2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Bunlar da benim bebişimin hediyeleri. Hiçbirini ben almadım.

Birde battaniue ördüm ama üstüne ciciler yapıcam daha. Altına polar dikip kenarlarına kurdeleler alıcam. O işlemleri de bitsin onu öyle eklerim.
canım güzel günlerde giydirmen dileğiyle hepsi çok hoş şeyler

edahus ana kucagını oto koltugu olarak kullanmak ıcın ayrı bır aparat mı almak gerek yoksa anakucagını alırken oto koltugu olandan olsun demek mı gerekıyor?

Bazılarına isofix taban kullanılabiliyor ama onların fiyatlarıda otokoltuğu kdr zaten ve o araçta sabit kalıp sadece bu anakucaklarını üstüne oturtuyorsun. Bnm aldığım keyfit ise tabana gerek olmadan kemerle kendin sabitliyorsun. Ben anakucağı dedim ama internet sitelerinde genelde arayınca o şekilde bulunduğu için dedim normalde zaten otokoltuğu diye geçiyor. Aldığın mağazada istediğin marka puseti seçerken onun otokoltuğunu da istediğini belirt ve pusete takılıp takılmayacağını anakucağı olarak ta kullanılabiliyor mu diye sorduğunda sana yardımcı olacaklardır zaten. Teşhir ürünlerine baktığında zaten uyumlu anakucağı (otokoltuğu) modellerini birlikte sergilediklerini görürsün.

canım hello baby deki indirim çeki ilk haftaya özeldi.bitti neyazıkki.ilk gün içeri girilmiyordu herkes ogün alacağını aldı zaten.bu hediye çeki ise sadece bebek arabaları ve mama sandalyeleri gibi büyük ürünler alındığı takdirde veriliyordu.ogün herkes bebek arabasını alarak kara geçti.bizde eğer kalsaydı concort neo alıcaktık 1500 tl ye ve ondan tam 600 tl indirim çeki kazanıcaktık ama biz gittiğimizde kalmamıştı.
ana kucağı zaten araba koltuğu olarak kullanılıyor ilk yıl.ve ayrı bir aparat gerektirmiyor.emniyet keneriyle koltuğa sabitliyorsun.takma yerleri var üstünde.port bebeye hiç gerek yok.bizimki yaz çocuğu o kapalı şeyin içinde havale geçirir.zaten kullanımı çok kısa.boşuna masraf.örneğin edahusun aldığı travel sistem.puset (yani araba ,metal kısmınada ayrıca şase deniyor) ve ana kucağı ikilisi.onun ana kucağı direk pusetin içine konuluyor anladığım kadarıyla.puseti kaldırmıyor.benim aldığımda ise puset çıkıyor ve yerine ana kucağı takılıyor.resimlerini paylaşıyorum.ben port bebeyi almadım (hani o yatay olan).

Evet haftasonu teşhir ürünleri bile satılmıştı ama hafta içi stokları vardı biçok modele bakmıştım çünkü :) puseti ne için kullanacağımı düşündüm bende puset çıkmıyor ama bunu seçmemin nedeni annem ile de kayınvalidem ile de 2-3 sokak farkımız var gidebileceğim herkes yakın aynı mahalleye toplanmış herkes :) Ben ya bir avmde yada sahile yürüyüşe gitmek için kullanacağım ve oralara da zaten arabamla gideceğim hep bağajda durur eve çıkartmama bile gerek olmayacak bişey bundan pusete vereceğim parayı çocuğuma kullanırım diye düşündüm :)

Bizde bu yatağı aldık kızıma şimdilik , ufak tefek zıbın vs var ama onları çekmem lazım , cinsiyeti geçen hafta belli olduğu için henüz hastane çıkışına bakamadık , artık bundan sonra alınanları eklerim

hepinizin aldıkları çok güzel sağlıkla giydirmek nasip olsun bebişlerinize anneleri : mnsroz canım senin bebişin arabasıda çok güzel hayırlı olsun çok hoşuma gitti markası ve nekadara aldığınızı öğrenebilirmiyim geçen joker mağzasına baktım bebecomfort diye bir bebek arabasına oda baya güzeldi tek elle katlama yapıyosun filan seninkide hoşuma gitti bide özellikleri iyimi

hayırlı olsun canım bebişinin beşiği bende kızıma böle bişey almayı düşünüyorum bunlar kaç yaşa kadar kullanılıyor canım

edahus, mnsroz şimdi daha iyi anladım sağolun yahu, baya uzmanlık gerektırıyor bu işler.. o zmn portbebeye gerek yok yaz gunu, doğru; araba koltugu da ana kucagıyla aynı olacak; oh beee.... rahatladı kafam biraz.. ben fuarda craft topaz ı cok begenmıstım, inşallah onun anakucagı da vardır, fiyatı 400 tl, çift yönlü, çok şık bı araba; altta ve tutmaç yerlerinin önünde fermuarlı gözleri var; bebegın oturdugu yerde ıvır zıvır ve bardak koymak ıcın yerlerı var; benım evım 4. katta ve asansor yok; o sebeple hep arabada durur zaten.. avm lerde araba kullanmayı dusunmuyorum aslında hanı babalar kullanıyor genellıkle cocugu kucaga alır gıbı yapıyorsun da bez gıbı bır torbanın ıcınde duruyor aslında, tam bez olan degıl de boyle kemerlı falan olan, neyse anladınız sanırım; onu ıstıyorum, bebek arabası ıle avm de gezmek ayrı bır sorun; belkı 1-2 yasındayken ıse yarar da cok kucukken bu askı tıpı seyler ıyı bence.. işte bu topik bu yuzden faydalı oldu sayenızde bır suru sey ogrendım.
sagolun kızlarr. I love youuu..... :)))​

çok saol canım :) demek zevklerimiz aynıymış çünkü bende jokerden aldım,markası bebeconfortsenin beğendiğin model hangisiydi bilmiyorum ama benimki loola modeli.yılbaşı indirimiyle 900 tl ye aldım canımama her an kampanya olabiliyor.takip etmek gerek

amin canım , sanırım 1 yaşa kadar kullanılıyormuş öyle diyolar ama ben hareketlendiği dönemde risk olmasın diye normal korkuluklu ahşap bir yatak kullanmak istiyorum aslında , Bunu yatağımın yanına alıp bebeği takip etmek için düşündüm bir de sepet gibi cibinlikli çok tatlı geldi bana :)

hayırlı olsun canım bebişinin beşiği bende kızıma böle bişey almayı düşünüyorum bunlar kaç yaşa kadar kullanılıyor canım

Marks&Spencer da epey indirim vardı. bunların hepsi 6-9 aylık kışa-sonbahara anca kullanılacak şekilde. kışlık zamanı gelince acaip pahalı oluyor astronot tarzları. o yüzden indirimde bulmuşken atladım. astronot tulum tam mont değil. ama apey kalın. sağlıkla giyeriz inşallah. tulum 50, diğerleri 19ar lira.

dediğim bu canım seninkinden mağzada yoktu sanırım buna baktık bebe confort travel sistem sen araştırmışsın sanırım dediğim modelede bakmışmıydın anakucağıyla beraber 900 tl fiyatı

Arkadaslar hepinizin aldigi ciciler cok guzel cok tatli seyler insallah iyi gunlerde gule gule bebeginizeKullanmak nasip olur.Bunlarda benim ordugum patikler. Aldigim corap.daha once aldigim kuzucuk ve ev tipiAyakkabi.Aldigim giysilerde var fakat onlarin resimlerini cekmedim daha cekince eklerim.

Eklentiler

• $20130126_010453.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 132
  • $20130126_010353.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $20130126_010637.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 129
  • $20130126_010805.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 134
  • $20130126_011132.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 131
  • $20130126_011100.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 140
dediğim bu canım seninkinden mağzada yoktu sanırım buna baktık bebe confort travel sistem sen araştırmışsın sanırım dediğim modelede bakmışmıydın anakucağıyla beraber 900 tl fiyatı

canım buda aynı markanın streety modeli ,alırken bunada bakmıştık.buda çok güzeldi,katlanması falan çok kolaydı ve hafifti.benim aldığım indirimdeydi normalde 1200 tl imiş.ikiside aynı fiyattı alırken yani,ben bu aldığım modelin ana kucağını daha çok beğendiğim için bunu tercih ettim.ama streety de çok güzel bir model.aralarında çok bi fark yok

ay böyle örgü dikiş nakış bilen annelere çok imreniyorum benim ne bilgim var nede sabrım...canım çook güzel hepsi ptiklere bayıldım..kız böle yapıp yapıp koyuyosunuz kıskanıyoz walla kızımla...şimdi içerde ne beceriksiz annem var diyordur aynı benim örgü konusunda kendi anneme söylediğim gibi...ama benim annem en azından dantel yapmayı biliyo..dünya çeyiz yapmıştı..hiçbirini kullanmadım artık kızıma kullanırım ben yaptım diyip....

ya ben pijama baktım alt üst genelde ayaklı değiller.edahus sen şu ortadaki turuncu lcivert falan olan alt üstü pijamaları nereden aldın?acayip yabancıyım çocuk giyimine.ne anne ne kaynana yardımcı olacak kimsem yok yanımda.yardım edin bana:) bu arada hafta sonu havuzlu hana gidicem hastane çıkışı alıcam hangi marka iyidir ya da orda hangi mağazalara gidebilirim fikri olan varsa yazsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…