2013 Haziran annesinin beslenme ve hamilelik günlüğü

öğlen beyaz yarım ekmekten yapılmış kaşarlı tost

akşama allah kerim (Kerim demişken oğlumun adını Kerim koyduk :)

herkese selaam

Nar hoşgeldin umuyorum keyifli bir tatil geçirmişsindir,

bu sabah:
1 büyük bardak sıcaga yakın su

1 saat sonra

2 tavada yumurta
peynir
2-3 zeytin
3-4 çeri domates
1 salatalık
1 simit

ara: yarım bardak süt ve 2 yemek kaşığı bal

saat 2 de : 1 gofret
yarım bardak süt

ara: 1 kase yoğurt

akşam: bilemiyorum hiç belli değil henüz ama umarım abartmam :/

Son düzenleme:
bende yazayım
sabah 1 sımıt 2 dılım peynır
ara
5 tane cici bebe
öğlen
az ıspanak az tas kebabı az yoğurt az mercimek
yarım dılım ekmek
aksamda balık ve salata
yatarken 3 ceviz

bugünün şımarık menüsü:

sabah: 1 peynirli börek+yeşil çay

ara: 1 mandalina

öğle: bamya yemeği+az bulgur pilavı+yoğurt+taze sıkılmış portakal suyu

ara: 4 dilim baklava+1 su bardağı tam yağlı süt

akşam: ev yapımı pizza (3 dilim tam buğday ekmeğinden) + somonlu salata

ara: 1 kase yoğurt + 1 avuç çerez + 1 meyve

bugün çok abarttım ama haftada bu şekilde 2-3 gün abartmama rağmen hala +1,5 kg görünüyorum

nar sen kaç kilo oldun? tatilin yan etkisi var mı canım?

Bizde Selim koyduk canım
Pek bir benzerlikleri var bizimkilerinn

biz oğluma isim bulamıyoruz
ömer diyorum babası yavuz selim diyor,
tek isim seviyoruz aslında ama anlaşamadık birtürlü, kerimde selimde çok güzel isimler, isimleriyle sağlıkla yaşasın evlatlarınız.

darısı başımıza, artık bebek diye hitap edilmekten sıkılmıştır yavrucak:)
buarada erkek bebeklerin daha fazla enerji eksikliği yaşattığı bu nedenle annelerin enerji veren gıdalara daha çok ihtiyaç duyduğunu okudum, tabi bunun anlamı daha çok kilo alır değil sadece beslenmenin tipi

kuzukulağım'cım, kalsiyum desteğini arttırmışsın, tebrik ediyorum

bende yazayım
sabah 1 sımıt 2 dılım peynır
ara
5 tane cici bebe
öğlen
az ıspanak az tas kebabı az yoğurt az mercimek
yarım dılım ekmek
aksamda balık ve salata
yatarken 3 ceviz

hully'cim sen gerçekten pek bişey yemeden kilo almışsın, bence bunda hamileliğe zayıf başlamanın etkisi var :) senin menünle şahsen ben doymam

isim işi gerçekten çok zor, biz de doğa konusunda karar kılmak üzereyiz... kızlar sizce aras nasıl? eren çok mu eskidi? çınar hakkındaki düşünceleriniz???? oğluşumun ismine karar vermeden teyzelerinin de fikrini alalım ama değil mi

canım ben de çok dikkat eden biri değilim malesef ama bence karper peynir hiç iyi değil, çok fazla katkı maddesi var, bebişlerimize yazık... yörsanın kahvaltılık kaşarları var, metro market gibi yerlerde toplu olarak satılıyor, onlardan alabilirsin bence. tabi sen daha iyi bilirsin...

yaa bıde az once sadece kaarlı kumpır yedım acıktım
ama eve gıdınce sadece balık ve salata yerım ekmeksız
ya evet bu kadar ıste yedıklerım tatlı kacırmazsam tabı
sigaraya da baglıorm ben bıraz o yuzden de almıs olabılırım

Sabah Ac karnına tartım 82 kilo.
1 kilo artış olmuş.
Toplamda 2 kilo şimdiye kadar. İyimi gidiyorum ne:)

Canım bence çok güzel bir isim Yavuz Selim bende ilk başta öyle istiyordum, sonra bir sürü karar değiştirdik:
Ömer Zahid, Zahid Elyesa, Zahid Akif, Şimdi en son Zahid Selim'e karar verdik artık daha düşünmüyorum kafam karışmasın diye.
Ama hiç isimsiz kalmadı yavrum yinede; Babam daha cinsiyeti belli değilken Durmuş Ali diyordu abime de öyle dermiş kız kardeşim Aliş diye seviyordu,
Şimdi adı var ama artık adına alışsın diye söyletmiyorum hiçbirini

Valla gerçekten öyle sanırsam çalışıyorum diye mi bilmiyorum ama akşamı zor ediyorum eve gidince biraz uyuyp tekrar uyanıyorum sonra tekrar...
Çok halsizim yanii anlayacağın, bu durumda çikolata benim herşeyiiiimmmmm

Günaydın kızlarr;
Dün akşam eve gidince eşim gelene kadar bi tane portakal yedim,
Eşim gelince kendimize ayvalık tostu yaptık ve çay'la bir güzel yedikk çok keyifliydi.. (nezamandır canım çekiyordu, dışarda yemekten iyidir evde yemek)
sonrasında da biraz meyve yedim ve yattım..

Sabah yine;
1 bardak süt ve şu meşhur sandiviçimi yedim..
Bakalım öğlene kadar ne yiyeceğim..

iyi günler ve hayırlı cumalar diliyorum herkese bende artık burda sizinle menülerimi paylaşmak istiyorum . dünkü menümü paylaşayım hemencik

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates

ara
4 adet kuru kayısı

öğlen
1 tabak kadar ıspanak yemeği
1 kase tuvuklu şehriye çorbası
yoğurt
1 dilim börek

ara
1 avuç kadar ceviz

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı pilav
2 adet köfte ızgara
yoğurt

günaydınnn herkese ve hayırlı cumalar :) dün akşamı ne siz sorun ne ben söyleyeyim çok şık ve iyi bir kebap restorantına gittik diyeyim gerisini siz anlayın bugüne gelelim;

kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
çokokrem
tahin pekmez
kaşar peyniri
bal
1 kupa light süt
1,5 dilim tam buğday ekmeği

ara;
10 yer fıstığı,10 şam fıstığı,1 avuç kuru üzüm,biraz leblebi,1 tane kuru incir

öğlen;
1 tabak ıspanak yemeği
1 kupa ayran
2 dilim tam buğday ekmeği

akşam
öğlenle aynı

meyve
1 mandalina,1 kivi,1 muz yerim..3 lt su.sabahtan beri temizlik yapıyorum daha yeni oturdum ve çoook yoruldum onu spor sayıyorum mecalim olursa bi yarım saat yürürüm

sabah
beyaz peynır eritme peyniz pişmil 2 dılım pastırma helva ve 7 dılıkm ekmek

ara
2 avuc kuru üzüm 15 adet antep fıstıgı

öglen
helva ekmek 5 adet dolma zeytin

aksam da
et sote yapıcam yanına pilav patates püresi

eritme peynir ve pastırmayı yememek için çok direndim ama yedım bısey olmaz insallah sureklı yedıgım seyler degıl.

öğlen beyaz yarım ekmekten yapılmış kaşarlı tost

akşama allah kerim (Kerim demişken oğlumun adını Kerim koyduk :)

maşallah canım benim :) sende Allahın isimlerinden birini koyuyorsun :) bende ömer adil koyucam inş bi doğsun sağlıklı... ama Allahın isimleri tek kullanılır mı bunda şüphelerim var başına abdul getirilmeli diye öğrenmiştim zmanında ama adilin başına olmuyo öle bişey ... bizde sonuç olarak ömer adile karar kıldık...

ÖMERRRRRRR ÖMEEERRRRR ÖMEEERRRRR :) bayılıyorum ömer ismine bence ömer...:)

dün eşim bana süpriz yaptı.. eve çiçek ve hediyeyle geldi bide akşam beni yemeğe götürdü çok mutlu oldum ama ben bişi almamıstım utandım ama alıcam altında kalamam :) bu aksamda hafta sonu kacamagına cıkıcaz.... inş hayırlı gecer tatilimiz.. bu aralar yemeği kacırdım.... hafta sonu da dikkat edemem sanırım... artık dönünce kızlar :)

bu arada kızlar... bişi sorucam..... hamilelikte cinsel ilişki de prezervetif mi kullanmak gerekiyor? yoksa enfeksiyon olurmuş doğru mu zaten bi mantar geçmişim var korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…