1 saat yürüyüş koşu bandındamı dışardamı canım? 1 saaat çok deil migünaydın kızlar,mucizemmm,nar ve diğer arkadaşlar neden mönü paylaşmıyosunuz:26: ben bugün sağlık ocağına gidicem öğlen 1 gibi,sonra da avm ye gidip tek başıma takılcam,alışveriş yapıcam :) bugünü yazayım hemen;
kahvaltı;
az sucuklu,boll kaşarlı tost
1 kupa light süt
öğlen;
zeytinyağlı bakla
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
ara;
10 yer fıstığı,10 şam fıstığı,biraz leblebi,biraz kuru üzüm,1 kuru incir
akşam;
eşimle akşamüstü avm de buluşcaz belki beraber yeriz
meyve
1 muz,1 portakal,1 mandalina
3 lt su,1 saat yürüyüş...
48 le hamile kaldım 56 oldum kızlar inanılır gibi değl, öyle geç saatlerde de yemek filn yemiyorum en gec 8 gibi yemek faslını kapatıp sonrasında meyve yiyorum hani en fazla, yürüyüş yapamıyorum ama düzenli şimdi iki gündür yarım saat yürüyorum sanırım 15 tatil bana yaradı çok hamurişi yedimve hiç spor yapmadım ama artık yarım saatle düzene sokayım inşallah iki haftaya 45 dk ya çıkarcam.
bende 1.68 boy 52 kilo ile hamile kaldım, en son 60 ı gördüm tartıda:18: buarada tartı bozuldu evde son durumdan benimde haberim yok. cehalet mutlulukmuş
yürüyüş yapamıyorum ve malesef çok geç yiyiyoruz akşam yemeklerini, çünkü eşim geç geliyor eve genelde. 65 kg ile bitirmek hayal oldu artık benim için
1 saat yürüyüş koşu bandındamı dışardamı canım? 1 saaat çok deil mi
çalışıyomusun peki, o da çok önemli yaşamın hareketli mi yani? valla aşırı yediğim de yok olacağından ya ben anlamadım hiç, hatta bana çok az yiyosun yiyosun hala iştahın açılmadı diyolar o zaman bu kilolaları nasıl aldım , alıyorum bilmiyorum ki
Ztar bebisin oldumu son durumun nasıl?
ÖğlenBu sabah84 kilo olarak uyandım
Sabah
1 litre su
2 zeytin
1. Küçük dilim kasar
1 kupa sekersiz cay
2 yumurtadan omlet kızımla yedik
4 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kasığı nutella 2 badem
1 tanede küçük Bayram şekeri:)))) dolabın derinliklerinde buldum.
bu ara yine ekmege sardım suyu ve yürüyüşü ihmal ettim tekrardan toparlanma zamanım geldi
Oğlusuma cok güzel ciciler aldım alışverişe başladım şükür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?