- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
çok şirin göbüşler kıskandım dur bnde bi göbüş çekim gelim :)
ha bu arada kızlar valla biz haziran anneleri çok fit iz söylim maşallahımız var fazlalıklarımız pek yok gibi bebişler beslenio güzel güzel hadi bzde çekelim gelelim bakalım minnoş büyümüş mü :)
çok şirin göbüşler kıskandım dur bnde bi göbüş çekim gelim :)
ha bu arada kızlar valla biz haziran anneleri çok fit iz söylim maşallahımız var fazlalıklarımız pek yok gibi bebişler beslenio güzel güzel hadi bzde çekelim gelelim bakalım minnoş büyümüş mü :)
çok tatlısınız annesi, toplamda kaç kilo aldınız?
Ya bende kıskandım ama ya bende atacam durun siz cek bakalım senin ogluşun ne kadar olmuş:)
çok iyi görünüyosun canım, tabi artık bebişlerimizin tam büyüme zamanı annesicnm ben 55 kilo ile hamile kalmıştım ilk 3 ay su içsem kustum 5 kilo verdim snra 3 ayın bitiminde eski kiloma döndüm şuan 59 kiloyum 4 kilo fazlam vardı 15 gün önce şuan ne kdrım blmiorum evdeki tartıma güvenemiyorum tetanozu vurulmaya gdnce bakıcam aldım gbi gelio bna bu aralar yanlarım çıktı çnkü nrmal tbi ynede 30 kilo alan yakınım var bu ideali bizde almalıyız ki bebek beslensin
Aaa cok tatli olmuş gobişin cnm benimde yanlarda birsey yok ortada top gibi:)) bu arada şirinlerinde cok guzel bayıldım valla
çok iyi görünüyosun canım, tabi artık bebişlerimizin tam büyüme zamanı annesi
canım seni merak ediyorum, fazla almadın dimi, canım bişey yemek istemiyor diyorsun ya.
ya aslında çok yemek gerekmiyor.
kaliteli beslenmek önemli, bunu becerebilsek keşke.
ceviz , kuru incir, kuru üzüm bol yeşillik...vs.
Yok fazla almadım cnm 67 ile hamile kaldım ben simdi taze taze tartildim 70 kilo olmuşum yani 3 kilo almişim henuz keske ceviz balık bunlari yiyebilsem ama cogu seyden tiksindim yiyemiyorum günde bir oyun zorla yiyorum oda zorla mecburiyetten hep evdeyim o kiloyuda hareketsizlikten almişimdir
Yok fazla almadım cnm 67 ile hamile kaldım ben simdi taze taze tartildim 70 kilo olmuşum yani 3 kilo almişim henuz keske ceviz balık bunlari yiyebilsem ama cogu seyden tiksindim yiyemiyorum günde bir oyun zorla yiyorum oda zorla mecburiyetten hep evdeyim o kiloyuda hareketsizlikten almişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?