benimde oglum olucak inşallah Yiğit düşünüyoruz ama 2. ismine karar vermedik fikri olan yazarsa sevinirim
Çok zor karar vermesi di mi?aklında hiçbirşey yok mu?
hiç kızı olcak kimse isim düşünmüyor mu kızlar biz de feyiz alsak
hiç kızı olcak kimse isim düşünmüyor mu kızlar biz de feyiz alsak
ya hiç bi ismi beyenemiyorum akıl verin bana
Kızlar,
Bizim oğlumuz oluyor, ismi Deniz Sadi olacak kısmetse..
Deniz benim isteğim üzerine, Sadi ise babasının isteği üzerine.. İkimiz içinde bu isimlerin anlamı var..
Bu benim çocuğum babası ve benim haricimde kimsenin isim konusunda yaptırım uygulamasına izin vermezdim..
Ki ben sordum etrafıma belki daha güzel bir alternatif çıkabilir diye ama sonra karar verdim..
Görümcelerim bir ismini de annem koysun demeye başlayınca bebeğimizin ismi kesinleşti :))
kızlar biz bengisu sümeyye berra sudenaz arasından tercih yapacaz
Ben bi sürü isim bulmuştum ama eşim dahil kime söylesem bunların hepsi yabancı ismi demişti kız için.hatta kız olsa ben koyacaktım adını eşim hiç karışmayacaktı.bebiş erkek olunca rahat bi nefes aldı:)o yüzden orijinal isimlerim bende saklı kaldı:)))içimde kaldı aslında kız bebek bekleyen anneleri kıskanıyorum itiraf edeyim.
canım yazsan biraz biz de fikir edinsek?
Eveeet yazıyorum ama yorum kabul etmem:))tek çocuk düşünüyorum ama büyük konuşmamak lazım ilerde bi kızım olursa bunlardan 1-2si olacak:)eva,maya,dora,alis,mia,lena,loya vs.böyle gidiyo işte.bi arada polen'etakmıştım.dilca nasıl buldun benimkileri:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?