kuzukulağım'cım, kalsiyum desteğini arttırmışsın, tebrik ediyorum
maşallah canım benim :) sende Allahın isimlerinden birini koyuyorsun :) bende ömer adil koyucam inş bi doğsun sağlıklı... ama Allahın isimleri tek kullanılır mı bunda şüphelerim varbaşına abdul getirilmeli diye öğrenmiştim zmanında ama adilin başına olmuyo öle bişey ... bizde sonuç olarak ömer adile karar kıldık...
ben de 6 kilo aldım hala 38 bedenimmuhteşemsin :) benim totalde 8 kilo artısım varama hala 38 bedenim hehehe
dün eşim bana süpriz yaptı.. eve çiçek ve hediyeyle geldi bide akşam beni yemeğe götürdü çok mutlu oldum ama ben bişi almamıstımutandım ama alıcam altında kalamam :) bu aksamda hafta sonu kacamagına cıkıcaz.... inş hayırlı gecer tatilimiz.. bu aralar yemeği kacırdım.... hafta sonu da dikkat edemem sanırım... artık dönünce kızlar :)
dün akşam herkes yemekteydi sanırım,gittiğimiz restorant inanılmaz kalabalıktı hep baş başa karı koca çift biz biraz kalabalıktık ama çok keyifliyditatiliniz inşallah iyi geçer canım,tadını çıkar
bu arada kızlar... bişi sorucam..... hamilelikte cinsel ilişki de prezervetif mi kullanmak gerekiyor? yoksa enfeksiyon olurmuş doğru mu zaten bi mantar geçmişim varkorkuyorum...
dün eşim bana süpriz yaptı.. eve çiçek ve hediyeyle geldi bide akşam beni yemeğe götürdü çok mutlu oldum ama ben bişi almamıstımutandım ama alıcam altında kalamam :) bu aksamda hafta sonu kacamagına cıkıcaz.... inş hayırlı gecer tatilimiz.. bu aralar yemeği kacırdım.... hafta sonu da dikkat edemem sanırım... artık dönünce kızlar :)
bu arada kızlar... bişi sorucam..... hamilelikte cinsel ilişki de prezervetif mi kullanmak gerekiyor? yoksa enfeksiyon olurmuş doğru mu zaten bi mantar geçmişim varkorkuyorum...
kızlar yürüyüş dakikalarınızı arttrdınız mı nasıl gidiyor düzenli yürüyomusunuz? ya ben işten gelince kendimi çok yorgun hissettiğimden son 2 haftadır hiç düzenli yürümüyorum çok az yürüyorum sizler bir saate filan mı çıkardınız nasıl son durum sizlerden feyiz alayım gaza geleyim biraz yardımcı olun lütfen?
kızlar yürüyüş dakikalarınızı arttrdınız mı nasıl gidiyor düzenli yürüyomusunuz? ya ben işten gelince kendimi çok yorgun hissettiğimden son 2 haftadır hiç düzenli yürümüyorum çok az yürüyorum sizler bir saate filan mı çıkardınız nasıl son durum sizlerden feyiz alayım gaza geleyim biraz yardımcı olun lütfen?
ÖMERRRRRRR ÖMEEERRRRR ÖMEEERRRRR :) bayılıyorum ömer ismine bence ömer...:)
ömerden bende vazgeçemiyorum, ömer adilde çok çok güzel bir isim adaletin timsali olur oğluşunuz:)
bizde son bir revizyon ile ömer tarık ismine yakın durmaya başladık ama hala uzlaşmış değiliz:9
tarık suresinden çok etkilendim, sabah yıldızı gibi bir manası var hemde tınısı çok güzel, surede insanın yaratılışdan bahsediyor.
şimdilik isim konusundaki gelişmeler bunlar perşembe gecesi bizde küçük bir 14 şubat kaçamağı yapıp kumpir yemeye ortaköye kaçtık, çok keyifliydi
cuma günü ofis dışındaydı işlerim pek birşey yedim sayılmaz, ama o cumartesi yokmuu:26: anneme erkenden bıraktı beni eşim işe gitti, bende mükellef bir anne kahvaltısı yaptım, bu öğle ve akşam yemeklerindede devam etti..
akşamınada oğlumun mobilyalarını almaya ikeaya gittik çok içime sindi aldıklarımız, dayısı aldı oğlumuzun mobilyalarını bu yüktende böylece kurtuldukk
pazar sabahı ev bakmakla geçti az öncede koca tabak makarnayı mideye indirdim.
buarada ben sağlık sektöründe çalışıyorum kadın doğumcu arkadaşlarım ilaç içmekten pek hoşlanmadığım için demir depolarımı bir serumla 3 ayllığına takviye etmeyi önerdiler balıklama atladım
bizdeki gelişmeler bu kadar hanımlar, geceyi süt ve bebe bisküvisiyle kapamayı düşünüyorum inşallah
evdeki tartı bozuldu birde iyimi oldu kötümü bilmiyorum
ÖMER harika bi isim tabiki de,TARIK da öyle,adıyla yaşasın hepimizin evlatları
mobilyalarınız da hayırlı olsun gile güle kullanın.bizde MASKO ya gittik bugün bütün mobilyacıları gezdik bi model beğendim 3100 tl dediler :S siz hangi modeli aldınız? ve kaça aldınız acaba merak ettim?
ayrıca ben de bugün kocayla pazar kahvaltısı keyfi yaptım,gerisini siz hesab edinkahvaltıyı geç yaptık, öğleden sonra 4-5 gibi fırında tavuk baget (kendi kendine kızardı hiç yağ falan koymadım) birde arpa şehriye pilavı,ekmek yok,1 kupa ayran..birazdan meyve yicem mandalina,nar,muz yerim..mobilyacıları gezerken anam ağladı yürücek dermanın yok çok yoruldum 3lt su...
evdeki tartının bozulduğu iyi olmuş,keşke bizimki de bozulsa
çok yere yazıyorum onun için unutuyorum buraya yazdım mı daha önce yazmadım mı bilmiyorum ama yine de yazayım;
9-30 mart arası,her c.tesi toplamda 4 hafta avcılar hospital da ücretsiz doğum öncesi hazırlık eğitimi var saat sabah 11.00-13.30 arası..ben telefonla kaydımı yaptırdım..4 hafta boyunca gidicem inşallah..mucizemmmciğim biz senle yakın sayılırız belki sen de metrobüsle gidersin diye seni ayrıyeten belirttim başlıkta,diğer arkidişler nerde oturuyolar bilmiyorum ilgilenenelere duyurulur:)
ömerden bende vazgeçemiyorum, ömer adilde çok çok güzel bir isim adaletin timsali olur oğluşunuz:)
bizde son bir revizyon ile ömer tarık ismine yakın durmaya başladık ama hala uzlaşmış değiliz:9
tarık suresinden çok etkilendim, sabah yıldızı gibi bir manası var hemde tınısı çok güzel, surede insanın yaratılışdan bahsediyor.
şimdilik isim konusundaki gelişmeler bunlar perşembe gecesi bizde küçük bir 14 şubat kaçamağı yapıp kumpir yemeye ortaköye kaçtık, çok keyifliydi
cuma günü ofis dışındaydı işlerim pek birşey yedim sayılmaz, ama o cumartesi yokmuu:26: anneme erkenden bıraktı beni eşim işe gitti, bende mükellef bir anne kahvaltısı yaptım, bu öğle ve akşam yemeklerindede devam etti..
akşamınada oğlumun mobilyalarını almaya ikeaya gittik çok içime sindi aldıklarımız, dayısı aldı oğlumuzun mobilyalarını bu yüktende böylece kurtuldukk
pazar sabahı ev bakmakla geçti az öncede koca tabak makarnayı mideye indirdim.
buarada ben sağlık sektöründe çalışıyorum kadın doğumcu arkadaşlarım ilaç içmekten pek hoşlanmadığım için demir depolarımı bir serumla 3 ayllığına takviye etmeyi önerdiler balıklama atladım
bizdeki gelişmeler bu kadar hanımlar, geceyi süt ve bebe bisküvisiyle kapamayı düşünüyorum inşallah
evdeki tartı bozuldu birde iyimi oldu kötümü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?