Merhabalar...
Rabbım nasıp ederse ben temmuz annesi olacağım fakat paylaşımlarınız cok hosuma gıdıyor ve keyıfle takıp edıyorum...
Sakıncası yoksa aranıza katılmak ısterım fındıgımla...
Fıkır alısverısı yapmak guzel olur dıye dusunuyorum...
Ben kılolu hamıle kaldım. 18. haftamıza gırmek uzereyız suana kadar 1 kılo 4oo gr aldım...
Temkınlı olarak devam etmek ıstıyorum fakat aynı zamanda da bebegıme yarayan seyler yemek ıstıyorum...
Evde gunluk tutmaya basladım...
Eki Görüntüle 640078 Eki Görüntüle 640079 Eki Görüntüle 640080
Ne dersınız abartı mı?
çok yoruldum genedışardaydık hava çook güzel bi güzel gezdik tozduk eşimle mönüde sapıttı tabi hemen yazayım kahvaltıda sahil kenarında dışardaydık envai çeşit peynir-zeytin,bal kaymak,sucuklu yumurta,börek,patates tava,ballı süt,çay,2 parça kepek ekmek(tek tesellim:) bunlar hatırladıklarım bu kahvaltının üstüne daha acıkmadım birazdan yicez düdüklüde dana eti haşlıyorum akşamla öğlen bir olcak..yanında ayran içerim 1 kupa ve köy ekmeği bir miktar bu kadar pilav falan yapmıcam yanına eşim sadece et yeter dedi,iyi oldu yürümekten bacaklarıma kara sular indi fazlasıyla yaptım sporumu 1 saatten fazla,3 lt su..meyve olarak da muz,yarım nar,1 portakal yerim
Hg aydasuMerhabalar...
Rabbım nasıp ederse ben temmuz annesi olacağım fakat paylaşımlarınız cok hosuma gıdıyor ve keyıfle takıp edıyorum...
Sakıncası yoksa aranıza katılmak ısterım fındıgımla...
Fıkır alısverısı yapmak guzel olur dıye dusunuyorum...
Ben kılolu hamıle kaldım. 18. haftamıza gırmek uzereyız suana kadar 1 kılo 4oo gr aldım...
Temkınlı olarak devam etmek ıstıyorum fakat aynı zamanda da bebegıme yarayan seyler yemek ıstıyorum...
Evde gunluk tutmaya basladım...
Eki Görüntüle 640078 Eki Görüntüle 640079 Eki Görüntüle 640080
Ne dersınız abartı mı?
benim de bu haftasonu ipin ucu iyice kaçtı. son zamanlarda yediğim turşulardan mıdır nedir -vücudun su tutuğunu düşünmek istiyorum- +4 kg görünüyorum ve panik olmuş durumdayım. sizde durumlar nasıl arkadaşlar?
80+3 olarak hamileligim devam ediyor
Bebisin hazirliklarini yapiyoruz evi duzenledik tekrardan Ufaklik icin
Bir taraftan da kucuk ablamizla ilgileniyoruz egitimi , davranislari vs.
Menu ler guzel gidiyor Gibi arkadaslar ufak kacamaklari saymasak :))
Son kilo durumlarinizi bi yazin bakalim ne haldeyiz Ben yazdim
ben +6yım desemama ideal kilomda hamile kaldım o yüzden umursamıyorum
kilomu yukarı yazdım
biz de bayaa hızlandırdık hazırlıkları.oda takımı siparişimizi verdik,duvar kağıtlarını da..çarş.duvar kağıdı yapılcak 3 hafta sonra da mobilyalar gelcek.kıyafetleri hazır.sanırım yeter şimdilik.2tk hastane çıkışı aldım,1 tane de hediye geldi etti 3.çıtçıtlı atlet 5 tane (hastane çıkışındakiler hariç).4 tane patikli alt.havlusunu,küvetini de aldık.bebek arabasını fuardan almıştık.bakım ürünleri kaldı geriye deterjan,şampuan,bez,nevresim falan.birde benim eksiklerim.oda işi hallolsun hastane çantası hazırlıcam.sen tecrübelisin neler alalım,neler almayalım arada tecrübelerini paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?