Oğlumun 2ismi olcak.ilki Mustafa babası kendi ismini veriyo.2.yi ben belirlicem ama kararsızım.
seninki iyiymiş canım benm bi ismi kayınvaldemin ismi olcak kayınvaldemin isteği üzerinediğerini de ben belrlicem de onu kullanıcaz tabi ki ama bilmiyorum, huzursuzluk çıkarsım var da kimlik çıkarmaya ben gtmem muhtemelen,o yüzden bi adı olcak herhalde kesin s
Canım ya diğer konuda az önce okudum durumunu:))benimki bi nebze daha iyi tabi :) hiç ihtimal vermiyordum oğlum olacağına o yüzden cinsiyeti öğrenmeden böyle bi anlaşma yaptık eşimle.kız olursa da eşim hiç karışmayacaktı ben ne istersem o ismleri koyabilecektimplanladığım gibi gitmedi işler ters tepti:)
cinsiyeti kesinleşti miniğimin erkek bugun detaylı ultrasona girdim bugün şükür hersey ii gidiyor... bebeğimin adı daaa ÖMER ADİL olucak.. Adil kayınbabamın adı..... diğer ismi de bana bıraktılar ama sanırm eşimin ailesi hep adil diyecek......
dilca eğer mahsuru yoksa sırf meraktan soruyorum kayınvalidenin adı ne...
of ben hala bir isim bulamadım kızıma
of ben hala bir isim bulamadım kızıma
Oğlumun 2ismi olcak.ilki Mustafa babası kendi ismini veriyo.2.yi ben belirlicem ama kararsızım.
Kızlar,
Bizim oğlumuz oluyor, ismi Deniz Sadi olacak kısmetse..
Deniz benim isteğim üzerine, Sadi ise babasının isteği üzerine.. İkimiz içinde bu isimlerin anlamı var..
Bu benim çocuğum babası ve benim haricimde kimsenin isim konusunda yaptırım uygulamasına izin vermezdim..
Ki ben sordum etrafıma belki daha güzel bir alternatif çıkabilir diye ama sonra karar verdim..
Görümcelerim bir ismini de annem koysun demeye başlayınca bebeğimizin ismi kesinleşti :))
bahtı ismi gibi güzel olsun cnm şu insanlarıda anlamam doğurun kendiniz koyun milletin doğurduğuna atlıolar sinir oluorum bizdede 1 ay öncesinde bir tartışma konusu idi bu ama neyse ki hallettik isim konusunda babası koysun yeter ki ama dışarıdan kmseye o fırsatı vermem
bende aynısenin gibi düsünüyodum ama kızım olacak ben hazırlamıstım enes olacaktı mustafa enes nasıl iimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?