2013 Eylül anneleri Kaçıncı hafta ve kaç kilo aldık paylaşalım.

Kızlaaaar deli gibi iştahım açıldı benim , en son yazdığımdan bu yana 5 kilo almış durumdayım . Biri beni durdursuuuuuuuuun

Merhaba kizlar ben 63 ile hamile kalip ilk uc ay 4 kilo verdim. Su an 62 kiloyum ve inanilir gibi degil ya bu iki kiloyuda son iki haftada aldim :s cok acildi istahim bes dk bos durmuyorum nerdeyse. Allah sonumuzu hayir etsin 20 kilo almazsam iyi sonuna kadar

Merhaba
Bugün 19+5 günlüğüz.2-2,5 kilo aldım ben daha.Hepsi de göbeğimde.Ne canım çekerse yiyorum aslında.Hamurişi hariç.Herşeyden yiyorum ama az.Doktorum güzel gittiğimi söyledi.70 ile başladık 72-72,5 arasında gidip geliyorum.Düzenli kilo alırsan çatlak da pek olmazmış.Hayırlısı olsun hepimiz için...

slm bende 22. haftadayim suana kadar 4 kilo aldim ama su aralar istahim cok acildi kendimi zor frenliyorum. ilk hamileligimde 30 kilo almistim insallah bunda böyle olmaz..

Kesinlikle 3 saatte bir bişeyler atıştırmak gerekiyor. (yoğurt, meyve, salata vb.) yoksa durdurulamaz bir açlık oluyor. ilk 3 ayda 4 kilo verdim. mide bulantısı kusma vs. ancak 21 haftama kadar toplam aldığım kilo 5 hızlandı birden, ufak ufak yürüyüşlere başlama vakti...

Slm kizlar 25. Haftayim ve 6 kilo aldim.son 3 haftadz 1 kilo almisim.insallah boyle devam eder.kilo alip verememekten cok korkuyorum...

Selam kızlar,

Bugün 22+4 günlüğüs toplamda 6 kilo almışıs.. herşeyimiz gayet iyi doktorda her şeyin çok iyi olduğunu söyledi

ya ben iki hafta önceye kadar hamile kaldığım kilodaydım ve bebeğin gelişimi de iyiydi ta ki memlekete annemin yanına gittim 14 günde tam 3 kilo aldım:)) doktorum da doğuma kadar annenle görüşme bence dedi:))))

bende 23. haftadayım 9 kilo aldım başta almadım birden aldım göbişim 8 aylık gibi walla ayaklarım şişiyor çok tek problemim o son aylarda napcaz bilmiyorum...

slm kızlar
bende 21.haftaya yeni girdim geçen hafta kontroldeydim 5 kilo almışım toplamda
bu haftaya kadar iyiydim ama bu hafta çok çabuk yorulduğumu hissediyorum fazla ayakta kalınca bacaklarım ağrıyo
uykuda çok oluyo sizlerde durum nasıl ?

Ben merdiven ve yokuş çıkarken çok zorlanıyorum birde otobüslerde kocaman karnım var buna rağmen yer veren yok ilk başlarda yadırgamıştım ama şimdi alıştım artık hep ayakta gidip geliyoruz yolumda uzak yaklaşık 45 dk sürüyor haliyle ayaklarım şimdiden davul gibi yaz gelince sıcaklar başlıyınca napıcaz bilmiyorum Allah bir kolaylığını verir inşallah

bende 23. haftamdayım az önce tartıldım ve toplam 9 kilo almışım. boyum kısa, kilolu hamile kaldım. böyle giderse doğuma kadar kendimi düşünemeiyorum :18:
bacaklarımda sürekli kramp oluyo , ağrısından duramıyorum . ne iyi gelir acaba ?ayrıca bel fıtığım var çok yürüyüş yapamıyorum böle giderse eğer sezeryan olmak istemiyorum kızlar ..

Ben şu an 20+3'üm. İlk üç ayımda midem bulandıkça yemek yedim ve 6 kilo aldım, sonra duruldum. Toplamda 7 kilo aldım. Anlamadığım heryerde 2. trimester döneminde eski enerjinize geri doneceğimiz yazarken nedense son bir kaç haftadır yorgun düşüyorum. Merdiven çıkarken bende çok zorlanmaya başladım. Nefes nefeseyim.

Bu hafta başından beri bir şişkinlik ve kilo artışı başladı, fazla yemediğim halde hemde. Tansiyonumda 7 ye 4 çıkıyor zaman zaman özelliklede yemeklerden sonra. Son üç ayım için endişe duymaya başladım şimdiden
Ayrıca felaket hareketli bebeğim. Hatta zaman zaman canımı acıtıyor. Bu normal mi bu haftalarda?

Benim Minik Günlüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…