2013 Haziran Anneleri Bebeklerinin İsimleri...

Bana da çok saçma geliyor k.v yada kaynata ismi koymak sanki isim kıtlığı var bizde eşimle tartıştık bu konu hakkında oğluma babasının adını koymak istedi ben istemedim neymiş çevresinde herkes koyuyormuş da bir o koymazsa olmazmış baktım konu kapanmayacak eski sevgilimin ismi dedim oda vazgeçtiOğlumun ismi eymen utku koymaya karar verdik.Kızımda da aynı sorunu yaşamamıştık rahmetli annesinin ismini koymak istedi ama ben bedriye çok eski bir isim diye istemedim Ecrin nisa koyduk onunda kulağına ismi okunurken bedriyeyi de ekledik yani göbek adı oldu...

benimde oglum olucak inşallah Yiğit düşünüyoruz ama 2. ismine karar vermedik fikri olan yazarsa sevinirim

Bizim de oğlumuz oluyor kısmetse. Ben ezelinden beri Ali ismini çok severim. Babası da Yiğit olsun dedi. Bebişimizin adı böylelikle kesinleşti. Yiğit Ali.

kızlar benmde oğlusum olucak ismini bbabası ıstedı bende beğendım POYRAZ EFE olucak :)

hiç kızı olcak kimse isim düşünmüyor mu kızlar biz de feyiz alsak

ya hiç bi ismi beyenemiyorum akıl verin bana

Ben bi sürü isim bulmuştum ama eşim dahil kime söylesem bunların hepsi yabancı ismi demişti kız için.hatta kız olsa ben koyacaktım adını eşim hiç karışmayacaktı.bebiş erkek olunca rahat bi nefes aldı:)o yüzden orijinal isimlerim bende saklı kaldı:)))içimde kaldı aslında kız bebek bekleyen anneleri kıskanıyorum itiraf edeyim.

Deniz Sadi kulağa çok hoş geliyor canım. gerçekten beğendim :) hem bildik hem değişik :)
ben de bir an önce karar verilsin istiyorum. sona kalırsak daha yaratıcı olmalarından korkuyorum :)))

Eymen ismini çok beğeniyorum ancak eşim ısınamadı bir türlü.
göbek adı k.pederimin adı olacak sanırım. işin ilginç tarafı onlar şimdilik susuyorlar, isteklerini dile getirmiyorlar, eşim istiyor babasının ismini... hatta ona kalsa önce dede sonra baba ismini sıralıcak evladıma, oldu olacak sülalede kim varsa koyalım bir kere de bitsin diyorum :)
şaka bir yana çok bunaltıcı bu zorlamalar. bir bebek var anne babası var, bu çocuğa düzgün bir isim koymak anne babasının görevi, dinimizde de böyle. dedesi koysun denmiyor. anne babası düzgün bir isim koymakla mükellef diyor...
sonuç olarak ben peygamber efendimizin (sav) ismini koymak istiyorum, yani mustafa... mustafa benim istediğim ikincisi babasının ismi olacak sanırım. hayırlısı :)

bu arada kız olsa idi, zümra ya karar vermiştim kendi kendime :)

canım yazsan biraz biz de fikir edinsek?

canım yazsan biraz biz de fikir edinsek?

Eveeet yazıyorum ama yorum kabul etmem:))tek çocuk düşünüyorum ama büyük konuşmamak lazım ilerde bi kızım olursa bunlardan 1-2si olacak:)eva,maya,dora,alis,mia,lena,loya vs.böyle gidiyo işte.bi arada polen'etakmıştım.dilca nasıl buldun benimkileri:)))

canım güzel gayet farklı, ama işte bu diyebilceğim çkmıyor bir türlü ya

merhaba hanımlar benimde ikinci oğlum geliyor ilkinin ismi poyraz ikinciye karar veremedik daha eşimle hiç anlaşamıyoruz isim konusunda ilkine isim koymamızda çok zor oldu sonunda bir hafta kala karar kılabildik ..bunda da bazı isimler düşündük ama bakalım
babası :kemal ata, kuzey,pars isimleri üzerinde duruyor
bende: sarp,doruk,kaan,yağız,uras,ulaş isimlerini beğeniyorum....
sizce hangisi daha güsel yada başka öneride bulunabilirmisiniz:26:

merhaba,allahın izniyle bir oğlumuz olacak. eşim en başından beri kartal ismini istiyor. bana biraz ağır bir isimmiş geliyor. 2 isim olarak düşünürsek efe kartal.eşimide kırmak istemiyorum.sizce nasıl kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…