2013 Haziran Annelerinin Göbişleri

buda bizim orta halli göbüşümüz bugün tam 25 haftalık olduk :)

buda cıbıldak göbüşümüz bnm oğlan sere serpe yatıo içerde keyfi iyi

Son düzenleme:
çok şirin göbüşler kıskandım dur bnde bi göbüş çekim gelim :)
ha bu arada kızlar valla biz haziran anneleri çok fit iz söylim maşallahımız var fazlalıklarımız pek yok gibi bebişler beslenio güzel güzel hadi bzde çekelim gelelim bakalım minnoş büyümüş mü :)

Bende özendimmmmmmm masallah ne kadar güzel göbüşler :)

buda bizim 26+5 teki göbüşümüz bal oğlumla :) sanki brz yanlar pörtlemiş gbi ama napalım o kdrda olur can taşıos içimizde =)

Son düzenleme:

Ya bende kıskandım ama ya bende atacam durun siz cek bakalım senin ogluşun ne kadar olmuş:)

buda bizim 26+5 teki göbüşümüz bal oğlumla :) sanki brz yanlar pörtlemiş gbi ama napalım o kdrda olur can taşıos içimizde =)

Aaa cok tatli olmuş gobişin cnm benimde yanlarda birsey yok ortada top gibi:)) bu arada şirinlerinde cok guzel bayıldım valla

çok tatlısınız annesi, toplamda kaç kilo aldınız?

cnm ben 55 kilo ile hamile kalmıştım ilk 3 ay su içsem kustum 5 kilo verdim snra 3 ayın bitiminde eski kiloma döndüm şuan 59 kiloyum 4 kilo fazlam vardı 15 gün önce şuan ne kdrım blmiorum evdeki tartıma güvenemiyorum tetanozu vurulmaya gdnce bakıcam aldım gbi gelio bna bu aralar yanlarım çıktı çnkü nrmal tbi ynede 30 kilo alan yakınım var bu ideali bizde almalıyız ki bebek beslensin

Ya bende kıskandım ama ya bende atacam durun siz cek bakalım senin ogluşun ne kadar olmuş:)

canım seni merak ediyorum, fazla almadın dimi, canım bişey yemek istemiyor diyorsun ya.
ya aslında çok yemek gerekmiyor.
kaliteli beslenmek önemli, bunu becerebilsek keşke.
ceviz , kuru incir, kuru üzüm bol yeşillik...vs.

çok iyi görünüyosun canım, tabi artık bebişlerimizin tam büyüme zamanı annesi

Aaa cok tatli olmuş gobişin cnm benimde yanlarda birsey yok ortada top gibi:)) bu arada şirinlerinde cok guzel bayıldım valla

sağol tatlışkom yakın zamanda eklede senin kızçenide görelim valla mayıs anneleri çok aktif kullanıyor göbüş topiklerini her hafta ekliolar güzel oluo bzlerde aktif kullansak iyi olur millete kalırsa bnm karnım yokmuş hiç öyle dio herkes bide onla bunla kıyaslıolar snir oluorum bünye meselesi snçta bnm daha bu ay çıktı karnım içi geniş çnkü söyleyenlerin kızı yada gelini almış 30 kilo snra karnı çok diolar halbuki blmiolar o göbek tamamen yağ artık kızmamaya çalışıorum valla göbeği kçük olan biride hayet sağlıklı bebek doğurabilir bunun karınla alakası yok

çok iyi görünüyosun canım, tabi artık bebişlerimizin tam büyüme zamanı annesi

valla tatlım inanır mısın çokda sağlıklı beslenmiorum açıkçası ben tekim btn gün evde eşim akşam 10da gelio öğlen 2 de gdio evde tek başına olunca yemek yemek ölüm gibi ceviz yemeye bu ay başladım tek özen gösterdiğim süt ve yoğurt kuru incir bide kırmızı et nadir yiorum balıktan 3 ayımda tiksindim zorla yiorum omega alıorum mecbur ilaçlarımı düzenli içiorum ve su onun haricinde btn gün atıştırmalık hep sofra donatıp yediğim nadirdir annemlerde güzel yiorum kalabalıkta yiyor insan hayırlısı olsun elimden gelen bu inş sağlıkla doğarlar

Yok fazla almadım cnm 67 ile hamile kaldım ben simdi taze taze tartildim 70 kilo olmuşum yani 3 kilo almişim henuz keske ceviz balık bunlari yiyebilsem ama cogu seyden tiksindim yiyemiyorum günde bir oyun zorla yiyorum oda zorla mecburiyetten hep evdeyim o kiloyuda hareketsizlikten almişimdir

aynı beni tarf ediosun varya btn gün miskin miskin evde o kiloda oturmaktan en fazla ev işinde hareket sağlıyoruz bnm adam kıskanç tek dışarıda bırakmıo yürüyüş yapıyoruz ama insan gezip tozmak istio haftada 1 izninde de hadi kalk gidelim demiorum kıyamıorum yatsın dnlensin die olan bana oluo oğlum doğsada kıskançlığı yatışır inş bnde oğlumla giderim parka markete

fotonu eklesene canım.
ama bebişin için yemen lazım, cevizle kuru hurma, kuru dut yada kuru incir dene canım, normalde ben de hiç yemiyordum ama bu şekilde güzel oluyor en azından hergün bi kere yesen 3 ceviz içi, ohh daha ne olsun.
bide yoğurt eksik etme hiç,yada kefir.
yani ben de çookk çook yemiyrum, iştahım artmadı ama dikkat ediyorum kızlar.
aa bugün bunu yememişim hemen yemeliyim diyorum.
zaten beslenme günlüğüne de yazıyorum.
aslında zayfım, zayıf hamile kaldım yani şimdi iyiyim maşallahım var.
ama baştan beri hiçbişeym eksik çıkmadı çok şükür.
beslenmeme borçlu olduğumu düşünüyorum.

bizde de problem çkmadı tabi ama ne bilim bazen insan sevmediği şeyi bile onun için yemeye çalışıo annelik böle bişey demek ki bide dönse benim kuzum çok korkuorum sezaryenden :18::18: süt içiyorum hareketlensin die egzersizimi yapıorum doktorun önerdiği yok anam bnm ki sandalyede oturuo sanki bide bağdaş kurmuş napıcam blmiorum çok stresliyim bu yzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…