2013 Eylül anneleri Kaçıncı hafta ve kaç kilo aldık paylaşalım.

Hayırlı olsun bebeğiniz.Hakikaten çok sinir bozucu bir durum.Ben de 2 gün önce otobüse binmek durumunda kaldım.Yok anacım kimse tınmıyo.Kızımda da pek karnım yoktu o yüzden bi tadını çıkaramamıştım hamile diye yer verilmesinin:)
Bu hamileliğimde de aynı şey.Bir de yüzsüz adamın biri yerinden kalktı ama özellikle yanımdaki bayanı çağırdı oturması için.Demek ki hamile filan değilim yav:))

hayılrı olsun bebişiniz.Ben de fazla yakata kalınca biraz ağrım oluyo fazla oturunca da şişme oluyo malesef..Ama uyku durumu filan yok.Bilemiyorum ki her gebelik farklı tabi.Ama doktora bi sorasınız belki şeker testi filan ister.

Merhaba doğumumuz aynı gün görünüyo hayırlı olsun:)Krampı doktorunuza söyleyin belki kalsiyum ya da magnezyum verir,kalsiyum ii geliyo bildiğim kadarıyla ama tabi sormadan kullanmayın sakın.

sağol cnm hepimize hayırlı olur inşallah bebişler
seninde ikinci bebişin sanırım benimde 2.kızım geliyo kısmetse
kansızlıktan olabilir halsizlik diyolar siyah üzüm yiyeceğim bakalımmm
ama şu var bu ikinci hamilelik daha zor ve şişko olarak geçecek sanırım :)
tabi bunda yaşında önemi var gibi

Merhaba doğumumuz aynı gün görünüyo hayırlı olsun:)Krampı doktorunuza söyleyin belki kalsiyum ya da magnezyum verir,kalsiyum ii geliyo bildiğim kadarıyla ama tabi sormadan kullanmayın sakın.

Evet bebişlerimizin doğumu aynı. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
doktor randevuma 2 hafta var gidince muhakkak söyleyeceğim kalsiyum yeterince alamıyorum süt içemediğim den belki kramplar ondan ağrılı oluyodur. haftaya aşım var birde sağlık ocağındaki ebeyle konuşayım. doktorum hep diyo hamilelik zor bi süreç

slm aysegul ayni durum bendede var bacaklarimda kramplar var bazen zor hareket ediyorum ama tavsiyem magnesium hapi kullan baya kramplari azaltiyor ben günde dört tane iciyorum bel icinde bende ne yapcagimi bilmiyorum son aylari düsünemiyorum hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

Amin inşallah jayırlısıyla sağsalim doğarlar.Evet benim de bir kısım var Rabbim izin verirse bir de oğluşum olacak.Ne güzel ben de kız olsun istiyordum ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda evlat evlattır.Bu hamileliğimde ilk 3 ay çok sıkıntı çektim,şimdilik iyiyim ama ayaklarım biraz fazla şişiyo hareketsiz kalınca ya da yorulunca..Onun dışında çok sıkıntım yok şükür.
Eeee tabi yaş 34 kilo da 95 olunca çok çok şükür demek lazım bu duruma:)

Amin inşallah canım sağolasın cümlemize.Arkadaş ta söylemiş zaten magnezyum diye.
Ben yaptırdım tetanozu ama 2-3 gün baya ağrıdı valla:)İlk hamilelik biraz zor geçiyo daha doğrusu insan tecrübesiz olduğu için her şeyi problem yapıyo malesef.Benim ikinci olduğu için çok şükür psikolojik açıdan daha rahatım,fazla evhamlarım gitti en azından.İnşallah böyle de devam eder.Az kaldı zaten:)))

a.s canım doktor randevumda ilk soracağım bu olcak magnezyumda isteyeceğim. ben artık yere eğilince kalkmakta zorluk çekiyorum dizlerim ağrıyo. fazla kilodan olduğunu biliyorum bide belde sorun var. rabbim yardımcımız olsun cümlemizin inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

inşallah canım , ilk olduğu için herşey bi muamma benim için. Özellikle doğum zamanını düşündükçe evhamlar basıyo, yaşamadan bilinmiyo.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah :)

Allah kolaylığını veriyo inan bana.Benim doğumum sezeryan oldu ama son ana kadar aynen senin gibi srtesler basıyordu.Kızım 10 gün erken doğdu.Doğuma giderken çok şükür o kadar rahattım ki maşallah ameliyathaneye filan gayet neşeli girdim çok şükür kavuşucam artık diye.O yüzden şimdiden fazla stres yapma canım,bebişine kavuşacağını düşün sadece.Zaten son aylar o kadar ağırlaşıyorsun ki "anammmm artık doğsa da rahatlasam" kıvamına geliyorsun yani:)

benim doğum şekli belli değil son ana kadar normal isteyeceğim inşallah nasip olur. şimdiden sabırsızlanıyorum bebişime kavuşmak istiyorum. sayılı gün çabuk geçer derler ama işte geçmiyo. bu dönemin tadını çıkarmaya çalışsak herşey daha güzel olcak ama nerde birde iştahı mı durdurabilsem çok güzel olur

kızlar 53 kilo ile hamile kaldım. mide bulantılarım yüzünden 3 kilo verip 50 kiloya düştüm.
şimdi 54 kiloyum bebeğimde 568 gram. doktorum her şeyin normal olduğunu söyledi

slm bende 16. haftadayım 3 kilo almışım66,5 la kalmıştım 69 ,5 olmuşum artık dikkat ediyorum doktor 16 kiloyu gecersen hediye kalabilir kiloların olundan sana dedi:)

Merhaba,

Benim sat'ın 23.12.12.Şu an gebeliğimin 22.haftası içersindeyim.Muhtemel doğrum tarihimde 29.09.13.Kızımızı bekliyoruz
Acaba sizin Sat'ınız nedir? Bu aralar hangi gün gebe kaldım onu hesaplamaya çalışıyorum Muhtemel doğum tarihlerimizle aramızda 1 gün oynuyor. Ocak ayında mı gebe kalmış oluyoruz acaba? Teşekkürler
size de hayırlı olsun bu arada

Arkadaşlar Merhaba,

siteye yeni üye oldum fazla kullanmayı bilmiyorum sat'ı 23.12.12 olan arkadaşlarla görüşmek istiyorum. Bulmam da yardımcı olabilir misiniz?Bende şu an gebeliğimin 22.haftası içersindeyim ve muhtemel doğum tarihim 29.09.13.
Teşekkürler

Canim eylul anneleri 2013 topigine gel...

25, haftadayım ve üzülerek söylüyorum 81.5 ile hamile kaldım üç gün önce 96.3 olmuştum çok kilo aldım çokkk

canım yaa doğumda sıkıntı olur senin için yoksa hiç önemli değil aldığımız kilolar bende 10 gün içinde 3 kilo almışım 75 oldum 67 ile başlamıştım 85 e kadar yolu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…