gorumcezede canım aslında bakıyorumda burdaki herkes çok güzel besleniyor genel olarak arada kaçamak olması çok normal benim canım Allah tan pek öle şeyler çekmiyo ama ilerleyen zamanda ne olur bilmem..bide buraya yazmak insanın daha bilinçli olmasını sağlıyor....canım ya bence kışın şu domates salatalık eve girmesin..organik denilsede olamaz çünkü kış sebzesi değil onlar..ben organik ürüne inanmıyorum sonuçta raf ömrü için kesinlikle içlerine katkı maddesi girmesi lazım....
mucizem canım ben doktorasını bile bitirmiş kadro alamamışlardanım.. eğitim biyoloji okudum (5 yıl) sonra fen fakültesi histoloji alanında doktora yaptım (4 yıl) nisanda bitti ama adamım olmadığı için kadro alamıyorum.. ve hala okula gidip geliyorum..eşimde doktora yapıyor aynı bölümde ben daha tecrübeli olduğum için ona yardım ediyorum...genelde laboratuvarda kimyasalların içindeyim...umarım bebiş etkilenmiyodur ama bildiğin kanserojen madde soluyorum..benim danışmanımda hamileyken lab.a girip çalışıyomuş oğlunun testisleri daha aşağıda doğmuş. sonradan sonradan yerine oturmuş..dua edin kızlar bebişte bi sıkıntı olmasın şuan anlaşılmaz çünkü...
meslektaşız ozman :) bende biyoloji mezunuyum birde tezsiz yüksek lisans yaptım baktım okumanın sonu yok elıme gecen birseyde yok ozman bıraktım bendebende dedim bi kan kaynaması oldu bende kan çekti demekki
amanın meslektaşız ha ben gerçi henüz bi mesleğe mesup olamadım ki -taş ta olayım... inş. sen bi yerlere yerleşmişsindir...anam oku oku dediğin gibi bitmiyo ama ben hala direniyom ales çalışıyom şimdi...biyoloji aşkına bizede iş..okadar okudum bi sorki aklında bişi kalmışmı tez konumu bile unuttum
ben bi yarım elmadan başka bişi yememişim henüz gideyim de kızımı doyurayım offffffff çok üşeniyorum
bende evde oturuorum okuldan mezun olunca bi devlet kurumuna girdim taşeron elemanı olarak 700 lıra maasla... 3,5 yıl çalıstım gerçi maaşım artmıstı :) ama hamile kaldım düşük tehlikem vardı eşimle ortak karar aldık ayrıldım zaten mesleğimle alakalı da değildi ama sağlık kurulusundaydım ucundan biraz benzerliği vardı en azından.. kpss ye çalıstım aslında çalısmaya calıstım olmadı... 2007 de biyolojıden mezun oldum ama hiçbir şey hatrlamıyorum eşim fizik mezunu benden ii biliyo biyolojiyi okadar vahim durumdayım... şimdi birde öğretmenlik için alan bölümüde gelmiş sınavda biyoloji sorulcakmış iice dipteyim anlayacagın..
aynı ben gibisin bende evde olunca düzgün bişi yemiyorum ama sabahları mecburum midem bulanıyo sırf o korkudan yiyorum sabahları :) bu arada senin kızının gramı bellii mi hiç söylediler mi?
aa bende 2007 mezunuyum kpss hiç çalışmadım üniversite olsun dedim hala bekliyom..ve bu saatten sonra kpss çalışmam dediğin gibi alan geldi çoğu şeyi unuttum zaten yeni okuduğum şeyleri hemen unutuyorum kaldıki eskiler...ay ben lise düzeyinde kpssden 91 aldım ozaman da yerleşemedim daha ne diye uğraşıyosam...ama ne gıcık demi canım ya okadar emek ver bişi olmasın...çocuğumu kesinlikle biyolojiden uzak tutacam zaten bölümler kapanıyo...benim mal kocamda Moleküler biyolojiden kudurdu kudurdu botaniğe ordan genel biyolojiye geçti...molekülerin geleceği var oysaki..şimdi çekiyo benim çektiklerimi..oyyy oy
ya yanlıs anlamısım ben 15 haftalıkken dıyosun sandım :) bir hafta onceki sanırım ozman üzülmeyim :)
senin değil bu durumda benim üzülmem gerekiyo... 17+6 haftalık beden ölçüleriydi o kızımın ama haftasına göre normalmiş nettede baktım o civarlar oluyo seninkide normal...zaten 5 aydan itibaren yediklerimiz ciddi olarak etkiliyomuş..bi yazıda annenin beslenme düzeni hamilelikte nasılsa çocuğun doğduktan sonraki beslenme düzenide bnzer oluyomuş diye okumuştum...bi yazıdada annenin su içmesi çocuğun suyunu etkilemez diyodu ama doktorlar çocuğun suyu az dediklerinde annenin çok su içmesini istiyolar anlamadım gitti şu bilimi...
mucizem sen suan 21. haftandaymışsın şimdi biliyomusun bebişin kaç kilo
şubatın 1inde detaylı ultrasonum var ozamn öğrenirim inş:) şuanlık bilmiyorum... yeni gördüm mesajını dr kontrolune gitmiştim troitimde bi dalgalanma olmustu ılk aylarda rutin kontrolde tutuyorlar normal degerlere inmiş şükür inş böyle devam eder..
bugünün karbonhidratlı menüsü:
sabah: peynirli börek+çay+organik salatalık -her ne kadar mevsim olmasa da-
ara: 10-12 tane fındık+3 kuru incir+1 elma
öğle: bol kısır+bir büyük ayran+iceberg
ara: bir kutu süt+1,5 muz
akşam: 3 dilim ıspanaklı börek+peynir+zeytin
ara: bir kase yoğurt+1 mandalina+yarım armut
ben kendime bakamıyorum ya
neden ama? menünü yazsana buraya canım. daha iyi görmüş olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?