2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Tesekkur ederim canim begenmene sevindim.aslnda bende cok anlamam orguden ilk defa
Patik ordum netten bakarak yapmaya calistim.sende kendine haksizlik etme bence.
Eminim sende istesen basara bilirsin.

Desene kizin cok sansli simdiden ceyizi hazir..

Tesekkur ederim canim begenmene sevindim.aslnda bende cok anlamam orguden ilk defa
Patik ordum netten bakarak yapmaya calistim.sende kendine haksizlik etme bence.
Eminim sende istesen basara bilirsin.

Desene kizin cok sansli simdiden ceyizi hazir..

sen kendine çok anlamam örgüden mi diyosun netten bakıpta ilk defa patik ören birisin kızım bu detayı atlama lütfen...ben bırak örmeyi daha onun ne olduğunu anlamam

Ben onları bulunduğum yerde küçük bir bebek mağazasından almıştım. Birçok bebek mağazasında kolaylıkla bulabilirsin mesela Civil de görmüştüm bakabilirsin. Bende dün Eminönün deydim ama bebek şekeri kurabiye malzemeleri derken Havuzluhana gidecek hal kalmadı :))) ve orada daha fazla çeşit olduğu söyleniyor bugün gidicekmişsin iyi alışverişler :)))) Hangi marka iyi derkende kullanmadan tecrübe edemeyiz gibi geliyor çünkü herkese göre değişiyor :)) Ben çalıştığım zmnlarda Albimini den herkes memnundu özellikle badilerde sadece artık heryerde kolay bulunuyor mu biliyorum..

teşekkür ederim canım.civile bakıcam.bu arada bugün pazar kapalıymış sanırım havuzluhan yarına kaldı artık.ama sabırsızlıktan ölüyorum.dediğin gibi şöyle dokunarak alması en iyisi.

Kızlar bebeişleriniz güle güle kullansın..harika şeyler içim gitti..marttan itibaren bende başlayacağım inşallah...burada paylaşırım bende..bu arada topik için ellerine sağlık arzumucum..çok faydalı oluyor böyle topikler..kim kaça nerden almış öğreniyoruz hem..

buda benim yavrumun içinde huzurla uyuycağı oda takımı kısmetse 25 gün sonra odasında olucak:) bu arada kızlar ya kıyafetler vs. şeyleri bana kmse bırakmıo ben kendim oturduğum yerden brz alışveriş yaptım oğluma tulumlar taytlar vs. ama odayı bile bana bırakmadılar dayısı odasını yaptırıo yengesi bebek arabası ve ana kucağı halısı perdesi beşiğin yatağı yorganı falan el emeği olanları anneannesi halaları yelekler hırkalar yapmış herhalde bana sadece bakım ürünleri falan kalıcak gibi gelio liste yapmıştım eksik yok gibi bişey inşallah çıkar burada görüyoruz kim neler yapmış fikir oluyor birde almayın çok çok şeyler doğduğunda o kdr çok geliyor ki bnm abimin oğlu doğduğunda 105 takım kıyafet geldi şmdi ben onların bi kısmını oğluma ayırdım giydiremedi bile çnkü 2. çocuğumada inş temizce saklarım hadi odamıza bakın bakalım güzel mi teyseleri

canım çok güzel çok beğendim inşallah yavrun da sağlıkla kullanır annesi hayırlı doğumların olur inşallah... nerden aldın oda takımını canım? ben de bakcam 1ay sonra artık araştırmalar yapıyorum ufaktan.

bende oğluma yelek örüyorum maviş maviş biraz büyük oldu sanıırm gerçi yaz bebeği kışın giyer o da inşallah :) birde aynı ipten patik ördüm ilk defa patik ördüm çok güzel oldular onları giydireceğim gün için sabırsızlanıyorum.. ben çok alışveriş yapmadım tek alışverişim istanbuldaki annem bebek fuarından 3 cıtcıtlı bady bir yelek ve bir minik pabuç :) birde halası almış patik şeklinde ayakkabı bu kadar aslında fotosunu çekip koymak lazımdı :) ama yinede birşeyler almak için erken diyorum ben amaa annem durmamış 3 battaniye almış bide bi dolu rengaren yumak örücekmiş :)

kızlar bende üçüzlerime hamileyim
daha çok şey aldım ama zamanla eklerim
önlükler 3lü 20 tl mothercare den
diğerleri teyzemizden hediye:))

3 kapılı gardırop , 4 çekmeceli şifonyerini ıkedan 430 tl ye aldım :)

Eklentiler

• $Bebedor-Desenli-Cam-Biberon-250-ml-640.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 104
  • $Bebedor-Ergonomik-Biberon-125ml-651.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $Bebedor-Genis-Havalandirma-Yuzeyli-Kapakli-Emzik-Damakli-Uc-3-Ay--2145.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 114
  • $gardırop.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 107
Eki Görüntüle 618092 Eki Görüntüle 618067

Soldan sağa:

Altın süs yastığı: 7,90
Spasilk çıtçıtlı body setler:19,90
Spasilk 4 lü battaniye:29,90
Funnababy kirli torbası:19,9
Funnababy nevresim takımı sheep: 50
Funnababy 6 lı hastane çıkışı :21
Mycey emzirme önlüğü: 9
Dekotrends askı:2,85
Sevi bebe maşrapa:2,5
Mycey emzirme minderi:15
Biev çerçeveler: 10 ve 5
Taç nevresim takımı: 32

Son düzenleme:

hepsii çok güzell ve fiyatları da çok uygun nereden aldın canım :)

hepsii çok güzell ve fiyatları da çok uygun nereden aldın canım :)
Bu aldıklarım genelde internet sitelerinden. Morhipo, unnado, butik bebe ve daybuyday. Özellikle morhiponun "net %75 indirim" kampanyasından aldıklarım çok ucuz. 15-20 günde bir yapacak sanırım. Geçen yaptığı kampanyayı kaçırdım. Şimdi her sabah önce o siteye bakıyorum

kızlar hepnizin aldıklarına baktım çoooooook güzel şeyler bayıldım valla...bebişleriniz sağlıkla giysinler sağlıkla büyüsünler emi...aldıklarınızı görünce hemen alışveriş yapmak istiyorum ama gıcık eşim tamam sonra çıkarız şu gün çıkarız bugün çıkarız diyip beni alışverişe götürmüyo...tek başımada çıkamam malum erzurum buzda kayar düşüerim Allah korusun

Acemiperi Spasilk'in ürünleri eline geçtimi nasıllar...bende nette çok beğenmiştim senin aldığın badi ve battaniyelerin pembelerini ama emin olamadım bide fiyatları uygun mu..burası ppahalı bi şehir acaba netten almam daha mı mantıklı olur...

Fiyatlar uygun sayılır. Çok ucuz değil, pahalı da değil. Normal. Ama desenleri ve penye kalitesi güzel. Tek sorun çin de üretilmiş olması. Bu biraz hayal kırıklığı yaptı bende

Eğer yaşadığın şehirde mağaza fiyatlarını biliyorsan netten uygun gördüklerini alabilirsin. Alırken bildiğin markaları almaya gayret et. %100 pamuk diye alırsın ama dokusu sert çıkabilir ya da resim yanıltıcı olabilir. Kampanyaları sürekli takip et.

ewet çin malıymış paylaşım alanında yazmışsın sonradan gördüm..bu çinlilerinde işgal etmediği yer kalmadı..çokta güzeller oysaki..ben pek bebek giyim markası bilmiyorum..önerileriniz olursa burdan takip ederim..çok sağol..

Soldan sağa:

Bebelinna çıtçıtlı fermuarlı kadife battaniye, şapka, patik : 33
Chicco tarak seti: 14,5
Tulum, bere, patik, hırka takım: 75
Sevi bebe çok fonksiyonlu yıkama filesi-minderi: 18
Marvella home alez: 11
Bebitof alt açma: 40
Bebitof banyo havlusu: 17
Ayıcıklı pijama, kahverengisi: 6
Sevnur patikli altlar ve çorap: 13,5
Naturel yıkama süngeri: 1,5
Patik ayakkabı. 13
Tavşanlı şapka:4

Eklentiler

• $5miurun1357230077.webp
    1 KB · Görüntüleme: 89
Güvenebileceğin markalar:

Bebitof
Bebessi
Mini damla
Mini okyanus bebe
Aziz bebe
İdil baby

Bunlar benim bizzat dokunarak test ettiklerim.

acemiperi sen alışverişi bitirmişsin bakiyomde..çok güzeller yaa...ama şu banyo süngerimidir nedir ondada almışsın yenidoğan cildi çok hassas olmazmı genelde beyaz tülbentler var ya onla yıkandığını gördüm bende tülbentle yıkamayı düşünüyorum epeyce büyüyene kadar

anneler bişi soracam bebek bakım ürünleri şampuan bebe yağı..ateş ölçer..biberon...falan hangi marka yada markalardan alacaksınız hiç anlamıyorum bu işlerden..bi tek bpa olmayacak onu biliyom..giyim yanında onlarında fotolarını markalarını fiyatlarını koyun nolur...ben kendime bile krem almasından anlamm kaldı ki bebeğe..oyüzden bilgilerinize ihtiyacım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…