ay böyle örgü dikiş nakış bilen annelere çok imreniyorum benim ne bilgim var nede sabrım...canım çook güzel hepsi ptiklere bayıldım..kız böle yapıp yapıp koyuyosunuz kıskanıyoz walla kızımla...şimdi içerde ne beceriksiz annem var diyordur aynı benim örgü konusunda kendi anneme söylediğim gibi...ama benim annem en azından dantel yapmayı biliyo..dünya çeyiz yapmıştı..hiçbirini kullanmadım artık kızıma kullanırım ben yaptım diyip....
Tesekkur ederim canim begenmene sevindim.aslnda bende cok anlamam orguden ilk defa
Patik ordum netten bakarak yapmaya calistim.sende kendine haksizlik etme bence.
Eminim sende istesen basara bilirsin.
Desene kizin cok sansli simdiden ceyizi hazir..
Ben onları bulunduğum yerde küçük bir bebek mağazasından almıştım. Birçok bebek mağazasında kolaylıkla bulabilirsin mesela Civil de görmüştüm bakabilirsin. Bende dün Eminönün deydim ama bebek şekeri kurabiye malzemeleri derken Havuzluhana gidecek hal kalmadı :))) ve orada daha fazla çeşit olduğu söyleniyor bugün gidicekmişsin iyi alışverişler :)))) Hangi marka iyi derkende kullanmadan tecrübe edemeyiz gibi geliyor çünkü herkese göre değişiyor :)) Ben çalıştığım zmnlarda Albimini den herkes memnundu özellikle badilerde sadece artık heryerde kolay bulunuyor mu biliyorum..
buda benim yavrumun içinde huzurla uyuycağı oda takımı kısmetse 25 gün sonra odasında olucak:) bu arada kızlar ya kıyafetler vs. şeyleri bana kmse bırakmıo ben kendim oturduğum yerden brz alışveriş yaptım oğluma tulumlar taytlar vs. ama odayı bile bana bırakmadılar dayısı odasını yaptırıo yengesi bebek arabası ve ana kucağı halısı perdesi beşiğin yatağı yorganı falan el emeği olanları anneannesi halaları yelekler hırkalar yapmış herhalde bana sadece bakım ürünleri falan kalıcak gibi gelio liste yapmıştım eksik yok gibi bişey inşallah çıkar burada görüyoruz kim neler yapmış fikir oluyor birde almayın çok çok şeyler doğduğunda o kdr çok geliyor ki bnm abimin oğlu doğduğunda 105 takım kıyafet geldi şmdi ben onların bi kısmını oğluma ayırdım giydiremedi bile çnkü 2. çocuğumada inş temizce saklarım hadi odamıza bakın bakalım güzel mi teyseleri
ay böyle örgü dikiş nakış bilen annelere çok imreniyorum benim ne bilgim var nede sabrım...canım çook güzel hepsi ptiklere bayıldım..kız böle yapıp yapıp koyuyosunuz kıskanıyoz walla kızımla...şimdi içerde ne beceriksiz annem var diyordur aynı benim örgü konusunda kendi anneme söylediğim gibi...ama benim annem en azından dantel yapmayı biliyo..dünya çeyiz yapmıştı..hiçbirini kullanmadım artık kızıma kullanırım ben yaptım diyip....
Eki Görüntüle 618092 Eki Görüntüle 618067 Eki Görüntüle 618068 Eki Görüntüle 618069 Eki Görüntüle 618070 Eki Görüntüle 618071 Eki Görüntüle 618072 Eki Görüntüle 618073 Eki Görüntüle 618074 Eki Görüntüle 618075 Eki Görüntüle 618076 Eki Görüntüle 618077 Eki Görüntüle 618078 Eki Görüntüle 618079 Eki Görüntüle 618080
soldan sağa:
Altın süs yastığı: 7,90
spasilk çıtçıtlı body setler:19,90
spasilk 4 lü battaniye:29,90
funnababy kirli torbası:19,9
funnababy nevresim takımı sheep: 50
funnababy 6 lı hastane çıkışı :21
mycey emzirme önlüğü: 9
Dekotrends askı:2,85
sevi bebe maşrapa:2,5
mycey emzirme minderi:15
biev çerçeveler: 10 ve 5
taç nevresim takımı: 32
Bu aldıklarım genelde internet sitelerinden. Morhipo, unnado, butik bebe ve daybuyday. Özellikle morhiponun "net %75 indirim" kampanyasından aldıklarım çok ucuz. 15-20 günde bir yapacak sanırım. Geçen yaptığı kampanyayı kaçırdım. Şimdi her sabah önce o siteye bakıyorumhepsii çok güzell ve fiyatları da çok uygun nereden aldın canım :)
Fiyatlar uygun sayılır. Çok ucuz değil, pahalı da değil. Normal. Ama desenleri ve penye kalitesi güzel. Tek sorun çin de üretilmiş olması. Bu biraz hayal kırıklığı yaptı bendekızlar hepnizin aldıklarına baktım çoooooook güzel şeyler bayıldım valla...bebişleriniz sağlıkla giysinler sağlıkla büyüsünler emi...aldıklarınızı görünce hemen alışveriş yapmak istiyorum ama gıcık eşim tamam sonra çıkarız şu gün çıkarız bugün çıkarız diyip beni alışverişe götürmüyo...tek başımada çıkamam malum erzurum buzda kayar düşüerim Allah korusun
Acemiperi Spasilk'in ürünleri eline geçtimi nasıllar...bende nette çok beğenmiştim senin aldığın badi ve battaniyelerin pembelerini ama emin olamadım bide fiyatları uygun mu..burası ppahalı bi şehir acaba netten almam daha mı mantıklı olur...
Fiyatlar uygun sayılır. Çok ucuz değil, pahalı da değil. Normal. Ama desenleri ve penye kalitesi güzel. Tek sorun çin de üretilmiş olması. Bu biraz hayal kırıklığı yaptı bende
Eğer yaşadığın şehirde mağaza fiyatlarını biliyorsan netten uygun gördüklerini alabilirsin. Alırken bildiğin markaları almaya gayret et. %100 pamuk diye alırsın ama dokusu sert çıkabilir ya da resim yanıltıcı olabilir. Kampanyaları sürekli takip et.
Güvenebileceğin markalar:ewet çin malıymış paylaşım alanında yazmışsın sonradan gördüm..bu çinlilerinde işgal etmediği yer kalmadı..çokta güzeller oysaki..ben pek bebek giyim markası bilmiyorum..önerileriniz olursa burdan takip ederim..çok sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?