bende 58 le hamile kaldım canım ya henuz 65 i gördum yetmişi gördüğümde ağlarım sanırımçok üzülüyom ama neyse evlatlarımız saglıklı olsunda sonra veririrz inş:)
canım yarın gidicem bende reyhan hanıma gidicem zaten ayrıntılı ultrason için o dr a sevk ediyolar.. normalde Dr. Alev ORAL a gidiyorum ben ama testleri hep reyhan hanım yapıyor.. 2li içinde randevuyu reyhan hanım vermıstı ama ben yaptırmaktan vazgecmıstım nasıl bakıyo nasıl bir dr bilmiyorum cuma günü inş evde olursam yazacagım sana canım.. 142 ydi dimi bende fiyatı unutmustum :) ii olmus yazman:) nerede oturuyorsun ve normalde nerede yaptırıyorsun kontrollerini
bende 58 le hamile kaldım canım ya henuz 65 i gördum yetmişi gördüğümde ağlarım sanırımçok üzülüyom ama neyse evlatlarımız saglıklı olsunda sonra veririrz inş:)
valla bıden ccıkıo kılo anlamıorm bıle
2 gunde farkedıo sankı
ben başakşehirde oturuyorum bu çevrede özel hastane yok o yüzden bahçelievler medicana hastanesine gidiyorum memnunum da..2011 de yumurtalık kisti ameliyatı oldum orda aynı doktora devam ediyorum ben de..orası 489 tl fiyat verdicuma giremezsen c.tesi,gir olmadı pazar gir meraktan çatlarım ben bütün detayları anlat bebek nası görünüyo ush kaç boyutlu falan:)
ben de 56yla hamile kaldım 21 haftada 60kiloydum sadecedoktor tartıyo onun dışında çıkmıyorum tartıya evde olmasına rağmen,moralim bozuluyo siz de ha bire tartılmayın en iyisi
köyden büyükbabamız gelıcek kayınvalıdemlerde olursam orda net yok ama cuma hemen eve geliyim anlatayım ben sana en iisi inş bebeğim ii olur da moralimde ii olur yazarım herseyi.. sende dua et canım inş :)
bende dr da tartılıyorum sadece.... evdeki sapıtıyo bazen :) neyse kızlar ben postaneye gidiyorum geldıgımde burda olursanız konusurz öptüm sizi :)
Salı: 2 yagda yumurta
peynir
zeytin
2 ince dilim çavdarlı ekmek
akşamüzeri ara: kendimi kaybettim ve cips yedim
1 şişe soda
akşam: yogurtlu mantı
bol yeşil salata
barbunya pilaki
1 dilim ekmek
ara: meyve (1 porsiyon)
çarşamba kahvaltı:
1 simit
1 kibrit kutusu kadar peynir
zeytin
ıhlamur
akşam: 1 kase kısır
1 tabak mercimek çorbası
çay
ara:yarım dilim ev yapımı kek
türk kahvesi
çeyrek portakal, yarım elma, 1 mandalina
bu sabah kahvaltı: ipin ucunu kaçırdım yine
3 orta dilim ev yapımı kek
1 büyük bardak ıhlamur
Dün sağlık ocağına gittim kan vermek ve aşı olmak için
tartıldıgımda 3.5 kiloyla devam ettiğimi gördüm ve sevindim dogrusu
bi de şu kaçamaklarım olmasa, bozuyorlar her şeyi. bu sabahki kaçamağım için üzülmicem sabah olduğu için. önemli olan akşama kadar dengelemek.
Nar, görümcezede oğluşlarınız hayırlı ugurlu olsun
hepinize sevgiler
thank you so muchteşekkür ederim kuzukulağım'cım :) bu arada kg olarak çok iyi gidiyorsun ve çok dikkatlisin, bu konuda sana gerçekten özeniyorum ama kalsiyum kaynaklarını az tüketiyorsun gibi geldi bana... keşke biraz daha süt-yoğurt takviyesi yapsannn...
bu arada benim "beğen" butonum çalışmıyooor...
hully de gelmiş bu topic'e, hoşgelmiiiişşş :) sen de menülerini yazsana...
ben bazı akşamlar buraya yazdığım ve kendime hesap verdiğim için çikolata vs. yemekten vazgeçiyorum... hiç yazmasam şimdiye kadar kesin en az 5-6 kg fazladan alırdım bu obez halimle...
littledumblonde nerelerde???
nar'a da iyi tatiller bu arada... have fun!
egemn canım çok mutluyum elhamdülillah :) herşeyi normalmiş bebişimin darısı başına.. birde fotoğrafını verdiler oğluşumun artık eminiz erkek olduğuna :) birde dvd verdiler ama daha izlemedim ama sen belirt ptesi gittiğinde ben cd kaydı istiyorum diye ozman veriyorlar.. reyhan hanım cok hos bir bayan genç senle güzel güzel konusuyo, her organına baktıgında sana nasıl oldugunu söylüyo benimki yüzünü yan tutuyodu beni öksürttü hareket etsin diye bir hareket ediyo maşallah:) bu arada fotoyu renkli veriyo ama suyun içinde olduğu için çok komik görünüyo suyun dalgasını bebeğin cildinde görüyorsun. fotonun üzerinde 4d yazıo sanırım 4 boyutlu oluyo bu :) 426 gr bebeğim tahmini uzunluğu da 25,2 cm çıktı femur ölçümünü 7 ile carpıyormuşsun boyu için :) bebeğim son adet tarihine göre 2 gün geriden gidiyoama bu sorun oluşturmazmış.. başka sorun varmıyıdı hatrlayamadım şimdilik yazacaklarım bu kadar :)
teşekkür ederim kuzukulağım'cım :) bu arada kg olarak çok iyi gidiyorsun ve çok dikkatlisin, bu konuda sana gerçekten özeniyorum ama kalsiyum kaynaklarını az tüketiyorsun gibi geldi bana... keşke biraz daha süt-yoğurt takviyesi yapsannn...
bu sabah kahvaltı:
1 simit
1 ekmeğin köşesi
yagda yumurta
peynir
zeytin
çay
kızlaaarr ayrıntılı dopplere girdik allahıma çok şükür normal çıktı herşeyi:) mucizemm sana tekrar tekrar teşekkür ederim doktor çok tatlı çok ilgili hakikaten,cd istedim verdi:) çok tatlı da bir fotoğrafı var oğlumun:) kaç gündür mönü paylaşamıyorum işyerindeyim ve inanılmaz yoğunum dikkatliyim ama anormal bi kaçamak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?