- Konu Sahibi keepmeinformed
-
tabiki evett derimmm hade bakalımm sütümüzü kesmeden kilolar elvedaaKızlar emzirirken sütümüze dikkat edip bir yandan da sakin sakin şu kiloları verelim, kilo verirken birbirimize burada destek olalım ne dersiniz
of of of ayda 2 kiloysa benim hedef kiloya 8,5 ay varkızlar ben ayda 2 kilo hedefliyorum emzirirken normali buymuşş 3 ayda kurtulucam inşallahh... peki ben bu arada ne giycem çok merak ediyorumm
of of of ayda 2 kiloysa benim hedef kiloya 8,5 ay var
aman dur yaa valla yıkılcam şimdii banada 2. çocuktan sonra yapışır derlerdide inanmazdımm vay başıma gelenler...ben 2011 annesi olarak hala veremedim size bol şanslar kızım 2 yaşına girecek yakında bende hala tık yok
Kızlar emzirirken sütümüze dikkat edip bir yandan da sakin sakin şu kiloları verelim, kilo verirken birbirimize burada destek olalım ne dersiniz
of of of böyle kalırsam koca bir gardrop çöpe gidecekben 2011 annesi olarak hala veremedim size bol şanslar kızım 2 yaşına girecek yakında bende hala tık yok
ay 6 kilonun nesi yapışacak aaaa,canım emzirme işi beni mahvetti olmasa avuç içi kadar yer dururum ben işte...canım bebek ek gıdaya başlayana kadar 2 kilo olması gerekiyo 4 aydan sonra biraz daha dikkat edersinn hem 8 ayda ver ne olcak yavaş yavaşş....
aman dur yaa valla yıkılcam şimdii banada 2. çocuktan sonra yapışır derlerdide inanmazdımm vay başıma gelenler...
uzun zaman beraberiz tatlım87 ile doğuma girdim.şuan 78.6 yım.hedef 60 kilo daha çok yolum vaaaarrr(
tamam cuma tartılma günümüz olsun, herkes mutlu mutlu yazar umarımellerine sağlık bebişiiim
yehoooooooooo
topiğimiz hayırlı olsun tontişler inşallah başarırız
her cuma tartılma günümüz olsun
Başlangıç kg:104
Ölçülen kg:92.4
Hedef kg:85(şimdilik)
Giden kg:11.6kg
boy: 178
YARIŞMAYA YOZGATTAN KATILIYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM
:86::86::86::86::86::86:.86:
veee son olarak ''KADIN İSTERSE......'' diyerek bitiriyorum..
bakın kızlar ne buldum, böyle birşey keşke Türkiye'de de olsa
fitdankbaby®-Video in HD! Fitness mit Baby, Sport mit Baby - YouTube
Kızlar her hafta tartılıp yazalım motivasyon olur şöyle ki
Başlangıç kilo:73,7
Ölçülen kilo:67,6
Hedef kilo:50
Giden kilo:6100gr.
Doğumdan itibaren olanı yazmakla başlayabiliriz
minyonum cnm ben, 1,60 boyum vartopiğimiz hayırlı olsun hayatım..
ben anlamadım kıss hedef kilo 50 ne demek senin boyun kaç allah aşkına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?