lcw bluzları:)2-3 tane hamile kıyafetim var yıkayıp yıkayıp giyiyorum.göğüslerim 1 beden büyüdüler benimde.normalde normal boyuttalardı şimdi anormal:)eski çamaşırlarım olmuyor.pentiden balensiz slikonsuz sade sütyen aldım.çok rahat ettim.
Aynen valla yumurtalı yumurtalıama benimkiler yıkadıkça yumurtaları soyulmaya başladı nedense üzüldüm valla
Deme yaa bende bakayım internetten mi aldın canım?Rahat edemiyorum doktora felan gidince ne bilim çirkin gözüküyor memeler valla
kızlar göbüşlerde çatlaklarınız oldumu
benim harita gibi oldu ya şimdiden
en başından beri bebe yağı ve kakao yağı kullandım ama bi faydası olmadı üçüz olmamında etkisi var sanırım çok çabuk genişledi karnım
Bu da zeynebimle beeennn kendim çektim biraz ayarsız oldu bugün çektim işte toplamda 9 buçuk kilo almışız
Eki Görüntüle 641425
:)) gvn1907 kopardın beni canım yaa :)) ne kadarda fitim dimi :) aslında fil desek daha doğru olur :) kızım beni çook acıktırıyor bende yemeğe verdim kendimi dikkat etmeye çalışıyorum ama ah bide şu tatlı krizlerim olmasa. sağlık olsun diyorum artık engel olamıyorum çünkü. bebişlerimiz sağlıklı olsun kilolar elbet verilir er yada geç...
ama gerçekten doğru söylüyorum çok yakınım var ortalıkta gezinen 4 ayında 15 kilo almış olan elleri ayakları burnu şişmiş olan yine şükür bizim topiğin kızçeleri manken manken bu hallerimizle yarışmaya katılsak 0 beden olanlardan daha sexi görünürüz
ben etrafımda kendim gibi görmediğim için tek sanıyorum kendimi ve o yüzden stres yapıyorum. birazda dalgaya alıyorum kendimi :)) stres yapmaya değmeyecek bişi aslında. kilolar alındığı gibi verilecek eninde sonunda. çok şükür dediğin gibi elimiz ayaklarımız şiş değil. hem hamile hemde sexiyiz biz ya :)
bebişlerinin cinsiyetleri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?