2013 haziran anneleri; haydi şafak sayalim:))

oof zaman yaklaştıkça uykular kaçıyor :S son günüme 23 gün var ama büyük ihtimal 1 hafta öncesi olucak sanırım 16 günümüz kaldı yarın son ultrason bakalım günümüz belli olucak...:18:

Son düzenleme:
Son 1 gün 06.06.2013 lü oluck oğlum..inş sağlıkla doğar..herkese kolay sağlıklı doğumlr inş..AMİNNNN..

biz doktordan geldik günümüz belli oldu nasipse ayın 18.de gelicek bebişimiz hayırlısıyla inş.buna göre 12 günümüz kalmış.....Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş...

heralde arkadaşlar doğurdu ses soluk kalmadı burda ...neyse 9 günümüz kaldı heyecanla bekliyoruz bakalım.....

biz doktordan geldik günümüz belli oldu nasipse ayın 18.de gelicek bebişimiz hayırlısıyla inş.buna göre 12 günümüz kalmış.....Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş...

bende 18 de doğum yapıcam sezeryan olucak senindemi sezeryan son 9 günümüzz kaldı hayırlısıyla

bende 18 de doğum yapıcam sezeryan olucak senindemi sezeryan son 9 günümüzz kaldı hayırlısıyla

evet cnm benımde 18.de sezeryan olucam nasipse saat 1.de gırıcem hayırlısıyla ıkımızde kavusuruz bebışlerımıze son 6 gunnn.... Senın kaçıncı haftan oluyor haftaya ??

Sonradan gordum cnm aramızda 2 gun varmıs aynı zamanlarda aynı şeylerı yaşamısız hayırlısıyla aynı gunde dogacaklar ınş...

evet cnm benımde 18.de sezeryan olucam nasipse saat 1.de gırıcem hayırlısıyla ıkımızde kavusuruz bebışlerımıze son 6 gunnn.... Senın kaçıncı haftan oluyor haftaya ??

benim sabah 9 da olucak senin doğuma gittiğin saatlerde ben doğurmuş olucam hayırlısyla.... canım inşallah ikimizde az ağrılı acılı bir doğum yaşarız sağlıklı bir şekilde alırız bebişleri kucağımıza

evet ınsallah cnm ...benım buyuk ıhtımal genel anesteziyle olucak hayırlısıyla bu sefer guzel bır şekilde uyanırım :18: buarada son 4 güüüüüünnnn meleğim seni özlemle bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…