kızlar daha önce yazdım mı hatırlamıyorum 2 kitap daha aldım size de tavsiye edeyim;adem güneş çocukluk sırrı,haluk yavuzer çocuğunuzun ilk 6 yılı..adem güneşin 2 kitabını daha okudum çok beğendim bunu da aldım,haluk yavuzeri ilk defa okuyorum o da çok güzel..bir de ben oğluma hatim indiriyorum ilk önceleri kendim okuyodum ilk 200 sayfayı falan ben okudum ama yavaş okuduğum için doğuma yetişmicek diye hem o da duysun diye dinletmeye başladım (5 aylık olduğundan beri) bi yandan ben de takip ediyorum parmağımla,kısa sureleri yine ben okuyorum belki siz de denemek istersiniz diye söyliyim dedim
Merhaba;
Topiğini çok beğendim, senin bu günlük işini ben defterde yapıyorum, bebeğimizin ultrason fotolarını ve hissediğim değişiklikleri yazıyorum aldığım kiloları her kontrolden sonra yazıyorum vs..
ben 56 kilo hamile kaldım boyum 1.60 şuan 67 kiloyum 11 kilo aldım..70 tamamlarım diyordum hep ama sanırım 77 yi falan bulacak..
Bende daha dikkat etmek istiyorum aslında ama ağzım hiç boş durmuyor en azından kuruyemiş fln yiyorum.. tatlı'dan uzaklaşamıyorum onu zaten hep severdim ama şimdi daha bir yiyesim geliyor..
Umarım sizden etkilenir bende dikkat edebilrim..
canım en çok ben aldım diyordum ama yazdıklarından sonra mutlu oldum desem yalan olmaz :) ben 7 kilo aldım diye kafayı yiyodum ki 20-25. haftadan sonra kilolar bayagı bi artıyormus :)o yüzden ben 80 olurum diyorum sen cok iyimser bi şekilde 77 demişsin :) bende 170 boyundayım 58 le hamile kaldım.. 7 kilo aldım 10 gün önce tartılmıştım belki 1 kilo daha almısımdır.. gecen ay 2 kılo almısım dıye dr um bana kızıodu :) bu arada benimde canım cok tatlı cekıyo ama dr um yasakladı hamurişi ve tatlıyı cunku sekerim cıkabılırmıs kan tahlıllerime bakıp öle demişti ama ben arada kaçamak yiyorum mesela biraz önce bir albeni yedim :) ama yemek yedikten sonra özellikle kahvaltılardan sonra ağzım kuruyor ve bu şeker belirtisiymiş 2 hafta sonra yükleme yapılcak korkuyorum.. sen yükleme yaptırdın mı ?
bu arada burdaakilerden etkilenme konusuna gelince :) ben beceremiyorum inş sen becerirsin :)
günaydın kızlar bugün işyerindeyim umarım sapıtmam,dışarda olunca sapıtıyorum genelde
kahvatı;
yarım yağda yumurta
biraz haşlanmış patates(yağda kavrulmuş)
1 bardak light süt
zeytin
krem peynir
beyaz peynir
tahin pekmez
1 tane bazlama
ara
10 yer fıstığı,10 şam fıstığı,2 kuru inccir,5-6 tane fındık,1 avuç kuru üzüm
öğlen
kabuska yemeği
arpa şehriye çorbası
yoğurt
2 dilim ekmek
akşam
evde hiç bişey yok ne uydurcam bilmiyorum:44:
meyve
1 mandalina,1 muz,1 kivi yerim..
1 saat yürüyüş,3 lt su..
akşam ne yediğimi yarın yazarım
Günaydın canım;
Valla ben heryerimden alıyorum şuram daha kilolu diyemem ama göbüşüm ön planda tabii,
Ama benim doktorum çok iyi hiç bana kızmıyor gerçi 1 aydır kontrole gitmedim bu ayın 18 'inde gideceğim şeker yüklemesi için ozaman kilomu görünce kızabilir ama bugüne kadar hiç kızmadı sağolsun.. Şeker yüklemesinden sonra bana da yasaklayacağına eminim:))) çalışıyorum aslında ben daha hareketliyim ama bilgisayar başında da olduğum için canım hep bişiler yemek istiyor malesef, Allahtan yüzüyorum o biraz sıkılaştırıyor beni..
Şuan işteyim yediklerimi söyleyebilirim bende)
Sabah kalkar kalmaz kan ilacımı içiyorum sonrasında evden çıkmadan 1 bardak süt.
Şirkete gelince yine 1 kutu küçük süt içtim ve eveden hazırladığım sandiviçim (arasında peynir, kaşar peyniri, zeytin ezmesi, domates, salatalık, kıvırcık)olan onu yedim.
ama şimdi canım tatlı bişi istiyor azcık daha dayanıyım kuruyemiş yerim azcık ozman
merhaba hanımlar,
dünkü mönüyü tamalayarak başlayalım önce;
öğlen çorba, az pilav ve az taze fasulye yemeği
arada, bir kutu süt biraz eti cicibebe ve az kuruyemiş
akşam, tarhana çorbası, bamya yemeği
son olarak ince bir dilim ev keki ve maden suyu ile dünüde atlattık:)
bu sabah küçük bir parça evde yaptığım ıspanaklı börek ve 1 kutu süt, gerisine Allah kerim.
Çok kocaman oldu karnım, merak ediyorum acaba sizler ne durumdasınız diye
kızlar çatlaklar başladı mı merak ediyorum ne zman başlıyor.... benim hafif kaşıntılarım var yaklaşık bir aydır.. ben kaşımamaya çalısıyorum avuç içimi gezdiriyorum üzerinde... zaten göbek deliğim kaybolmak üzere çok derin değildi zaten kız kardeşim dalga geçiyo benle dışarı fırlayacak diye
maşallah pek zengin bir menüü olmuşş,
Canım kapuska çektiii şimdi limonlu limonlu akşama da ben yapayım bariii
Bu arada seninle aynı günlere geliyor doğumumuzSenin kız mı erkek mi canım?
canım kan ilacından sonra en az 1 saat süt ve süt ürünleri yememen gerekiyor demiri tutyor cünkü eczacın yada dr un uyarmadımı... ben bu yüzden kahvaltımı yapıyorum (aç kalınca uzun süre mide bulantım oluyor) 2 saat sonra alıyorum ve sonrasında süt peynir çay falan tüketmemeye çalısıyorum.. sende dikkat et... bende pc basında çalısıyordum ilk haftalarda lekelenmelerim olunca işten ayrıldım..evde oturmaktan aldım bende kilolarımı ilk 3,5 ay aldım en çoğunu zaten ...hareketsizlikten.. artık hareket ediyorum yürüyüşe çıkıyorum... bakalım martın 1inde kontrolum varkaç kilo almıs olucam drum ayda 1 kilo ii diyodu ilk aylaarda ama şimdi bilmiyorum:) bu arada drum kızıyo derken bildiğin kızmıyo... olmadııı 2 kilo almadı diyo :):) tatlı çekişme bizimki....bu arada karnım cok cabukl acıkıyo yaaaa :)
kızlar çatlaklar başladı mı merak ediyorum ne zman başlıyor.... benim hafif kaşıntılarım var yaklaşık bir aydır.. ben kaşımamaya çalısıyorum avuç içimi gezdiriyorum üzerinde... zaten göbek deliğim kaybolmak üzere çok derin değildi zaten kız kardeşim dalga geçiyo benle dışarı fırlayacak diye
aa evet aynı güne denk geliyobenimki erkek canım,senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?