2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

hatuny canım maşallahın var..becerikli kadın..bayıldım sepetinize:)

canım çok sağol :)) izne ayrıldım tüm hazırlıkları tamamladım.canım sıkılıyor evde.ben de mevcut kalan malzemeleri değerlendireyim dedim.sepet almak istemedim çünkü kendimi tanıyorum ben onu atarım.kına ve nikah sepetlerimi hemen atmıştım:)) bunu atarsam içim acımaz en azından.evde kalabalığa tahammülüm yok sanırım.

yaratık ailesi diktimoğluşuma:))ilgisini çeker mi bilmiyorum ama hiç olmadı aksesuar niyetine odayı renklendirirler:)
fotoyu düzeltemedm bi türlü yan oldu

Eklentiler

• $image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 130
kızlar nasıl terlik aldınız? terlik arayışı içindeyim
Egitimde hemsire topuksuz, rahat, mumkunse yikanabilir terlik alin demisti. Yaz gunu olacagi icin sabo terlikten ziyade acik terlik alabilirsin. Zaten corap giyecegiz. Giymesi cikarmasi kolay olan, sisligine gore bir numara buyuk bir terlik alabilirsin

kızlar nasıl terlik aldınız? terlik arayışı içindeyim

selam kısmetse mayıs annesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum - normali bekliyoruz son gün 31 Mayıs hayırlısıyla -, haziran anneleri ne yapıyor diye bir bakayım dedim..

dışarıda giymek için birkenstock aldım inanılmaz mutluyum, bel ağrısı diye birşey kalmadı ben limangodan almıştım hepsiburada da uygun fiyatları.. bir de akşam e-bebek e bakarken hayzek terlik aldım, 13 TL gibi bir fiyata; normalde 50-60 TL ye satılıyor kaçırmayın derim hastanede giymek için çok iyi..

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, iyi geceler..

yaratık ailesi diktimoğluşuma:))ilgisini çeker mi bilmiyorum ama hiç olmadı aksesuar niyetine odayı renklendirirler:)
fotoyu düzeltemedm bi türlü yan oldu

Ben de evde bir şeyler yapıyorum oğluma, yaratık ailesine bayıldım nasıl yaptın? Kumaşı hazır mı? Ya da kalıbı nasıl çıkardın :))

Ben de evde bir şeyler yapıyorum oğluma, yaratık ailesine bayıldım nasıl yaptın? Kumaşı hazır mı? Ya da kalıbı nasıl çıkardın :))

ince keçeden diktim canım bunları.kalıpları da nette gördüğüm hoşuma giden oyuncaklara bakarak kendim çıkardım çok kolay oldu zaten.içlerini de boncuk elyafla doldurdum.

ince keçeden diktim canım bunları.kalıpları da nette gördüğüm hoşuma giden oyuncaklara bakarak kendim çıkardım çok kolay oldu zaten.içlerini de boncuk elyafla doldurdum.

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..
Yapabilir miyim emin olamadım ama çok beğendim.. Keşke kalıpları olsa daha kolay olurdu yapmak :)

Merhaba kızlar ben temmuz annesıyım ama sızıde takıp ediyorum fikir olması acısından.nede olsa ben den bır ay tecrubelısınız.
Bende aldıklarımı paylaşayım:Sizinde fıkrınız olur

Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay

Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set

Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka

Eki Görüntüle 721641

Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı

biberon: avent
emzik:nuk

Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
Eki Görüntüle 721647 Eki Görüntüle 721648 Eki Görüntüle 721649

gebelik eğitiminde hastaneye gelirken yanımızda 3-4 adet gecelik getirmemizi söylediler.özellikle normal doğum yapanlar için çok gerekli oluyomuş.içinde en rahat ettiğiniz,evde kullandığınız,kirlendiğinde üzülmeyeceğiniz pamuklulardan olsun dediler.sürekli açılma kontrolü yaptıkları için geceliği yukarı doğru açtırıyoruz rahat oluyo,pijama altı aşağı inik bi şekilde dolaşmak sizi de rahasız eder dediler.doğum sonrası içinse süslü gecelik-pijamalarınızı getirebilirsiniz,sizi temizleyip,giydirip öyle odaya çıkarıuyoruz dediler.hastane çantası hazırlayanlara fikir verir belki.

Seyzen cok güzel olmuş canım
Gule gule agiz tadıyla kullanin oglusunla
Hersey tamam , oglunu bekliyor odası
Hayırlısıyla kolaycada bi dogumun olsun inş cnm..

Merhaba;

Ben birşey sormak istiyorum tecrübeli anne olarak size.
Bu aldığınız beşikten memnunmusunuz? Hangi aya kadar kullandınız?
Bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz?

Teşekkürler

Merhaba,

Bende bu beşikten aldım yatak odasına. Şuan kızım 6 ay 7 günlük oldu. Doğduğunda boyu 54 cm di uzun doğdu. Yani hala uzun boylu ve biz hala o beşikte yatırabiliyoruz. Ama 8 ya da 9.ayında muhtemelen odasına büyük beşiğine geçireceğim. Birde beşikle birlikte gelen yatak çok ince oluyor, buradan bir arkadaş da bende bu beşiğin içine ek yatak yaptık.

Teşekkür ederim cnm cvladığın için :) bende almayı düşünüyorum ama uzun ömürlü de olsun istiyorum napcam hiç bilmiyorum. evim küçük ayrı oda yapamayacağım ilk etapta bebeğime o yüzden yer kaplamayan bişiler olsun istiyorum

..................................

Son düzenleme:

merhaba, bu bebek odasını nereden aldığınızı sorabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…