canım güzel günlerde giydirmen dileğiyle hepsi çok hoş şeylerBunlar da benim bebişimin hediyeleri. Hiçbirini ben almadım.
Birde battaniue ördüm ama üstüne ciciler yapıcam daha. Altına polar dikip kenarlarına kurdeleler alıcam. O işlemleri de bitsin onu öyle eklerim.
canım hello baby deki indirim çeki ilk haftaya özeldi.bitti neyazıkki.ilk gün içeri girilmiyordu herkes ogün alacağını aldı zaten.bu hediye çeki ise sadece bebek arabaları ve mama sandalyeleri gibi büyük ürünler alındığı takdirde veriliyordu.ogün herkes bebek arabasını alarak kara geçti.bizde eğer kalsaydı concort neo alıcaktık 1500 tl ye ve ondan tam 600 tl indirim çeki kazanıcaktık ama biz gittiğimizde kalmamıştı.
ana kucağı zaten araba koltuğu olarak kullanılıyor ilk yıl.ve ayrı bir aparat gerektirmiyor.emniyet keneriyle koltuğa sabitliyorsun.takma yerleri var üstünde.port bebeye hiç gerek yok.bizimki yaz çocuğu o kapalı şeyin içinde havale geçirir.zaten kullanımı çok kısa.boşuna masraf.örneğin edahusun aldığı travel sistem.puset (yani araba ,metal kısmınada ayrıca şase deniyor) ve ana kucağı ikilisi.onun ana kucağı direk pusetin içine konuluyor anladığım kadarıyla.puseti kaldırmıyor.benim aldığımda ise puset çıkıyor ve yerine ana kucağı takılıyor.resimlerini paylaşıyorum.ben port bebeyi almadım (hani o yatay olan).Eki Görüntüle 615992 Eki Görüntüle 615993
Bizde bu yatağı aldık kızıma şimdilik , ufak tefek zıbın vs var ama onları çekmem lazım , cinsiyeti geçen hafta belli olduğu için henüz hastane çıkışına bakamadık , artık bundan sonra alınanları eklerim
hepinizin aldıkları çok güzel sağlıkla giydirmek nasip olsun bebişlerinize anneleri :mnsroz canım senin bebişin arabasıda çok güzel hayırlı olsun çok hoşuma gitti markası ve nekadara aldığınızı öğrenebilirmiyim geçen joker mağzasına baktım bebecomfort diye bir bebek arabasına oda baya güzeldi tek elle katlama yapıyosun filan seninkide hoşuma gitti bide özellikleri iyimi
ugurum77
Maşallah çok güzel :))
hayırlı olsun canım bebişinin beşiği bende kızıma böle bişey almayı düşünüyorum bunlar kaç yaşa kadar kullanılıyor canım
çok saol canım :) demek zevklerimiz aynıymış çünkü bende jokerden aldım,markası bebeconfortsenin beğendiğin model hangisiydi bilmiyorum ama benimki loola modeli.yılbaşı indirimiyle 900 tl ye aldım canım ama her an kampanya olabiliyor.takip etmek gerek
dediğim bu canım seninkinden mağzada yoktu sanırım buna baktık bebe confort travel sistem sen araştırmışsın sanırım dediğim modelede bakmışmıydın anakucağıyla beraber 900 tl fiyatı
Arkadaslar hepinizin aldigi ciciler cok guzel cok tatli seyler insallah iyi gunlerde gule gule bebeginizeKullanmak nasip olur.Bunlarda benim ordugum patikler. Aldigim corap.daha once aldigim kuzucuk ve ev tipiAyakkabi.Aldigim giysilerde var fakat onlarin resimlerini cekmedim daha cekince eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?