inşallah sağlıklı bir skilde kavusursun canım oğlusuna =) int üzerinden yapabilirsin alışverişini beşik bebek arabası vs daha uyguna geliyor yok ben görerek almak istiyorum dersen gidip görüp öyle alırsın canm =) kıyafet konusunda indirimleri takip et mağazaların nerde yaşıyorsun bilemiyorum ama istanbulda yaşıyorsan eğer tüm bunları eminönünden uygun fiyatada yapabilirsin
ben vanda yasıyorum burası çok pahalı ve hersey çok kısıtlı int nerden guvenli alısveris yapabilirim hiç bi hazırlık yapmadığım için cok uzuluyorum arkadaslar yardımcı olun nolur
ben vanda yasıyorum burası çok pahalı ve hersey çok kısıtlı int nerden guvenli alısveris yapabilirim hiç bi hazırlık yapmadığım için cok uzuluyorum arkadaslar yardımcı olun nolur
bu üçlü takımın pembe olanını aldım.sizce bir tane daha pijama takımı almalı mıyım?
Eki Görüntüle 693083 Eki Görüntüle 693082
Güle güle kullanın çok şıkmış. Biz de 2 takım pijama, 2 gecelik, bir sabahlık aldık. Bence alsanız iyi olur. Ama önünün aşağıya kadar düğmeli olması yeterli. Bu kadar bol olmasına gerek yok. Doğumdan sonra daha uzun süre giyebilmek için
hepside harika Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
ben böle güzel pijama takımları bulamıyorum acaba nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz
amiiin çoook teşekkür ederimhepimize inşallah...
pijamalarımı eminönünden havuzlu handan ve civarındaki bir içgiyimciden aldım.eğer istanbuldaysan gitmeni tavsiye ederim canım çok güsel şeyler var orada. ama istanbulda değilsen lohusa sepeti.com da da varmış sanırım internettende sipariş edebilirsin canım...
netten almadım canım,boyner mağazasından aldım,puma standından 94.50 tlydi. ama boyner yoksa yakınlarında korayspor.com da da aynı çanta var aynı fiyata.yalnız hiç alışveriş yapmadım o siteden,araştırıp siteyi istersen ordan da sipariş verebilirsin...bunu netten mi aldınız acaba ve ne kadara ?
hımm anladım canım,olsun yine de aldıklarını güle güle giy inşallah...ve umarım istediğin gibi de bulabilirsinevet canım istanbuldayım gittim hatta iki takım aldım biri normal diğeri mevlüt için ama hastanede 2 takım olması lazım çok renkli afilli olmasın istiyorum hastanede giyceklerimin mevlüt için aldığımı giyemem çok şıkır şıkırartık oralara biraz zor giderimde netten sipariş ederim. çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?