Cok şükür bugün detaylı ult. Oğlum olacağını öğrendik cinsiyet muammamizda sona erdi:))
kilosu 390 di ama 57 gram fazla veya eksik de olabilir dedi doktor
Bende 1,200 gram almisim. Doktorumun tartısına sonuna kadar güveniyorum :))
Önceki bütün yediğim fazla seyleri affediyorum...
Cok şükür bugün detaylı ult. Oğlum olacağını öğrendik cinsiyet muammamizda sona erdi:))
kilosu 390 di ama 57 gram fazla veya eksik de olabilir dedi doktor
Bende 1,200 gram almisim. Doktorumun tartısına sonuna kadar güveniyorum :))
Önceki bütün yediğim fazla seyleri affediyorum...
gunaydın, bu hafta sonu istediğim gibi saglıklı bir menu olusturamadım maalesef, biraz kacamak yaptım. Kesin kilo almisimdir derken hic almamisim gecen haftadan bu yana mutluyum. Ama persembe kayınvalidem geliyor herhalde 10 gun kalır. Ve inanılmaz yemekler yapıyor. Yemek yapıp yiyince mutlu olan erkek annelerinden, bi de o varken annemle birbirlerine yarısa girerler. Salı gunu annem gelipr 4-5 cesit yemegini ben yapayım demeye basladı, umarım cok abartmam, ya da nefsime hakim olurum:) Bu haftasonunun az biraz saglıksız menusu
Cumartesi
Sabah
1 muz, 3 ince dilim beyaz ekmek, beyaz peynir, zeytin, kasar, domates, acık cay
Ara
1-2 Kuru incir, 1-2 kayısı
Oglen -Aksam arası - atistirma seklinde
2 kandil simiti, acık cay, yarım muz, biraz cips ve alkolsuz bira.
Aksam
3 dilim pizza
Bol su var, ama yuruyus yok
Pazar
Sabah
2 dilim ev yapımı peynirli kek, 4-5 zeytin, domates ve acık cay
Ogle
1 kase zeytinyaglı taze fasulye, 1 kase yogurt
Aksam
1 kase tarhana corba
1 kase tavuklu beyaz pilav
Yatmadan
1 kase puding
Bol su var, yuruyus yok.
Bugunden itibaren yuruyuslere devam ediyorum
Gorumcezede oglun hayırlı olsun, benim de oglan olacak, zaten herkesin dediği gibi oglan senesi herhalde. Sirkette 4 bayan ve 2 erkegın esleri hamile. Hepimizin erkek :)
Simdi isim secme faslındayız sen karar verdin mi?
Kızlar Bende bu ara beslenme düzeni diye birşey kalmadı
Bir taraftan kahve iciyorum diğer taraftan yoğurt taze meyvasulari:))) iyi kötü hersey karıştı yahu....
Neyse diğer günleri düzenli geçirmek umuduyla diyorum
Bu sene oğlan yılı cidden burada hamileler var hepsi oğlan bekliyor
Hayirli imanı olsunlarda
Bende acayip bı mide yanması ve bulantisi var .resmen 4 aya donmuş gibiyim...
Oğlusuma bir türlü alışverişe baslayamadim kızım hastalandı evden çıkamıyorumnasip olacak ya neyse ablasının bir kac zibini var:)
annem acayip bakıyo bana ya poff çok yiyorum ama bugun bayagı bır yürüyüş yaptım hatta cok yoruldum...
sabah...
aç karnına sıcak su (bağırsak dostu)
rizenin nefis mıhlamasından yaptı annem :) yarısından fazlasını mideye indirdim ne kadar ekmek yedim yanında bilmiyorumbir kupa açık az şekerli çay, peynir, tereyağı ve reçel....
saat 1den 4e kadar sokaklardaydım işlerim vardı e bide eski semtimi bayağı bir gezmiş oldum :) annem fırından kocaman sıcacık bir simit aldı eve gelene kadar onu tırtıkladım...
annem hamur kızarttı fırına gittiğimizde canım çekmişti anacım hemen yaptı:) ondan yedim sanıırm 4 tanebide tavuk sote çekmişti canım onu da yapmış bide ondan yedim bide üzerine çay içtim hee bu arada simiten de yedim
şimdilik bu kadar bakalım babam geldiğinde oğlumun canı ne isticek ve ne yiycez.. artık önümü alamıyorum birazda almak istemiyorum sanıırm ömrümde ilk defa keyfini cıkarak yemek yiyorum kendimi sıkamıyorum o yüzden ama bu bana 7 kilo olarak dönüş yaptıAllahtan boyum var bide önceden zayıftım da kurtarıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?