günaydın kızlar,mucizemmm,nar ve diğer arkadaşlar neden mönü paylaşmıyosunuz:26: ben bugün sağlık ocağına gidicem öğlen 1 gibi,sonra da avm ye gidip tek başıma takılcam,alışveriş yapıcam :) bugünü yazayım hemen;
kahvaltı;
az sucuklu,boll kaşarlı tost
1 kupa light süt
öğlen;
zeytinyağlı bakla
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
ara;
10 yer fıstığı,10 şam fıstığı,biraz leblebi,biraz kuru üzüm,1 kuru incir
akşam;
eşimle akşamüstü avm de buluşcaz belki beraber yeriz
meyve
1 muz,1 portakal,1 mandalina
3 lt su,1 saat yürüyüş...
Naz hg önceki menülerini görmedi m ama bu menü bana cok az geldiiyi günler bende dün yediklerimi yazayım .
kahvaltıdan önce
3 adet gün kurusu
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
ara
1 avuç ceviz
öğlen
2 adet islim köfte
roka salatası
ara
1 avuç ceviz
2 adet gün kurusu
akşam
2 dilim ekmek
domates
salatalık
peynir
arkadaşın doğum günü vardı sonrasında küçücük bir dilim pasta
Naz hg önceki menülerini görmedi m ama bu menü bana cok az geldi
Kilo durumun nasıl kacinci cocuk?
ve bugün
sabah: Yarım dilim kepek ekmeği, bir ceviz, çok az beyaz peynir, 4 tane beypazarı kurusu, bir fincan açık çay.
Ara: Limonlu ballı bir fincan sıcak su ( kendimi kabız hissediyorum bu ara yine) , bir dilim ananas
öğlen: Bir haşlanmış yumurta, bir domates, yarım kırmızı biber, minik bi salatalık, iki dilim kepek ekmeği, kocaman bir dilim kakolu tahin helvası, çay
ara: Iki büyük galeta, bir avuc fındık içi, bir elma
akşam: Bir tabak sebzeli spagetti, iki yemek kaşığı kadar yoğurt ( zorla o da)
2.5 lt su, henüz yürümedim şimdi 45 dk yürycem
süper bi menü ben bu aralar çok yiyorum sanırım bende düzenli yazsam iyi olacak
Boyum 152 gebeliğe başladığımda 57 idim ilk 15 hafta falan diyetisyene gittim ve çok motive edici oluyodu sonra kanamam oldu bir hafta falan yattım sonra baktım ki diyetisyene çok para harcıyorum bıraktım bütçe de delikler açmaya ne gerek var hem zaten tiyolar almışım demi ama
anam hiiiç de öle olmuyo dün tartıda 62 yi gördüm ben şok şok şok 5 kilo almışım
bugün azıcık dikkat ettim bundan sonra da daha fazla dikkat etmek istiyorum
abartılarım olursa uyarın olur mu
sabah 1 yumurta haşlanmış -beyaz peynir - annem zeytinyağı ve salça getirmişti köy ekmeğini de bir kaç kere onlara batırdım reçel ve açık çay
ara 1 bardak 2 si 1 arada neskafe 3 kuru kayısı 1 kuru erik azıcık yabanmesini
öğle iş yerinde yemek çıkmıyo o yüzden arkadaşlarla kahvaltı ettik peynir 1 haşlanmış yumurta 7-8 tane zeytin kuzukulağı ve biraz ekmek 1 bardak şekersiz açık çayla
ara 1 elma 5-6 tane minik meyveli şekerlerden adıı unuttum
ara devamı eve gelince 1 bardak süt ve iki dilim hazır kek
akşam de yarım kepçe barbunya 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt ve 1 kase komposto
bugün 1 litre su içtim biraz tembellikde var spor yapamıyorum yolda yürürken bile nefesim tıkanoyo sanki yorgunluktan yığılacak gibi oluyorum
gebelik zor zanaatmış
Boyum 152 gebeliğe başladığımda 57 idim ilk 15 hafta falan diyetisyene gittim ve çok motive edici oluyodu sonra kanamam oldu bir hafta falan yattım sonra baktım ki diyetisyene çok para harcıyorum bıraktım bütçe de delikler açmaya ne gerek var hem zaten tiyolar almışım demi ama
anam hiiiç de öle olmuyo dün tartıda 62 yi gördüm ben şok şok şok 5 kilo almışım
bugün azıcık dikkat ettim bundan sonra da daha fazla dikkat etmek istiyorum
abartılarım olursa uyarın olur mu
sabah 1 yumurta haşlanmış -beyaz peynir - annem zeytinyağı ve salça getirmişti köy ekmeğini de bir kaç kere onlara batırdım reçel ve açık çay
ara 1 bardak 2 si 1 arada neskafe 3 kuru kayısı 1 kuru erik azıcık yabanmesini
öğle iş yerinde yemek çıkmıyo o yüzden arkadaşlarla kahvaltı ettik peynir 1 haşlanmış yumurta 7-8 tane zeytin kuzukulağı ve biraz ekmek 1 bardak şekersiz açık çayla
ara 1 elma 5-6 tane minik meyveli şekerlerden adıı unuttum
ara devamı eve gelince 1 bardak süt ve iki dilim hazır kek
akşam de yarım kepçe barbunya 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt ve 1 kase komposto
bugün 1 litre su içtim biraz tembellikde var spor yapamıyorum yolda yürürken bile nefesim tıkanoyo sanki yorgunluktan yığılacak gibi oluyorum
gebelik zor zanaatmış
canım bence 5 kg senin için hiç de fazla değil, başlangıç kilon zaten çok iyi, bu şekilde devam edersen bence 9kg.ın altında tamamlarsın, neden kafaya takıyorsun ki?
bu arada hem senin hem de dilca'nın bence süt ve yoğurt takviyesi yapması şaaaartttt :) bebişlerimize bu kadarcık kalsiyum yetmeeeeez...
canım çok haklısın ya nasıl içiçem nasıl yicem hiç bilmiyorumçok zorlanıyorum
bu yediklerine ek olarak en azından sütlü tatlı ye bir tane, kefir içebiliyorsan onu dene, cacık, ayran falan da mı sevmiyorsun? yoğurtlu çorba içebilirsin...en olmadı salatalarına bol peynir ilave et canım benim...
kalsiyum bizim için çok önemli, bebişlerimiz kaynaklarımızı tüketmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?