- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Ben merdiven ve yokuş çıkarken çok zorlanıyorum birde otobüslerde kocaman karnım var buna rağmen yer veren yokilk başlarda yadırgamıştım ama şimdi alıştım artık hep ayakta gidip geliyoruz yolumda uzak yaklaşık 45 dk sürüyor haliyle ayaklarım şimdiden davul gibi yaz gelince sıcaklar başlıyınca napıcaz bilmiyorum Allah bir kolaylığını verir inşallah
slm kızlar
bende 21.haftaya yeni girdim geçen hafta kontroldeydim 5 kilo almışım toplamda
bu haftaya kadar iyiydim ama bu hafta çok çabuk yorulduğumu hissediyorum fazla ayakta kalınca bacaklarım ağrıyo
uykuda çok oluyo sizlerde durum nasıl ?
bende 23. haftamdayım az önce tartıldım ve toplam 9 kilo almışım. boyum kısa, kilolu hamile kaldım. böyle giderse doğuma kadar kendimi düşünemeiyorum :18:
bacaklarımda sürekli kramp oluyo , ağrısından duramıyorum . ne iyi gelir acaba ?ayrıca bel fıtığım var çok yürüyüş yapamıyorumböle giderse eğer sezeryan olmak istemiyorum kızlar ..
hayılrı olsun bebişiniz.Ben de fazla yakata kalınca biraz ağrım oluyo fazla oturunca da şişme oluyo malesef..Ama uyku durumu filan yok.Bilemiyorum ki her gebelik farklı tabi.Ama doktora bi sorasınız belki şeker testi filan ister.
Merhaba doğumumuz aynı gün görünüyo hayırlı olsun:)Krampı doktorunuza söyleyin belki kalsiyum ya da magnezyum verir,kalsiyum ii geliyo bildiğim kadarıyla ama tabi sormadan kullanmayın sakın.
bende 23. haftamdayım az önce tartıldım ve toplam 9 kilo almışım. boyum kısa, kilolu hamile kaldım. böyle giderse doğuma kadar kendimi düşünemeiyorum :18:
bacaklarımda sürekli kramp oluyo , ağrısından duramıyorum . ne iyi gelir acaba ?ayrıca bel fıtığım var çok yürüyüş yapamıyorumböle giderse eğer sezeryan olmak istemiyorum kızlar ..
sağol cnm hepimize hayırlı olur inşallah bebişler
seninde ikinci bebişin sanırım benimde 2.kızım geliyo kısmetse
kansızlıktan olabilir halsizlik diyolar siyah üzüm yiyeceğim bakalımmm
ama şu var bu ikinci hamilelik daha zor ve şişko olarak geçecek sanırım :)
tabi bunda yaşında önemi var gibi
Evet bebişlerimizin doğumu aynı. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
doktor randevuma 2 hafta var gidince muhakkak söyleyeceğim kalsiyum yeterince alamıyorum süt içemediğim den belki kramplar ondan ağrılı oluyodur. haftaya aşım var birde sağlık ocağındaki ebeyle konuşayım. doktorum hep diyo hamilelik zor bi süreç
slm aysegul ayni durum bendede var bacaklarimda kramplar var bazen zor hareket ediyorum ama tavsiyem magnesium hapi kullan baya kramplari azaltiyor ben günde dört tane iciyorum ,bel icinde bende ne yapcagimi bilmiyorum son aylari düsünemiyorum hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Amin inşallah canım sağolasın cümlemize.Arkadaş ta söylemiş zaten magnezyum diye.
Ben yaptırdım tetanozu ama 2-3 gün baya ağrıdı valla:)İlk hamilelik biraz zor geçiyo daha doğrusu insan tecrübesiz olduğu için her şeyi problem yapıyo malesef.Benim ikinci olduğu için çok şükür psikolojik açıdan daha rahatım,fazla evhamlarım gitti en azından.İnşallah böyle de devam eder.Az kaldı zaten:)))
a.s canım doktor randevumda ilk soracağım bu olcak magnezyumda isteyeceğim. ben artık yere eğilince kalkmakta zorluk çekiyorum dizlerim ağrıyo. fazla kilodan olduğunu biliyorum bide belde sorun var. rabbim yardımcımız olsun cümlemizin inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
inşallah canım , ilk olduğu için herşey bi muamma benim için. Özellikle doğum zamanını düşündükçe evhamlar basıyo, yaşamadan bilinmiyo.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah :)
Allah kolaylığını veriyo inan bana.Benim doğumum sezeryan oldu ama son ana kadar aynen senin gibi srtesler basıyordu.Kızım 10 gün erken doğdu.Doğuma giderken çok şükür o kadar rahattım ki maşallah ameliyathaneye filan gayet neşeli girdim çok şükür kavuşucam artık diye.O yüzden şimdiden fazla stres yapma canım,bebişine kavuşacağını düşün sadece.Zaten son aylar o kadar ağırlaşıyorsun ki "anammmm artık doğsa da rahatlasam" kıvamına geliyorsun yani:)
slm bende 16. haftadayım 3 kilo almışım66,5 la kalmıştım 69 ,5 olmuşum artık dikkat ediyorum doktor 16 kiloyu gecersen hediye kalabilir kiloların olundan sana dedi:)
Arkadaşlar Merhaba,
siteye yeni üye oldum fazla kullanmayı bilmiyorum sat'ı 23.12.12 olan arkadaşlarla görüşmek istiyorum. Bulmam da yardımcı olabilir misiniz?Bende şu an gebeliğimin 22.haftası içersindeyim ve muhtemel doğum tarihim 29.09.13.
Teşekkürler
25, haftadayım ve üzülerek söylüyorum 81.5 ile hamile kaldım üç gün önce 96.3 olmuştum çok kilo aldım çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?