bu cay konusunda ne dusunuorsunuz kizlar ben eskiden cok icmezdim simdi acaip canim cay cekior. doktorum gunde bi cay bi kahve dedi. bitki cayi da caydir sec birinu ya siyah ya bitki deyince ben sabah bi acik siyah cay iciorum ama gun icinde canim cok cekior. bazen dayanamiorum iceyim diyorum bogazimdan gitmior. kahveyi biraktim zaten. siz cayi cok tuketior musunuz doktorlariniz ne dior? bi de kola hic icmedim, bazen esiminkinden bi yudum alayim diorum bogazimdan gecmior resmen nasil beynimi sartlamissam
Bende busabah 80 900 çıktım. 100 gram azalmış :)) yani 900 gram almış oluyorum bugün itibariyle :)Herkese Selam,
aslında bugun iyi bir şey oldu benim için
bugun tartıldığımda 1 kg eksik cıktım bu da 2.5 kg aldım demek oluyor toplamda. ödemi mi attım yoksa yediklerime dikkat ettiğim için mi oldu bilmiyorum ama geçen cumartesiye göre 1 kg eksik çıktım.
çok mutlu oldum dogrusu çünkü şu aşamada kendime kilo almamın gereksiz oldugunu düşünüyorum
inşallah sizin için de yolundadır her şey
bugün ben de 2 kg. aldığımı farkettim. son dönemdeki koteyl, tatil gibi aktiviteler kiloma olumsuz yansımış. hedefim gelecek hafta sonuna kadar +1,5 kg.'a geri dönmek. Toplam kac kilo almış oluyorsun ?
bugünkü menüme gelince:
1 dilim ekmek+yarım açma+bol peynir+bal+zeytinyağı ve zeytin
3 tane muffin+piyaz
portakal suyu
birkaç parça sucuk+1 dilim ekmek
süt+yarım tost
yarım armut
cok iyi normal bence :)61.700 ile hamile kaldım. Dün tartıda 64.900'ü gördüm... Abartılı bi kilo artışım olmamış sanırım :) Gerçi ilk 3 ay hiç kilo almadım. Son 1 buçuk ayda almışım bu kiloyu
Bende busabah 80 900 çıktım. 100 gram azalmış :)) yani 900 gram almış oluyorum bugün itibariyle :)
cok iyi normal bence :)
Bu arada arkadaslar ins bebeklerimiz ve gelişimleri iyidir.
Detaylı ultrason olan varmı bebislerin kiloları nasıl ?
bugün ben de 2 kg. aldığımı farkettim. son dönemdeki koteyl, tatil gibi aktiviteler kiloma olumsuz yansımış. hedefim gelecek hafta sonuna kadar +1,5 kg.'a geri dönmek.
bugünkü menüme gelince:
1 dilim ekmek+yarım açma+bol peynir+bal+zeytinyağı ve zeytin
3 tane muffin+piyaz
portakal suyu
birkaç parça sucuk+1 dilim ekmek
süt+yarım tost
yarım armut
Hadi bakalım ins hersey güzel çıkarSalı günü benim detaylı ultrason tarihim. Haber veririm inşallah sonuçları :) Çok merak ediyorum bende boyunu kilosunu
arkadaşlar herkes güzel güzel besleniyo yine oh oh oh yarasın bebişlere ama sadece bebişlere yarasın emi...
gorumcezede ya nolur sucuğu falan yemeseniz... sadece hamilelikte değil normaldede yenilmemeli..ben kaç senedir sucuk salam sosis krem peynir kola cips gibi şeyleri eve sokmuyorum.. artık konserve üründe almamaya çalışıyorum....alüminyum folyo kullanmıyorum ve paket ürünlerde alüminyum kullanılan şeyleri almamaya çalışıyrm çooooooook zararlı. nolur anneler herşey zaten katkı maddeli bari bazı ciddi zararlı şeyleri hayatımızdan çıkaralım
Canim cok şükür ki o saydığın seyleri yok denecek kadar az tüketiyoruz evde ...
Konserve ürünler neden almıyorsun ? arada nohut fasulye Mısır falan aliyorumda merak ettim.
Biz artık dışarı gezmeye gittiğimizde meyve alıp yiyoruz yada taze meyva suları alıyoruz. Böylece gereksiz abur çubuklardan uzak kalıyoruz ...
arkadaşlar herkes güzel güzel besleniyo yine oh oh oh yarasın bebişlere ama sadece bebişlere yarasın emi...
gorumcezede ya nolur sucuğu falan yemeseniz... sadece hamilelikte değil normaldede yenilmemeli..ben kaç senedir sucuk salam sosis krem peynir kola cips gibi şeyleri eve sokmuyorum.. artık konserve üründe almamaya çalışıyorum....alüminyum folyo kullanmıyorum ve paket ürünlerde alüminyum kullanılan şeyleri almamaya çalışıyrm çooooooook zararlı. nolur anneler herşey zaten katkı maddeli bari bazı ciddi zararlı şeyleri hayatımızdan çıkaralım
canım konserve ürünlerde sonuçta yoğun bi katkı maddesi, tuz var, yüksek oranda BPA bulunuyo, alınacaksa bile cam alınmalı..bi yerde okudum BPAya maruz kalmış anne karnındaki bebeklerde ve çocuklarda büyüme-davranış bozukluklarına neden oluyomuş sonra kalp, karaciğer hastalıklarına vs bu arada bebeğe alınan biberon emzik vs gibi ürünlerde BPA (Bisfenol A) olmamasına dikkat etmeliyiz
bence nohut fasulyeyi evde yapmak daha mantıklı ben artık nadiren mısır alıyorum mısırda almamak lazım onunda genetiğiyle oynanmış...aslına bakarsanız günümüzde hiçbirşey yemek lazım...neyse çokta pimpiriklenmeyelim ama en azından cidden zararlı olduğunu bildiğimiz şeylerden bizi cezbetsede kaçınalım helede hamilelikte, zaman kısıtlı sonra üzülmeyelim...
gebelik takviminizi nasıl yayımladınız ben de yayımlamak istiyorum?
nirancım, kesinlikle sana katılıyorum. fakat arada bir bahsettiğin şeylerden çok canım çekince tüketiyorum. mesela bugün de pringles kaçırdım :/ Aslında genel olarak organik besleniyorum ama bazen de kendime engel olamıyorum.
bugünün haftasonu keyfi menüsü:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği+1 yumurta+bal+tereyağı+bol peynir+birkaç zeytin+domates+salatalık
öğle: 15-20 tane pringles+çikolatalı kahve
akşam: fırında levrek+salata+fırında helva
ara: bir kase tam yağlı yoğurt
niran5 sen çalışıyormusun? çok merak ettim mesleğin ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?