İnan senden fazla yiyorumbugünün kadayıflı menüsü:
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeğine tost, 2 zeytin, bol sütlü filtre kahve, 1 ceviz, 2-3 badem
öğle: bir kase yoğurt, sebzeli köfte, kaymaklı tahinli kadayıf
ara: 1 elma, yarım simit, bir kase yoğurt
akşam: bir levrek, bol salata, yarım simit, bir kibrit kutusu peynir
ara: 1 porsiyon meyve
yarım saat yürüyüş ve 3 lt su
nar'cım sen ne güzel kilo almayı durdurmuşsun, benim artan kilolar başıma dert olacak gibi... genel olarak gün içinde benden daha az mı yiyorsun? ben çok abartıyorum sanırım
İnan senden fazla yiyorum
Ama kızım la evdeyim onun pesinde n kosusturuyorum ev ısı falan derken herhalde yediklerimi yakıyorum.
Birde gercekten güzel besleniyorsun kiloyu cok problem etme doğumdan sonra emzirme sürecinde normal beslenirsen kilo falan kalmıyor. Başlamışken siz yeni anne adaylarına birşeylerde yazayım
Tecrübeye denk bebekler oldu. Kucağınıza aldınız artık hamile olmadıgınızı iyice kavrayın ve hamilelikteki beslenme alışkanlığınızı değişin . Sakın süt olsun deyip yemeklere dalmayın.Ben kızıma hamileyken hiç dikkat etmiyordum Çatlayana kadar yiyordum ona rağmen dogum yaptım eve geldim hemen tartildim sadece 5 kilo fazlam vardi .sonrasi yine aynen yemeye devam ettim sonuc kilo aldım.yani dogum sonrası zaten vücud kendini toparlamak için cok kalori yakıyor bide sütun olması için yana n kalori de var birazda dikkat edildiği x
Zaman kilo fa
An kalmaz
Bol su ve taze meyve suları
Salata
Uyku ve dinlenme(tabi bebeklerden fırsat buldukça)
Süt yapar ...
birde sonuna kadar normal dogum diyorum Sezar'ını özel bı durum olmadıkça aklınızdan geçirmeyin şimdi bu kaygılarda yavaş yavaş başlamıştır dogum sekli olayı.normal dogum hem bebek hemde anne için kesinlikle daha iyi.
günaydın kızlar :) bugün işyerindeyim sapıtmamayı ümid ediyorum.
kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 kupa light süt
kaşar peynirir
beyaz peyniri
krem peynir
çokokrem
2 dilim çavdar ekmeği
öğlenle akşamı bilmiyorum,belli olunca yazarım.ara öğün de yapamıcam bugün evde hazırlayıp çantama atmayı unuttum.
meyve
1 portakal,1 muz,yarım nar
1 saat yürüyüş,3 lt su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?