- 15 Nisan 2009
- 212
- 8
- 318
oğlumun lavantalı bebek süsleri
Eki Görüntüle 696068
aldığın şeyler gerçekten çok güzelbugün aldıklarım lohusa geceliğimizi ve pijamamızıda aldık tacımız ve terliğimiz kaldı
Eki Görüntüle 699004 Eki Görüntüle 699031
Eki Görüntüle 699034 Eki Görüntüle 699036
Eki Görüntüle 699037 Eki Görüntüle 699038
Eki Görüntüle 699040 Eki Görüntüle 699041
Eki Görüntüle 699042 Eki Görüntüle 699029
Eki Görüntüle 699027 Eki Görüntüle 699005
Eki Görüntüle 699006 Eki Görüntüle 699007
Eki Görüntüle 699008 Eki Görüntüle 699009
Eki Görüntüle 699010 Eki Görüntüle 699030
Eki Görüntüle 699026 Eki Görüntüle 699043
aldığın şeyler gerçekten çok güzel
özellikle gecelik ve sabahlık takımına bayıldım. hangi marka nereden aldın. benim de almam gerek
böyle tatlı bişey alayım ben de
bu 3 tanesini burdan bebek cocuk 2.el takas bölümünden aldım ikinci el ama temizler
teşekkürler canım gecelik sabahlık takımının markası nilüfer collection 140 tl ye aldım kırmızı pijama takımınıın markası AQUA onuda 100 tl ye aldım ben daha sonrada giymek için bunları tercih ettim sonuçta bi kerelik bişey için bir sürü para veriyoruz onun için daha normal zamanlardada kullanayım dedim yumurtalı filan büzgülü şeylere hiç bakmadım satan kızda en çok bunları tercih ettiklerini söyledi canım ben bunları antalyadan aldım nilifer collection diye yazarsan nete istanbulda da yerleri varmış bi tanesi barış manco kültür merkezinin karşısında kadıköyde birde ümraniye yazıyor.... birde kızlar emzirme sütyenini süngerli tercih edin kaç yere gittiysem hep süngerli önerdiler yazda geldiği için göğüs ucu belli ediyormuş diğer modeller
teşekkürler canım gecelik sabahlık takımının markası nilüfer collection 140 tl ye aldım kırmızı pijama takımınıın markası AQUA onuda 100 tl ye aldım ben daha sonrada giymek için bunları tercih ettim sonuçta bi kerelik bişey için bir sürü para veriyoruz onun için daha normal zamanlardada kullanayım dedim yumurtalı filan büzgülü şeylere hiç bakmadım satan kızda en çok bunları tercih ettiklerini söyledi canım ben bunları antalyadan aldım nilifer collection diye yazarsan nete istanbulda da yerleri varmış bi tanesi barış manco kültür merkezinin karşısında kadıköyde birde ümraniye yazıyor.... birde kızlar emzirme sütyenini süngerli tercih edin kaç yere gittiysem hep süngerli önerdiler yazda geldiği için göğüs ucu belli ediyormuş diğer modeller
Canım çok güzel aldıkların ben de antalyadan alcam kısmetse tam olarak nereden aldın?
bende aynı şeyi yaptım gecelikler konusunda. doğumdan sonrada giyilebilecek şeyler tercih ettimmm hatta ve hatta hamile kıyafeti yerine hep L ya da XL tişörtler aldım :))))
bu şekerleri nereden kaça aldınız?
kızlar bu tepsiyi ve bardak süslerini kendim hazırladm.nasıl olmuş sizce?resimlerde diğer hazırlıklarımız...oğlumu sağlıkla kucağıma alırım inşallah.hepimiz evladını sağlıkla kucağına alsın.
çook güzel olmuş ellerine sağlık
bende pijama
bulunduğum yerde bu beyaz pijama takımının sadece pijamalrı 99 tl idi ben bakırköyde görünce atladım hemen üstüne
eminönündede 50 tl civarı pijamalar ama bu kadar çok şey alsaydım bide nakit dahada indirim yapılabilirdi
vede eminönünde inanılmaz çok çeşit var hebriniz olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?