken bu hafta rahattım sanırım onun etkısı çok ..benım dr 20 kusur senelik dr. gerek yok dedı baya bakıyo zaten bişey görürse radyoloğa yönlendırıyormuş.allah korusun dogsunlarda tüm tetkıklerı yaptıtırız inş. çocuk dr una..ben ılk oğlumda sırf dr pıpırıklı dıye 1 hafta kaldım hastanede çok zordu bebeğim çok üzüldü ..o yüzden selamet olmalı :d

BENDEDE HEP ÖYLE FARKLI CIKIYO AMA GENEDE HAFTASIYLA UYUMLU DİYO :d BENİM MİNİK KIZIM SÜT İÇMEDİĞİM HALDE 2 HAFTA ÖNCE 513 GRDI AAY BİDE İÇSEM TOSUN OLUCAK DAHA COK. AMA ARKADAŞŞIM ARADAKİ RAKAM COK CİDDİMİŞ BAYA UCURUM VAR RABBİM YAVRUNU BAGISLASIN SİZLERE İNŞ. HEP SAGLIKLI HABERLERİ DUYARSINIZ İNŞ. BUNDAN SONRADA HEP İYİ OLUR KİLO PROBLEMİ OLMAZ İNŞ.[/QUOTE]

tşkler inş. hepımızınkını :d işte daha öncede yazmıştım bu gaz görüşü etkılıyo kesın dr larda sölüyo yanı ölçümler farklı olabılıyo ..fark önceden zeyifdi bıcırık benım 4. gebeliğim depolar boşalıyor heralde gebelik arttıkça o yüzden yemezsem ne eve ne kendıme nede bebeğe hayrım olmuyo öyle saatlerce yatıyorum :d

bak gaz olayını bilmiyodum bu sefer kontrolde dikkat edicem bakalım ne cıkıcak. maş. 4 oldu yani ne gzel boşalır tabi gelen yiyo inş. hep saglıklı olur yavrucukların hepimizede nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…