2013 haziran anneleri; haydi şafak sayalim:))

arkadaşlar bende ayın 20sinde yani 3 gün sonra sezeryanla doğum yapıcam.bebeğim benden daha heyecanlı galiba gece gündüz hareketli.zaman geçmiyor sanki heyecandan

arkadaşlar bende ayın 20sinde yani 3 gün sonra sezeryanla doğum yapıcam.bebeğim benden daha heyecanlı galiba gece gündüz hareketli.zaman geçmiyor sanki heyecandan

Aynen cnm benimkide hep hareketliydi zaten bugun hepten costu allah sanada banada hayirli dogumlar nasip etsin ins..uyuyamiyorum ki heyecandan ..

kızlar son 1gün perşembe sabah oğlumu kucağıma alcam inşallah. çok heyecanlıyım çok özledim yavrumu çok değişik bir duyguymuş bu anlatılamıyor...

kızlar son 1gün perşembe sabah oğlumu kucağıma alcam inşallah. çok heyecanlıyım çok özledim yavrumu çok değişik bir duyguymuş bu anlatılamıyor...

Canim allah yardimcin olsun ins.sende al bebisini kucagina..
Ben kavustum saglikla melegime okadar mutluyumki buseferde mutluluktan uyku girmiyo gozume onu seyrediyorum opuyrm kokluyorum harika bi duygu...allahim herkese yasatsin ins..

kızlar bende doğumumu yaptım çok mutluyum.benden başka kimse dokunmasın istiyorum kimse bakmasın öpmesin istiyorum misafir gelince kaçırıyorum kızımı şimdiden kıskançlık yapmaya başladım ben :)

Hayirli ugurlu olsun cnm gozunaydin..oyle oluyo insan hele ilk bebekse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…