2013 Haziran Anneleri Bebeklerinin İsimleri...

dilca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2.070
4
116
Ankara
bebişlerimizin isimlerini yazalım tartışalım mı kızlar, artık düşünmeye başlamalı zaman daralıyor?

benim kızım olacak.nehir ismini koymayı düşünüyorum ama tamda karar veremedim.

Oğlumun 2ismi olcak.ilki Mustafa babası kendi ismini veriyo.2.yi ben belirlicem ama kararsızım.

seninki iyiymiş canım benm bi ismi kayınvaldemin ismi olcak kayınvaldemin isteği üzerine diğerini de ben belrlicem de onu kullanıcaz tabi ki ama bilmiyorum, huzursuzluk çıkarsım var da kimlik çıkarmaya ben gtmem muhtemelen,o yüzden bi adı olcak herhalde kesin s

Canım ya diğer konuda az önce okudum durumunu:))benimki bi nebze daha iyi tabi :) hiç ihtimal vermiyordum oğlum olacağına o yüzden cinsiyeti öğrenmeden böyle bi anlaşma yaptık eşimle.kız olursa da eşim hiç karışmayacaktı ben ne istersem o ismleri koyabilecektimplanladığım gibi gitmedi işler ters tepti:)

ben de en az senin kadar karşıydım canım hangi devirde yaşıyorz diyordum evlenmeden, ki ben eşimle 5 yıldan sonra evlendim, aslında hiç aklıma gelmezdi böle bişey isteyebilecekleri ama ne denir ki şşimdi, nasıl hayır diyim erkek olursa tamemen sana ait beni bu konuda kırma dedi eşim ama kayınvaldemin adı ya, zaten onun her dediğinin olmasına sinir oluyorum çıkmazdayım bu konuda anlıycağın şimdilik kapattık bakalım hiç konuşmuyoruz isim konusunu iki haftadır huzursuzluk çıkmasın diye evet dicem sanırım ssen napardın ne derdin?

Ben pek iyi bir örnek sayılmam bu konuda dilca.5yıllık evliyim,kendimi şu an hazır hissettim anne olmaya ve hamileliğim çok huzurlu geçsin istedim.evliliğimin ilk gününden beri eşimi ve ailesini kırmamak için çok özveride bulundum ve hiç bir değeri olmadığını gördüm.sen kendinden verdikçe onlar zaten bunu onlara tanınmış doğal bir hak gibi görmeye başlıyorlar.ben kendimi yıprattığımla kaldım o yüzden artık bencilce davranmaya başladım,öncelik her zaman benim ne istediğimde ve kendimi nasıl mutlu hissedeceksem öyle davrnmakta.bu benim tercihim o yüzden kesinlikle olmaz derdim ortamın gerileceğini bilsem de.ama herkesin hayat görüşü,aile ortamı ve bu konuya yaklaşımı farklı olur ve bununla ilgili kararı en doğru şekilde sen verebilirsin ancak.eğer kayınvalidenin imaları ve kızını onun ismiyle çağırmaları seni içte içe sinir etmeyecekse,katlanırım onun yanında diyosan ne ala.ama ben yapamazdım.kolay gelsin canım sana.

cinsiyeti kesinleşti miniğimin erkek bugun detaylı ultrasona girdim bugün şükür hersey ii gidiyor... bebeğimin adı daaa ÖMER ADİL olucak.. Adil kayınbabamın adı..... diğer ismi de bana bıraktılar ama sanırm eşimin ailesi hep adil diyecek......
dilca eğer mahsuru yoksa sırf meraktan soruyorum kayınvalidenin adı ne...

Gözün Aydın mucizem,adıyla yaşasın minik oğluşun.ben de merak ettim açıkçası kv adını.

Kızlar,
Bizim oğlumuz oluyor, ismi Deniz Sadi olacak kısmetse..
Deniz benim isteğim üzerine, Sadi ise babasının isteği üzerine.. İkimiz içinde bu isimlerin anlamı var..
Bu benim çocuğum babası ve benim haricimde kimsenin isim konusunda yaptırım uygulamasına izin vermezdim..
Ki ben sordum etrafıma belki daha güzel bir alternatif çıkabilir diye ama sonra karar verdim..
Görümcelerim bir ismini de annem koysun demeye başlayınca bebeğimizin ismi kesinleşti :))

bahtı ismi gibi güzel olsun cnm şu insanlarıda anlamam doğurun kendiniz koyun milletin doğurduğuna atlıolar sinir oluorum bizdede 1 ay öncesinde bir tartışma konusu idi bu ama neyse ki hallettik isim konusunda babası koysun yeter ki ama dışarıdan kmseye o fırsatı vermem

Amin canım hepimizin ki inşallah.. valla bende hiç tepki vermedim hatta koymak istediğimiz ismi beğenmediler biraz ama hiç umursamam ben onların çocuklarının isimlerini eleştirmiyorum..
Önemli olan senin de dediğin gibi babasının tercihi.. Hatta Sadi için bile aman çok eski felan dediler ama ben babası isterse koyabilir bu ismi dedim..
Eminim bizde de isim dert olurdu ama beni biliyorlar o yüzden karışmazlar üsteselerde fayda etmez..

benimde oglum olucak inşallah Yiğit düşünüyoruz ama 2. ismine karar vermedik fikri olan yazarsa sevinirim

off zormus gercekten isim olayi
bende batu ve alp arasinda gidip geliyorum
kisa b isim olsun istedik hangisi guzel sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…