2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

arzu_mu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
824
7
48
Kızlar merhaba,

Artık yavaş yavaş doğuma yaklaştığımız bugünlerde bebeklerimize yaptığımız tüm hazırlık fotolarını, yenileri, eskileri burada paylaşalım.

Birbirimizden fikir alalım; gözümüz gönlümüz açılsın..

Fotoğraflarınızı bekliyoruz...

:))

Not: Yorum yaparken lütfen fotoğrafları alıntılamayalım, topikte ilerlerken zaman kaybı olmasın..

Teşekkürler..

Son düzenleme:

Ben şimdiden küveti sabunu şampuanı ateş ölçeri gibi ufak tefek herşeyinide aldım gören gülüyor şimdiden bunlara ne gerek var gibisinden :)))) asıl giyisi grubunu Mart ta almaya başlıcam tam yazlık kıyafetler gelmiş olur diye bunlar dayanamayıp aldıklarım :)))

Beğendiklerimizden satın alabilmek için aldığımız yeri yada linki de belirtsek nasıl olur sizce :)

Canım aldıklarının hepsi birbirinden güzel Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip eder inşallah ben daha hiiiç bişiy almadım adam gibi. İlk cinsiyeti öğrendiğimizde bir badi almıştık bide beşiktaş zıbını anneme ne zaman alsak dediğimde daha çok var dedi bende bir daha sormadım zaten pek vakitte bulamadım ama hoş vaktim olsa da annem yada kayınvalide sultan yanımda olmadan ne alıcamı da bilmiyorum ilk bebek nerden başlasam acaba ?

Arzu_mu, ugurum77, mavianka06 teşekkür ederim bebişim adına :)

Mavianka06;
Ben daha önce bebek mağazasında çalıştığımdan az çok napabilirim diye ayarladım (müşteriler napıyordu gibisinden :) ) alıcağım puset beşik dolap gibi büyük eşyaları belirledim mesela pusette aracım olduğundan ve gidebileceğim herkes çevremde olduğu için çok pahalı araç almaya gerek duymadım. İnternetten sadece nevresim takımı aldım hem uygun olduğundan hemde hoşuma gittikleri için. Şöyle diyim bebek ürünleri satan sitelerde bile indirimli diye satılan ürünlerden daha uyguna aldım araç gereci ben Hello Baby e gittim salıncağımı 270 e aldım ama yanında hediye çekiyle (100tl) braun ateş ölçeri aldım ki Un..do da bile ateş ölçer 130tl di aldığım gün. Puset ve anakucağımı 580e aldım ama 200tl lik hediye çekiyle de küvetten biberonuna kadar ıvır zıvır ne varsa aldım :))) indirimleri ondan takip etmek gerekli.
En uygun yerde bile puset 350tl iken ben travel olarak 380tl ye almış oldum ve 200tlye diğer küçük görünüp asıl masraflı olan ürünleri hallettim
Salıncak en uygun yerde bile 260 tl iken ben 130 liralık ateş ölçerle birlikte sadece 270tl ye almış oldum
ve büyük eşya olarak dolap ve park yatağım kaldı ki onlarda hediye geleceği için bekliyorum :))) kıyafetlerde de marttan itibaren yeni sezon ürünler olacak ondan herşeyi alıp bitirmedim dayanamayınca bikaç bişeyle geçiştirdim ve daha erken diyenlere de kızdım çünkü herşey Allah'tan asla kötü düşünmek veya düşünmememi sağlamalarına izin vermedim kötü bişey doğum anında da veya hastaneden çıktıktan sonrada olabilir diyince sustular sende iyi hissediyorken yavaştan başla çünkü son aylarda dışarda vakit geçiremicek kadar ağırlaşmışta olabiliriz.

uzun oldu ama kusuruma bakmayın :)

edahus : ben de bebegimin giyecek bişeyleri var sanıyordum seninkileri görünce anladım ki henüz bişeyi yok, daha alıcam diyorsun maşallah :) Allah sağlık ve mutlulukla giydirmeyi nasip etsin inşallah :)

Amin cümlemizin inş. :)) Alıcam derken yazlık badi ve bikaç dışarda giyinmesi için giyisi alırım bide aldıklarım biraz büyük geldi bana 1-2aylık kıyafetler düşünüyorum ondan dolayı yoksa bunlarla yetinip doğunca ihtiyaca göre de alabilirim :) tek seferlik bir alışverişim kaldı okdr fazla alıp boş kalabalıkta yapmak istemem :)

canım cicilerin çok güzel.güle güle kullanın inş.
buarada senin bebiş ikiz mi yoksa?bazıları kız bazıları erkek kıyafeti sanki

İkiz değil :))) kızımız olacak inş. :)) ama ben pembeyi sevmediğimden hep renk olarak maviye kayıyor elim :)) bazı kıyafetleri cinsiyet değişir ne olur ne olmaz diye uygun kullanılabilecek giyisi almaya çalıştım :)) bu gidişle bnm kızım annesi gibi erkek fatma olacak

teyzeleri herkes bebişlerine aldıklarını inş. sağlıkla giydirir
..bende dün lcwdan bişiler aldım ilk 3'ü netten onlar daha gelmedi ama diğerlerine bakıp bakıp duruyorum onlarla konuşuyorum..babamız bi sonraki kontrolden sonra almaya başlayalım dedi nette birçok kişide cinsiyet değişikliği olduğunu söyleyince oda biraz daha bekleyelim dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum...

Son düzenleme:
edahus, mağazadan tecrüben olduğu belli.. :)hello baby gerçekten hem çok kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlerle dolu..
bu cekleri ilk açıldığı hafta mı almıştın yoksa hala bu uygulama devam ediyor mu_?

Bu arada ben bu puset, portbebe ve anakucagı olayını anlmıyorum,
sen ve anlayan diğer kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.
Anladığım kadarı ıle portbebe hastaneye ya da bi yerlere ziyarete giderken pratik ve kolaylık oluyor;
onda bir sorunum yok.
Ana kucagı ıse evde bıle yanımızda kolay durması ıcın, bebegı de rahat ettıren bır arac.
Kımılerı portbebe almıyor ana kucagını bı yerlere gıderken vs de kullanıyor.
Ama senın travel sıstem dedıgın nedır?
Anakucagının bazıları arabaya ya da pusete monte edılebılıyor.
Bu sekılde mı demek oluyor.
Bir de araba ıcın koltuk gerek.
Bu durumda puset, araba koltugu, ana kucağı, portbebe mı alıcaz ille de.
Travel sistem tam olarak ne demek?
Bunların hangılerınden tasarruf edebılıyoruz bu sıstemle;
bılgısı olanlar yazabılırse coook memnun kalırım. :))

arzu_mu canım haziran anneleri listesine kızlar isimlerinin yazılmasını istemiş bende istiyorm niran5 yaş 30 ilk çocuk tahmini doğum tarihi 19.06.2013 cinsiyet kız kalp atışları 31.10.2012 tebrikler

Bunlar da benim bebişimin hediyeleri. Hiçbirini ben almadım.

Birde battaniue ördüm ama üstüne ciciler yapıcam daha. Altına polar dikip kenarlarına kurdeleler alıcam. O işlemleri de bitsin onu öyle eklerim.

portbebe sadece 6 ay kadar kullanabiliyorsun açıkcası anakucağı varken gerek duymadım çünkü anakucağıda 0+ dan itibaren kullanılıyor.
Travel sistem dediğim puset ve anakucağı ikilisi şeklinde veya istersen +portbebe şeklinde olanlara deniyor yani 2li ve 3lü takım olarak düşün

anakucağı ise hem pusete takılıyor hem evde istersen kullanabiliyorsun ve en güzeli 13kg kdr otokoltuğu olarak kullanılıyor yani ayrı bir otokoltuğu ihtiyacın olmuyor.

Ben bundan aldım hem altı ay anakucağını kullanarak bebeğin bana dönük olmasını sağlamış olacağım hemde arabamda otokoltuğu olarak kullanacağım artı bir masrafta yapmama gerek kalmış olumuyor. Çünkü portbebe gerçekten kısa sürede evde fazlalık oluyor müşterilerimin çoğundan duyduğum buydu en azından :)) ayrıca hastaneden çıkartmak içinde zaten bu anakucağını kullanıyorsun :)

Hello Baby de ise ilk açılışta kalabalık var ve hala fiyatlar belli olmadığından çıktım aradım hafta içi devam edecek denildi araç gereçlerde 250 tl ye 100 tl hediye parapuan veriyorlardı salıncağıda kampanyanın son günü tesadüf gidip almıştım. Hediye puanlarımı kullanmak için gittiğimde kampanya 250 tl ye 50tl parapuan olarak değişmişti. Şuanda devam ediyormudur bilmiyorum ama ilk hafta dediğim gibi indirimli satış yapan sitelerden hatta civil gibi uygun denilen mağazalardan bile uygundu aldıklarım meraklı ben hemen gidip baktım :)))))

Bu arada viaportta chicco mağazası uygun denildi dün öğrendim ordada teşhir ürünü veriliyor ve bu ikili 426tl tutuyor bana ise sıfır temiz ürün 380e gelmiş oldu. Haşim işcanı düşünüyordum kuzenim ordan sadece aynı puseti 350ye nakit indirimle ancak alabilmişti. Mutlaka bikaç yeri araştırmak gerek araç gereçte.

Son düzenleme:
arzu_mu canım haziran anneleri listesine kızlar isimlerinin yazılmasını istemiş bende istiyorm niran5 yaş 30 ilk çocuk tahmini doğum tarihi 19.06.2013 cinsiyet kız kalp atışları 31.10.2012 tebrikler

ekledim, kontrol lütfen.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…