- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
- Konu Sahibi keepmeinformed
-
ben 54 ile hamile kaldım, 82 ile doğum yaptım. şu an 66 kilodayım. vermem gereken kilo 10-12 arası. ben ekmek yemeyi kestim, süt azalmasın diye tatlı, sulu şeyleri daha çok tercih ediyorum.
yediklerimizi buraya yazmak iyi fikirmiş, utanıp yemeyiz belkiay nihayet gelebildim buralara
kızlar ben 58 ile hamile kaldım, 22 kilo alarak 80 ile dogum yaptım,
12 kilo gittiii kaldı 10 kilo.
fakat ben 58 kiloya degil 55 e inmek istiyorum yanii 13 kilo hedefim
hadi hepimize başarılar,
yarından itibaren düzenli olarak yediklerimi buraya yazmaya başlıcam
benim gün içinde hiç olmuyor o krizler de nedense gece oluyor..bir mini nutella zulam vardı ayıptır söylemesi, onu kaybettim geçenlerde gece öyle bir tatlı krizine girdim ki tam 40dk onu aradım evdeeşim de kilo vermek istiyor o yüzden evde tatlı tutmuyoruz ama ara ara birbirimizin zulalarını patlatıyoruz sanırım benim nutella günler önce eşimin midesine gitmiş
günaydın kızlar,
saat 09.15 istanbul ataşehir den bildiriyorum
az önce kahvaltımı yaptım,
2 kırılmış yumurta,
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak portakal suyu
öglen seansında görüşmek üzere,
bulgur bende ve sanırım oğluşumda da fena halde gaz yapıyor keşke yapmasa çok güzel besin-bu arada nesfiti içindeki koruyucuların içeriği yüzünden hamilelikten beri tüketmiyorum ben, sen de bir bak canım istersensabahları mantarlı omlet hiç tuz yok çok tahıllı ekmek yanına domates
ballı bademli nesfit birşey yapamadığımda hemen sütle karıştırıp yiyorum
dolabımda sürekli semizotu salatası ve dereotlu kabak salatası var. bazen insanın bişey ısıtmaya bile fırsatı olmuyor ya öyle zamanlarda kurtarıcım oluyor.
artık bizde pirinç pilavı pişmiyor. sürekli bulgur.
Kahvalti: 2 yumurta, 2 dilim peynir. 1 salatalik-domates, 1 kepek ekmek, emzirme cayi
Ara: 2-3 meyve, kuru incir
Aksam: Bol salata
Emzirme olmasa sadece salatayla idare edicem ama simdilik böyle..
Seker ve ekmek sivi yag son 1-2 haftadir neredeyse hic yok..
Oglum biraz uzun uyusa artik spira baslayacagim ama son günler de uyku düzeni cok bozuk her saat basi uyaniyor gündüzleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?