2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

ben vanda yasıyorum burası çok pahalı ve hersey çok kısıtlı int nerden guvenli alısveris yapabilirim hiç bi hazırlık yapmadığım için cok uzuluyorum arkadaslar yardımcı olun nolur

ben vanda yasıyorum burası çok pahalı ve hersey çok kısıtlı int nerden guvenli alısveris yapabilirim hiç bi hazırlık yapmadığım için cok uzuluyorum arkadaslar yardımcı olun nolur

E-bebek,bebekbezi,butikbebe,unnado,joker,hepsiburada,markafoni,morhipo,daybuyday,limango günlük olarak takip edip bebek kampanyalarından faydalanabilirsin canım.

bebek için her şeyi e-bebek, butikbebe, bebefix, joker, çocukmarket ve unnado'dan alabilirsin.e-bebek, joker ve bebefixte ürünler hemen kargolanır diğer siteler de ise kargolama beklersin.gittigidyordan aldım nevresimlerini ben oraya tekstil ürünlerine bak mesela.aynı şekilde sahibinden sitesinde gulranam adlı bir satıcı var.onda da mothercarein badilerini çok ucuza bulabilirsin.aynı şekilde kendin için de ebrumaternity ye bakabilirsin.her cuma indirim oluyor.eksiklerini bu sitelerden uyguna yapabilirsin.

bu üçlü takımın pembe olanını aldım.sizce bir tane daha pijama takımı almalı mıyım?
Eki Görüntüle 693083 Eki Görüntüle 693082

Güle güle kullanın çok şıkmış. Biz de 2 takım pijama, 2 gecelik, bir sabahlık aldık. Bence alsanız iyi olur. Ama önünün aşağıya kadar düğmeli olması yeterli. Bu kadar bol olmasına gerek yok. Doğumdan sonra daha uzun süre giyebilmek için

Arkadaşlar merhaba, bebelerin cicileri konusuna girermi tam olarak bilemedim ama ben de bebek şekerleri yapıyorum, kendi tasarımlarım. düşünürseniz bloguma bakabilirsiniz. yakında kapı süsleri de tasarlamaya başlıycam.

Ayrıca benim de 15 aylık bir kızım var. geçen yıl ocak ayında doğum yapmıştım. sorularınız olursa yardımcı olabilirim :) Genelde temmuz anneleri konusunda yorum yazmıştım ama burdada şunları söyleyebilirim sanırım, hastane için pijama yerine gecelik alırsanız daha kullanışlı olur, ben normal doğum yapmıştım, sancı çekerken hemşire veya doktor kontrole geliyo sık sık, pijama altı giy çıkar zor olur, ayrıca doğum sonrası için de alttan çıtçıtlı emzirme body lerinden ben çok memnun kalmışım. fikriniz olsun diye söylüyorum. şimdilik bu kadar, mutlu sağlıklı hamilelikler hepinize çok güzel zamanlar tadını çıkarın

Eki Görüntüle 693418 Eki Görüntüle 693420 Eki Görüntüle 693421

rnatasarim..............

teşekkür ederim cevabın için.2 gecelik bir pijama daha almayı planlıyorum ama uygun bi şey bulabilirsem alcam pijamayı

ben bir gecelik 2 pijama 1 de sabahlık aldım çok lazım oursa evdeki geceliklerimden gelip alırlar

ben de bir 2 gecelik, 2 pijama aldım, yeter herhalde ya :44:
olmazsa bol olanlardan bi tane daha koyarım ama yeni bitane almaya niyetm yok...

bu 3 tanesini burdan bebek cocuk 2.el takas bölümünden aldım ikinci el ama temizler

telefonum kötü çektigi için evdekileri çekemiyorum ama magaza fotosundan aldıgım ürünler birebir aynı
bebek arabası ve beşik ikiside büyük oglumdan kalma vardı zaten

Eklentiler

• $B9658503664ss-4.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 142
  • $Ciccim-90753-Hastane-Cikisi-5-li-Set-P-Denizci-Turkuaz-23945.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 137
  • $2011denizci-zıbın [Masaüstü Çözünürlüğ&#25...webp
    10 KB · Görüntüleme: 120
hepside harika Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
ben böle güzel pijama takımları bulamıyorum acaba nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz

amiiin çoook teşekkür ederimhepimize inşallah...
pijamalarımı eminönünden havuzlu handan ve civarındaki bir içgiyimciden aldım.eğer istanbuldaysan gitmeni tavsiye ederim canım çok güsel şeyler var orada. ama istanbulda değilsen lohusa sepeti.com da da varmış sanırım internettende sipariş edebilirsin canım...

bende pijama takımlarımı eklim gördüğüm her yere ekliorum:)

pembe geceliğim:) 30 tl bakırköy pazarından

beyaz sabahlıklı pijama takımım
buda gene bakırköy pazarından pijama takımı 50 tl sabahlık 30 tl

buda mavi pijama takımım gene 50 tl:) buda bakırköy pazrından

bulunduğum yerde bu beyaz pijama takımının sadece pijamalrı 99 tl idi ben bakırköyde görünce atladım hemen üstüne
eminönündede 50 tl civarı pijamalar ama bu kadar çok şey alsaydım bide nakit dahada indirim yapılabilirdi
vede eminönünde inanılmaz çok çeşit var hebriniz olsun:)

evet canım istanbuldayım gittim hatta iki takım aldım biri normal diğeri mevlüt için ama hastanede 2 takım olması lazım çok renkli afilli olmasın istiyorum hastanede giyceklerimin mevlüt için aldığımı giyemem çok şıkır şıkır artık oralara biraz zor giderimde netten sipariş ederim. çok teşekkür ederim :)

bunu netten mi aldınız acaba ve ne kadara ?
netten almadım canım,boyner mağazasından aldım,puma standından 94.50 tlydi. ama boyner yoksa yakınlarında korayspor.com da da aynı çanta var aynı fiyata.yalnız hiç alışveriş yapmadım o siteden,araştırıp siteyi istersen ordan da sipariş verebilirsin...

hımm anladım canım,olsun yine de aldıklarını güle güle giy inşallah...ve umarım istediğin gibi de bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…