Bütün gün dışardaydım sabah hastaneye girtim şeker yüklemesi ve 3 tane kan testi yapıldı .sonuçları aldım yarın 2 de kendi doktorumuza randevumuz var.göstericem bakalım ne dicek:) sonrada gezmeye gittim mönümü yazayım;
Kahvaltı;
1 başlanmış yumurta
Beyaz,kaşar,krem peynir
Zeytin
Bal
Tahin pekmeZ
1 kupa light süt
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen geç yedim
1 tavuklu mantarlı sote dürüm
Biraz salata
5-6 tane kızarmış elma dilim patates
1 kupa ayran
Yarım porsiton waffle
Akşam acıkmadım birazdan kuruyemiş ( 10 yer fıstığı,10 şam fıstığı,1. Kuru incir,1 avuç kuru üzüm,7 tane fındık) meyve (1 muz,1portakal,1dilim ananas) yicem.3 lt su,1 saat yürüyüş.1 kupa şekersiz ıhlamur
İns istediğimiz gibi olur kilo durumumuz
Fazlasını kaldıracak psikolojiye sahip değilim
bebis ler bu aralar hızlı büyüyor benim ufaklik 900 gram çıktı
İsim Leventsenc e nasıl?
canım 1 saat yürüüyüşü birden yapmıyosun dimi, ikiye mi bölüyosun? bide hangi hızda? 4 fazla geliyor gbi artık?
kızlarr hepinizi çok özledim.. ama son zamanlarda cok yogunum.. boşta kaldıgım zamanlarımda da nete girmek içimden gelmiyor doğrusu...ptesi yükleme yaptırdım.
75 gramlık
açlık:87
1. saat:187
2. saat:142
sonuç... diyetisyen ve günlük şeker takibi.... Allahtan çok yüksek değil... sınırrdayım.. bide bugun endokrin dr um tsh ilacı verdi... tsh dalgalanması yaşıyorum bi düşüyo bir çıkıyo....
bu arada 68 kilo olmusum toplamda 10 kilo aldım yani
bide bebeğim 33 cm ve 900 gr olmuş sanırım 1 haftada ileriden gidiyormuş...
kızlarr hepinizi çok özledim.. ama son zamanlarda cok yogunum.. boşta kaldıgım zamanlarımda da nete girmek içimden gelmiyor doğrusu...ptesi yükleme yaptırdım.
75 gramlık
açlık:87
1. saat:187
2. saat:142
sonuç... diyetisyen ve günlük şeker takibi.... Allahtan çok yüksek değil... sınırrdayım.. bide bugun endokrin dr um tsh ilacı verdi... tsh dalgalanması yaşıyorum bi düşüyo bir çıkıyo....
bu arada 68 kilo olmusum toplamda 10 kilo aldım yani
bide bebeğim 33 cm ve 900 gr olmuş sanırım 1 haftada ileriden gidiyormuş...
günaydın kızlar:) dün akşam sıcacık 1 kase arpa şehriye çorbası ve 2 dilim tam buğday ekmek yedim :) şükürler olsun bugün evdeyim,temizlik yapıcam:) dün kontrole gittim şeker falan çıkmadı çok şükür.bebek de iyi maşallah artık gözlerini aralıyo:) 15 günde bir gel artık dedi doktor. hemen mönümü yazayım;
kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
krem peynir
kaşar peyniri
bal
tahin pekmez
1 kupa light süt
çokokrem
ara
10 yer fıstığı,10 şam fıstığı,1 avuç kuru üzüm,1 kuru incir,7 tane fındık
öğlen
mercimek çorbası
yemek ne yapcam hiç bilmiyorum evde hiç bişey yok
1 kupa ayran
akşam
öğlenle aynı
meyve;
1 portakal,yarım nar
yürüyüş yapmıcam temizlik yapacağım için,3 lt su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?