öğlen beyaz yarım ekmekten yapılmış kaşarlı tost
akşama allah kerim(Kerim demişken oğlumun adını Kerim koyduk :)
Bizde Selim koyduk canım
Pek bir benzerlikleri var bizimkilerinn
herkese selaam
Nar hoşgeldin umuyorum keyifli bir tatil geçirmişsindir,
bu sabah:
1 büyük bardak sıcaga yakın su
1 saat sonra
2 tavada yumurta
peynir
2-3 zeytin
3-4 çeri domates
1 salatalık
1 simit
ara: yarım bardak süt ve 2 yemek kaşığı bal
saat 2 de : 1 gofret
yarım bardak süt
ara: 1 kase yoğurt
akşam: bilemiyorum hiç belli değil henüz ama umarım abartmam :/
bende yazayım
sabah 1 sımıt 2 dılım peynır
ara
5 tane cici bebe
öğlen
az ıspanak az tas kebabı az yoğurt az mercimek
yarım dılım ekmek
aksamda balık ve salata
yatarken 3 ceviz
biz oğluma isim bulamıyoruz
ömer diyorum babası yavuz selim diyor,
tek isim seviyoruz aslında ama anlaşamadık birtürlü, kerimde selimde çok güzel isimler, isimleriyle sağlıkla yaşasın evlatlarınız.
darısı başımıza, artık bebek diye hitap edilmekten sıkılmıştır yavrucak:)
buarada erkek bebeklerin daha fazla enerji eksikliği yaşattığı bu nedenle annelerin enerji veren gıdalara daha çok ihtiyaç duyduğunu okudum, tabi bunun anlamı daha çok kilo alır değil sadece beslenmenin tipi
bu sabah yine bir simit 2 karper peynir klasiği ile başladık güne
öğle yemeğinde çok az makarna, 3-4 parça kuşbaşı tavuk eti ve salata ile ayrandı menümüz. ekmek yok
üstüne bir gofretli çikolatada yemesem iyiydi ama dayanamadım:26:, biryandan sürekli su içmeye gayret ediyorum.
akşam dün niyetlenip pişiremediğim kapuskamı pişirmeyi planlıyorum.
o zamana kadarda kuruyemiş eti cicibebe gibi şeyler atıştırırım sanırım, çünkü ben eve gidip yemek yapana kadar saat 9 u buluoyr malesef
yediklerimden fazla yada eksik gördüklerinize müdahele ederseniz çok sevinirim arkadaşlar. hızla geldiğim 60 kiloda birkaç haftadır sabitim bu beni mutlu ediyor ama gel gelelim daha 24 haftayı yeni bitiriyorum:18:
aldığım 8 kilonun üzerine maksimum 6 koymaya çok gayretliyim, sizlerinde desteği ile tabi:)
kuzukulağım'cım, kalsiyum desteğini arttırmışsın, tebrik ediyorum
hully'cim sen gerçekten pek bişey yemeden kilo almışsın, bence bunda hamileliğe zayıf başlamanın etkisi var :) senin menünle şahsen ben doymam
isim işi gerçekten çok zor, biz de doğa konusunda karar kılmak üzereyiz... kızlar sizce aras nasıl? eren çok mu eskidi? çınar hakkındaki düşünceleriniz????oğluşumun ismine karar vermeden teyzelerinin de fikrini alalım ama değil mi
tek isim seviyoruz aslında ama anlaşamadık birtürlü, kerimde selimde çok güzel isimler, isimleriyle sağlıkla yaşasın evlatlarınız.
buarada erkek bebeklerin daha fazla enerji eksikliği yaşattığı bu nedenle annelerin enerji veren gıdalara daha çok ihtiyaç duyduğunu okudum, tabi bunun anlamı daha çok kilo alır değil sadece beslenmenin tipi
öğlen beyaz yarım ekmekten yapılmış kaşarlı tost
akşama allah kerim(Kerim demişken oğlumun adını Kerim koyduk :)
Sabah Ac karnına tartım 82 kilo.
1 kilo artış olmuş.
Toplamda 2 kilo şimdiye kadar. İyimi gidiyorum ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?