- 17 Şubat 2013
- 290
- 2
- 66
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
bende 31. haftadayım sadece 2 kilo aldım
bende 30 cu haftamın içindeyim 9 kilo aldım.moralim bozuluyo[/QUOT
Neden moralin bozuluyor ki anlamadım ben 33. haftadayım 13 kilo aldım önceki hamileliğimde doğuma girerken 12 kilo almıştım ve doğumdan cktım 10 kilosu gitmişti, doğum sonrası 1 hafta sarılıktı vs hengamede 2-3 kilo gitti geldim eski kiloma... ama sonra asıl süt olsun diye yediklerimiz ve evde rahatsak eger çok koşturmucaksak işte ondan korkun 10 a yakın o zaman aldım ve onu vermesi cok zordu.
bende 30 cu haftamın içindeyim 9 kilo aldım.moralim bozuluyo[/QUOT
Neden moralin bozuluyor ki anlamadım ben 33. haftadayım 13 kilo aldım önceki hamileliğimde doğuma girerken 12 kilo almıştım ve doğumdan cktım 10 kilosu gitmişti, doğum sonrası 1 hafta sarılıktı vs hengamede 2-3 kilo gitti geldim eski kiloma... ama sonra asıl süt olsun diye yediklerimiz ve evde rahatsak eger çok koşturmucaksak işte ondan korkun 10 a yakın o zaman aldım ve onu vermesi cok zordu.
hadi yabende üzülüyorum normal doğum düşünüyorum da ağırlaşmak istemiyorum.bide dr hep çokalma.çokalma dedikçe strese giriyorum.yemek yemek istemiyorum dikkat ediyorum.sonra bebeği besleyemicem die stres oluyorum.böyle işte ....ama meyve çokyiyorum.1600gr 30 hft ...sağol içimi ferahlatıyosunuz arkadaşlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?