canım sen daha yeni mi öğreniyorsun sağlık ocaklarını :S seni aile hekimin hiç mi aramadı.. yada hangi hastanede gebelik izlemlerini takip ediyorsun onlar seni GEBLİZ e kaydettiklerinde Aile hekiminin bunu fark etmesi lazım ve senin oraya gidip haber vermen gerekli bu işleyişin takibi için çok önemli ben şimdiye kadar 2 kere gebelik izlemi yapıldım.. dr umun söylemediklerini orda hemşirem bana ayrıntılı birşekilde anlattı... neler yapıp neler yapmamam gerektiğini neler yemem gerektiğini falan hep onlardan öğrendim :):) aşı konusuna gelince ben vurulamıyacağım alerjim olabileceğinden dolayı korkuyorum ve aşılanmıyacam
dediğim gibi canım ben bu işin içinde çok çalıştım sağlık ocağını çoğusu hafife alır ama önemlidir nerelerde işine yarıyo insanların aklına bile gelmez :):) ay çok konustum :)
evet canım bugün gittim sistemde telefon numaram gözükmediği için arayamamışlar beni..kaydımı yaptırdım aşımı oldum 1 ay sonra yine gidicem..bebeğin kalp atışlarını falan dinledi çok ilgili çok tatlı bi ebe güler yüzlü:) cep numarasını verdi bu zamana kadar bişey kaybetmedin,kilon falan gayet iyi dedi..
Sabah: saat 9da 2 bardak su
kıymalı yumurta (2 yumurta ile )
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 çeri domates
1 dilim ekmek
çay
1 kurabiye
ara: 1 portakal 1 mandalina
öğlen: 1 kase havuç çorbası
ara: 1 dilim ekmek üzerine sarelle
1 lt su içtim şimdiye kadar
akşam kayınvalideme gidiyoruz, umarım ipin ucunu kaçırmam
AraSabah
1 tabak patates salatası
2 bardak sekersiz açık limonlu çay ( artık alışkanlık oldu çay a seker atmıyorum )
bu arada senin arkadaşınmıydı pko lu benim adaşım hani yanlış hatırlamıyorum değilmi onu merak ettim ben :)
aaa evet sana söylemeyi unuttum bak aşılaması tuttu,dün aldık haberini:) allah dualarımızı kabul etti çok şükür,sana da teşekkür ederim arkadaşım için dualarını esirgemediğin için
amanın nede güzel listeler çıkıyo böle gerçi bazı bazı aburlar cuburlar listelerde yerini alıyo ama genede güzel besleniyosunuz ben çok üşeniyorum yemek yemeye daha yarım saat önce kahvaltı yaptım 1 büyük bardak süt ve 2 ev yapımı poğaça arasına 2 dilim peynir yemişim oysaki saat 7:30 dan beeri ayaktayım ve açım tembelliğimden bişi yemedim...
kızlar bide bişi soracam paketlenmiş ürün yiyormusunuz ben yememeye çalışıyorum sütü inek sütü alıyorum yoğurdumu yapıyorum buzlukta meyve koymuşum onlardan meyve suyu yapıyorum ama yinede bazen paket ürün alıyorum mecburen şalgam suyu, peynir falan (köy peynirim bitti)... bisküvi çikolata nadiren yemişliğim var mecburiyetten....kendimi tutmaya çalışıyorum......ama ben çikolatayı çooook seviyorum....Allah tan canım öle çok istemiyo
ooo nirancım sen süpermişsin bide tembelim diyon benim tembelliğim yanında senin hiç ya:) ben her türlü şeyi yiyorumhazır yada ev yapımı hersey kabulum :)zaten aldıgım 5 kilodan belli:)
Sabah
1 tabak patates salatası
2 bardak sekersiz açık limonlu çay ( artık alışkanlık oldu çay a seker atmıyorum )
AraAra
Yarım litre su
Öğlen
1 tabak patates salatası
mmucizemm sen o 5 kiloyu 20 haftada almışsındır eminim ben toplam 4 kilo aldım ama son 1,5 ayda bide bişi yemiyom diyom...nasıl aldım anlamadım, gerçi hala kendi tartımda almamış görünüyorum-da bu basenler büyümüş pantololnların düğmeleri kapanmıyo.... hamileliğimin sanırım 10. haftasından sonra canım makarna istiyordu habire makarna yiyodum demek onlar etti edeceğini...
ha bide şu aşerme nasıl oluyo ben aşermedim sanırım eğer makarna istemem aşermeyse ne salak bişiye aşermişim accık kocamı zorlayacak şöle gecenin bi vakti dışarda dolandıracak bişiye aşereydim iyiydi.... gerçi burada pek öle herşeyi bulamayız demek sabi anladı anasını aşerme krizine sokmadı
18 haftada aldım canımson 2 haftada kilo aldımmı bılmıyorum ağlıyacam.. benım çok uzun zamandır kıyafetlerım olmuyo benı gorenın hamılemısın dıye sormasına gerek yok görünen köy kılavuz istemezmışş kocaman bi göbüşüm var son 2 aydır hamıle pantolonu giyiyorum... bende bir tek sütlaç aşeriyorum ama evde yapılandan değil marketlerde pastanelerde satılanlardan onların tadı bi muhallebili gibi cok güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?