2013 Haziran Anneleri Bebeklerinin İsimleri...

YAĞIZ FARUK oluck inş..oğluşumun ismi.yağız ismini ben sevyrm faruk da kayınbabamın ismi vefat etmiş...faruk olmasa aras düşnyrdm kısmet..

kısmet olursa Mısra olacak kızımın adı Elif Mısra :) erkek olsaydı Ali Çınar koymayı düşünüyordum

isim konusu çok zor gerçekten benimde bir kızım olucak nasipse,berra duru istiyordum ama yinede kararsızım buğlem çok meşhur buara ama bizimkilere begendiremedim annem hariç bi o begendi onun dışındakiler o ne ole falan diyolar cemre çok eski bi isim ama güzel asya arkadaşımın kızı,beren ve derin genelde bana yakıştırılanlar bakalım ne olacak daha hazirana kadar çook fikir değişir...

canım bulduğun isimler çok güzelmiş sadece birşey söyleyeyim benim kızımın adı da berra biraz ağır bir isim enerjisini atamıyor çok çok çok yaramaz değişik isimler arıyorsan eğer kapalı mayo üreten firmada güzel isimler var mesela en son beyna ismini bulmuştum

MERHABA KIZLAR

Benim de kızım olucak adını BEREN koyucaz ANLAMI: Güçlü , kuvvettli , akıllı demekmiş.

kızlar bizde karar verdik oglumuzun ismi Yiğit Efe olacak nasıl sizce :)

bizim de oğlumuz olcak Allah kısmet ederse arkadaşlar yusuf emir koycaz adını inşallah...

bizimde 19 haftaya kadar kız sandığımız bebeğimize zeynep lina ismini koymayı düşünüyoduk.(lina hurma ağacının fidesi ) sonra erkek olduğunu öğrendik eymen doğu koymayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı..bu arada asya isminin yanına nil ismide güzel olur,Asya nil :) kız isimleri maya,mina,lina,masal,sima vs..

Bizde kızımızın adını beren koymaya karar verdik. Anlamı da ; güçlü kuvvetli akıllı demekmiş.

bizim kızımız olacak inşallah. adıda BETÜL olacak. yanına henüz bişe bulamadık

slm arkadaşlar... Benim oğlumun adı UZAY ÇAĞAN.. şimdi ikinciye hamileyim (erkek) kafamda çok isim var ama karar veremiyorum belki erkek ismi arayanlara fikir olur "KAYRA,GURUR.ACAR,ADEN,DORUK,BERA,ARSUN vs. böööyle listeler var elimde ama seçemiyorum(

bakalım yusuf ya da deniz ismini düşünüyoruz tek isim koyucam o yüzden ikisinden biri olacak ama çok kararsızım fikirlerinizi beklerim arkadaşlar:18:

Ben hep oğluma Çınar ismini düşünmüştüm ama eşim pek beğenmedi. ''Oğlumla çınar ağacı diye dalga geçerler'' dedi:)

Dün bazı isimler buldu bende ismi ve anlamlarını not aldım söyledi içinden seçicez bakalım:)

ARTUN = Kendine güvenen, onurlu (bu isim olacak gibi :) )

CANKUT = Neşe, mutluluk, talih, baht

KUNTAY = Ay gibi, sağlam, güçlü

KUTAY = Uğurlu ay

POYRAZ = Yüce, ulu

SARPER = Zoru başaran kişi

SERTUĞ = Baş tacı edilen kişi

YEKTA = Tek, eşsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…