hatuny canım maşallahın var..becerikli kadın..bayıldım sepetinize:)
Egitimde hemsire topuksuz, rahat, mumkunse yikanabilir terlik alin demisti. Yaz gunu olacagi icin sabo terlikten ziyade acik terlik alabilirsin. Zaten corap giyecegiz. Giymesi cikarmasi kolay olan, sisligine gore bir numara buyuk bir terlik alabilirsinkızlar nasıl terlik aldınız? terlik arayışı içindeyim
kızlar nasıl terlik aldınız? terlik arayışı içindeyim
yaratık ailesi diktimoğluşuma:))ilgisini çeker mi bilmiyorum ama hiç olmadı aksesuar niyetine odayı renklendirirler:)
fotoyu düzeltemedm bi türlü yan oldu
Ben de evde bir şeyler yapıyorum oğluma, yaratık ailesine bayıldım nasıl yaptın? Kumaşı hazır mı? Ya da kalıbı nasıl çıkardın :))
ince keçeden diktim canım bunları.kalıpları da nette gördüğüm hoşuma giden oyuncaklara bakarak kendim çıkardım çok kolay oldu zaten.içlerini de boncuk elyafla doldurdum.
Bizde bu yatağı aldık kızıma şimdilik , ufak tefek zıbın vs var ama onları çekmem lazım , cinsiyeti geçen hafta belli olduğu için henüz hastane çıkışına bakamadık , artık bundan sonra alınanları eklerim
Eki Görüntüle 616003
Merhaba;
Ben birşey sormak istiyorum tecrübeli anne olarak size.
Bu aldığınız beşikten memnunmusunuz? Hangi aya kadar kullandınız?
Bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz?
Teşekkürler
Merhaba,
Bende bu beşikten aldım yatak odasına. Şuan kızım 6 ay 7 günlük oldu. Doğduğunda boyu 54 cm di uzun doğdu. Yani hala uzun boylu ve biz hala o beşikte yatırabiliyoruz. Ama 8 ya da 9.ayında muhtemelen odasına büyük beşiğine geçireceğim. Birde beşikle birlikte gelen yatak çok ince oluyor, buradan bir arkadaş da bende bu beşiğin içine ek yatak yaptık.
çok istediğimiz oda takımı olmadı montaj ve kargoda anlaşılamadı 500 lira istediler sadece montaj için çok geldi bi beşik parasını sırf montaja vermek bizde istanbuldan beğendik dayısı aldı oğlumun odasını dün kurmaya geldiler şuan kaba taslak koyulmuş halini paylaşıcam
karyolası yatak oluyor sonradan yanında ki dolap tek hale gelebiliyor beşiğin üstünde bez stoğu yapmak için bi bölme var içi rahat 250 bez alır bunları duvarı için almıştım meleklerimiz
cibinliğimizde bunuda büyük dayısı aldı daha çok eksiğimiz var halısı ve perdesini anneannesi yaptırıcak dolap içlerine örtüsü yapılıcak kapı süsü duvar kağıdı eksiklerimiz çok henüz
daha alınması gerekenler
bebek arabası
kanguru
ana kucağı
hamak
biberonları
bebek bakım ürünleri
iç çamaşırları
küvet
bornoz
süt pompası
kendim için henüz hiç bişey almadım
perde
halı
kapı süsü
dönence
hastane süsleri bu kavanozlardan ve bezlerden alıp şeker ve çikolatayla doldurup hastanede dağıtılmasını istiyorum
portatif bi sepet beşik almam gerek yatak odasına geceleri bnle olması gerek
Burda eklemediğim ama alınmış olup dayısı ve anneannesinde tutulanlar
nevresim takımları 2 tane
hastane çıkışı
özdilek battaniye
birkaç takım iç çamaşırı ve kıyafet
yelek ve hırkalar
doğum sonrası için alınmış pike takımı ve yatak örtüsü
Nisan sonu eksikleri tamamlamayı düşünüyorum eminönü yolu gözüküyor bana :) keyifli zamanlar başladı artık sıpalar doğsada giyseler yatsalar odalarında beşiklerinde sabırsızlanıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?