cok sagol ztartebrik ederim canim ikinci kuzu erkekmis
ne guzel bir kiz bir erkek ..
Rabbim hayirli etsin..
sagol mucizemmgecmiş olsun canımbende de geçen hafta yanma vardı hiç bişi yiyemiyodum şükür rabbime 2 gündür iim ama bu seferde accık yiyorum sanki dünyaları yemiş gibi şişiyorum
cok sagol ztar
benim ki supriz bi hamilelikti oglus olmasi sanirim daha cok isime geldi:)
sen nasilsin artik son gunlerin
gurbette sana arkadas geliyor ve cennet kokulu bir arkadas hayirlisiyla kucagina al ilk aylar biraz zorlansanda sonrasi buyuk bir nimet ins:) kizim simdi benim biricik arkadasim herseyim...
sagol mucizemm
benim istahima pek bi etki etmedi ama buara bende daha iyiym.
acayip istahim acildi sanirim 5 aydan sonrasi boyle gidecek tabi kontrolu elden birakmamam lazim..
bilindik seyler ama suyu hep ilik ic bu ar.a. sindirimi kolaylastirir kabizliga iyi geliriyiyim canim cok sukur.. amin canim bende heyecanla bekliyorum minik gurbet arkadasimi. Rabbim saglikla, kolaylikla, hayirla tamamina erdirsin insaallah.
benim hamileligim ilk baslarinda cok fena kabizlik problemim olmustu. o zaman ilacla falan bi sekilde duzelmisti birde son bir kac gundur cok fena olmaya basladi yine. ve isin kotu yani ilaclarda fayda etmiyor bu sefer. ne yapacagimi bilmiyorum. bugun dr randevum var. diyecegi seyleri de az cok biliyorum ama yine de danismam lazim . son zamanlarda olmasi iyi olmadi hic ama hayirlisi bakalim.. Allah beterinden saklasin.
mihlama miiiiiiiiiii
annenin yaninda olmanin keyfini cikar canim..
afiyet, bal , seker olsun.. kuzuna yarasin, oglusuna lop lop et olsun
bilindik seyler ama suyu hep ilik ic bu ar.a. sindirimi kolaylastirir kabizliga iyi gelir
kuru yaysi yine ilik suyla sabahlari tuket
birde dragon diye bir meyve var oda cok iyi geliyor kabizliga. istedigin kadar yiyebilirsin bi zarari yok hamileleikte.
e kızlar hani menüler amaaa???
ztar canım şu anda kaç kilo almış bulunuyorsun? kabızlık malesef bende de var, duphalac diye bir şurup var, onu kullanıyorum ama çok da etkili değil...
bugünün partici menüsü:
sabah: peynirli börek+ 2 tane ceviz+ yeşil çay
ara: 1,5 bardak süt + 1 dilim peynir+ 2 tane eti form bisküvi
öğle: yarım kase kıymalı çorba + bir dilim meyve
ara: 4 tane şekerli, kremalı ve çikolatalı pasta :/ + 1 tane kokteyl içecek
akşam: 1 tane peynirli gözleme + domates +maydonoz +peynir + 1 tane yumurta
ara: 1 kase yoğurt+ 1 meyve
su içmede problemim yok, yürüyüş yapamadım, düzensiz beslendim, tek tesellim yeterli kalsiyumu aldığımı düşünmem...
annem acayip bakıyo bana ya poff çok yiyorum ama bugun bayagı bır yürüyüş yaptım hatta cok yoruldum...
sabah...
aç karnına sıcak su (bağırsak dostu)
rizenin nefis mıhlamasından yaptı annem :) yarısından fazlasını mideye indirdim ne kadar ekmek yedim yanında bilmiyorumbir kupa açık az şekerli çay, peynir, tereyağı ve reçel....
saat 1den 4e kadar sokaklardaydım işlerim vardı e bide eski semtimi bayağı bir gezmiş oldum :) annem fırından kocaman sıcacık bir simit aldı eve gelene kadar onu tırtıkladım...
annem hamur kızarttı fırına gittiğimizde canım çekmişti anacım hemen yaptı:) ondan yedim sanıırm 4 tanebide tavuk sote çekmişti canım onu da yapmış bide ondan yedim bide üzerine çay içtim hee bu arada simiten de yedim
şimdilik bu kadar bakalım babam geldiğinde oğlumun canı ne isticek ve ne yiycez.. artık önümü alamıyorum birazda almak istemiyorum sanıırm ömrümde ilk defa keyfini cıkarak yemek yiyorum kendimi sıkamıyorum o yüzden ama bu bana 7 kilo olarak dönüş yaptıAllahtan boyum var bide önceden zayıftım da kurtarıyorum :)
bu fırsat kaçar mıııı
ye gitsin
bn hep cıkıom 70 ın altını gormuorm tartıda58 le hmıle kaldım dusunun yanı
yok ya o kadar kilo almamışsındır daha 5 aylıksın:18:ödem yapmıştır vücudun
hıc sıslık yok valla
bıldıgın yag bunnar
odem degıl
allah sonumu hayır etsın
canım başka bi topikte gördüm 1 şubatta nisa hastanesinde ayrıntılı usg ye gircekmişsin 4 şubatta da ben gircem aynı hastanede inş.nasıl yapıyolar,cd veya flash veriyolar mı memnun kaldın mı paylaşırsan sevinirim..ben doktor reyhan hnma gitcem sağlık ocağından ebem orayı tavsiye etti ondan oraya gitcem benim her zaman gittiğim hastane pahalı fiyat verdi hem burası uygun da..142 tl ye çektircez inş:)
bn hep cıkıom 70 ın altını gormuorm tartıda58 le hmıle kaldım dusunun yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?