2013 Haziran annesinin beslenme ve hamilelik günlüğü

bende 58 le hamile kaldım canım ya henuz 65 i gördum yetmişi gördüğümde ağlarım sanırım çok üzülüyom ama neyse evlatlarımız saglıklı olsunda sonra veririrz inş:)

valla bıden ccıkıo kılo anlamıorm bıle
2 gunde farkedıo sankı

ben başakşehirde oturuyorum bu çevrede özel hastane yok o yüzden bahçelievler medicana hastanesine gidiyorum memnunum da..2011 de yumurtalık kisti ameliyatı oldum orda aynı doktora devam ediyorum ben de..orası 489 tl fiyat verdi cuma giremezsen c.tesi,gir olmadı pazar gir meraktan çatlarım ben bütün detayları anlat bebek nası görünüyo ush kaç boyutlu falan:)
bende 58 le hamile kaldım canım ya henuz 65 i gördum yetmişi gördüğümde ağlarım sanırım çok üzülüyom ama neyse evlatlarımız saglıklı olsunda sonra veririrz inş:)

ben de 56yla hamile kaldım 21 haftada 60kiloydum sadecedoktor tartıyo onun dışında çıkmıyorum tartıya evde olmasına rağmen,moralim bozuluyo siz de ha bire tartılmayın en iyisi

valla bıden ccıkıo kılo anlamıorm bıle
2 gunde farkedıo sankı

bence sende ödem oluyo bende ilk başlarda pek yemiyordum ama yınede kılo alıyordum şimdi yemeyede başladım nolurum bilmiyorum.... sen tuzu kes bol su iç bide böle dene..

köyden büyükbabamız gelıcek kayınvalıdemlerde olursam orda net yok ama cuma hemen eve geliyim anlatayım ben sana en iisi inş bebeğim ii olur da moralimde ii olur yazarım herseyi.. sende dua et canım inş :)

bende dr da tartılıyorum sadece.... evdeki sapıtıyo bazen :) neyse kızlar ben postaneye gidiyorum geldıgımde burda olursanız konusurz öptüm sizi :)

canım her zaman dualarım hepimizle:) inşallah bişeycik çıkmaz rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin:) çok teşekkür ederim ayrıca:) hadi kolay gelsin postanede..ben de öptüm canım

teşekkür ederim kuzukulağım'cım :) bu arada kg olarak çok iyi gidiyorsun ve çok dikkatlisin, bu konuda sana gerçekten özeniyorum ama kalsiyum kaynaklarını az tüketiyorsun gibi geldi bana... keşke biraz daha süt-yoğurt takviyesi yapsannn...

bu arada benim "beğen" butonum çalışmıyooor...

hully de gelmiş bu topic'e, hoşgelmiiiişşş :) sen de menülerini yazsana...

ben bazı akşamlar buraya yazdığım ve kendime hesap verdiğim için çikolata vs. yemekten vazgeçiyorum... hiç yazmasam şimdiye kadar kesin en az 5-6 kg fazladan alırdım bu obez halimle...

littledumblonde nerelerde???
nar'a da iyi tatiller bu arada... have fun!

thank you so much

bugünün kahvaltıcı menüsü:

sabah: ev yapımı peynirli sebzeli tuzlu kek (2 tane)

ara: 1,5 su bardağı süt

öğle: çorba+arnavut ciğeri+cacık

ara: 2 kibrit kutusu büyüklüğünde helva + 1 kase yoğurt

akşam: 3 dilim beyaz ekmek :/ 1 yumurta, 2 kibrit kutusu peynir+ 1 porsiyon meyve +4-5 tane ceviz + 3 zeytin +4-5 tane domates

günaydın kızlar:) bugün ne yicem hiç bilmiyorum evde hiç bişey kalmadı akşama balık düşünüyorum ama öğlene hiç bi fikrim yok,arpa şehriye çorbası yaparım belki..bide dünkü mönüye ek olarak hani ülker golden var ya kare şeklinde onun yarısını yedim akşam yemeğinden sonra bugüne gelirsek;

kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
krem peynir
zeytin
tahin pekmez
kaşar
bal
1 kupa light süt
2 dilim tam buğday ekmeği

ara
10 yer fıstığı-10 şam fıstığı,kuru üzüm 1 avuç

öğlen
arpa şehriye çorbası 2 kase
2 dilim tam buğday ekmeği

akşam
ızgara balık (yanında salata gider ama salata yapcak malzemem bile yok )

meyve
2 mandalina,1muz

3 lt su,1 saat yürüyüş....
öğlen ve akşamda değişiklik olursa yazarım..

egemn canım çok mutluyum elhamdülillah :) herşeyi normalmiş bebişimin darısı başına.. birde fotoğrafını verdiler oğluşumun artık eminiz erkek olduğuna :) birde dvd verdiler ama daha izlemedim ama sen belirt ptesi gittiğinde ben cd kaydı istiyorum diye ozman veriyorlar.. reyhan hanım cok hos bir bayan genç senle güzel güzel konusuyo, her organına baktıgında sana nasıl oldugunu söylüyo benimki yüzünü yan tutuyodu beni öksürttü hareket etsin diye bir hareket ediyo maşallah:) bu arada fotoyu renkli veriyo ama suyun içinde olduğu için çok komik görünüyo suyun dalgasını bebeğin cildinde görüyorsun. fotonun üzerinde 4d yazıo sanırım 4 boyutlu oluyo bu :) 426 gr bebeğim tahmini uzunluğu da 25,2 cm çıktı femur ölçümünü 7 ile carpıyormuşsun boyu için :) bebeğim son adet tarihine göre 2 gün geriden gidiyo ama bu sorun oluşturmazmış.. başka sorun varmıyıdı hatrlayamadım şimdilik yazacaklarım bu kadar :)

canım çok ama çok sevindim hadi gözün aydın:) allah razı olsun gelip cevap verdiğin için:) çok çok çok teşekkür ederim:) tam da istediğim gibiymiş bazıları cd vermiyomuş yada cihaz tam donanımlı olmuyomuş yine siyah beyaz veriyomuş fotoğrafı neyseki burda öyle değilmiş çook sevindim:) hadi hayırlı olsun tekrar:)

merhaba Görümcezedecim, çok teşekkür ederim canım. haklısın canım bence de biraz daha artırılmalı kalsiyum ama ben her gün kalsiyum magnezyum takviyesi de alıyorum. en dogrusu dogalını almak elbette

dün kahvaltı:

1 dilim kıymalı ekmek
1 küçük dilim kek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
4 tane ceviz

öğlen: 2 tane portakal

akşam: çiğ köfte 3-4 tane 1 bardak ayran

çay

bu sabah kahvaltı:

1 simit
1 ekmeğin köşesi
yagda yumurta
peynir
zeytin
çay

ben bu haftasonu ipin ucunu iyice kaçırdım, dışarıda kahvaltı ve kızartmlar sonucunda malesef artık +2kg görünüyorum... oysa hedefim 15 şubata kadar +1,5u koruyabilmekti. sözün özü: bu hafta içi çok dikkat etmeliyimmm... değilse doğuma 100 kg olarak gireceğim :/

kızlaaarr ayrıntılı dopplere girdik allahıma çok şükür normal çıktı herşeyi:) mucizemm sana tekrar tekrar teşekkür ederim doktor çok tatlı çok ilgili hakikaten,cd istedim verdi:) çok tatlı da bir fotoğrafı var oğlumun:) kaç gündür mönü paylaşamıyorum işyerindeyim ve inanılmaz yoğunum dikkatliyim ama anormal bi kaçamak yok

bugünün abartmayan menüsü:

sabah: patatesli açma+bitki çayı+ 2 dilim peynir

ara: 1 kutu süt

öğle: yarım porsiyon pilav üstü döner (pek güzel değildi, yarım porsiyonu bile bitiremedim) + ayran+ salata

öğlen doymadığım için bir ara daha yaptım: 1 tane simit+ 1 dilim peynir + 1 mandalina

ara: bir tane baklava+3 ceviz + 1 bardak light süt

akşam: buğulama balık+bol salata

ara: 1 meyve+15 kadar çiğ fındık

inşallah kaçamak yapmadan bugünü bitirebilirim... şayet bu +2 kg kalıcı olursa toplamda 10-12 kg almış olacağımı söylüyor tecrübeli anneler. yani bir ay daha çok kilo almadan devam etmekte yarar var... 6. aydan sonra alınan kiloların zaten bebeğe gidiyormuş.

egemm kontrolünün iyi geçmesine sevindim... inşallah hep güzel haberler alırız her kontrolde...

buraya yazacaktim tartildiktan sonraki kilomu kizlar merak etmistiniz.

22 biccikk

hayirlisi bakalim az kaldi ..

pazar günü eşimle birlikte markete gitme gafletinde bulundum ben market alışverişi yaptıgımda 1 tane bile abur cubur sayılabilecek ürün almazken eşim sayesinde bir kaç şey almış olduk.

pazar günkü normalde yemediğim, reçelli helvalı kahvaltıdan ( 1 de simit yedim) sonra akşam yemeğinde 1 kase tarhana çorbası bol yeşil salata yarım porsiyon makarna yedim

bu sabah kahvaltı:

kıymalı yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
zeytin 6-7 adet
3 küçük dilim tahıllı ekmek
3-4 şeker kaşığı pekmez
2-3 ceviz
1 küçük üçgen krem peynir

ara: 1 halley

akşamüzeri: 1 kase tarhana çorbası

akşam: 1 tabak kereviz yemeği
bol yeşil salata
1 tabak pırasa yemeği

ara. 1 mandalina, yarım armut, yarım portakal

canımmm çok mutlu oldum.. rabbim böle devam etmesini nasip etsin hepimize :) benim bebişim genelde profilden poz verdi ama yandan ve önden cok farklı sanada öle geldimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…