sabah
dun yaptigim koftlerden10 tane kadar kalmisti ekmek arasi isitip cayla yedim.kofteler kucuk ve yagi alinmisti
oglen
3-4 kasik pilav
1 kucucuk kase yayla corbasi
kalan son iki kofte
1 dilim
1 kupa aciksekersiz cay
1 kucuk dondurma
aksam
3-4 kasik makarna
marketten aldigim hazir keklerden 5 tane yemisimdir. sekeri ve yag orani dusuktu.
1 fincan sekersiz turk kahvesi
canim son aylarda uzun sureli ac kalmak seni cok halsiz dusurur nacizane tavsiyem okadar uzun sure ac kalmamaya dikkat etgünaydınn arkadaşlar,
dün öğlen yemeğinde 2 kaşık makarna ve bir kaşık tavuk sote yedim sadece
arada ceviz bol su içerek akşamı ettiğimde açlıktan ölüyordum:)
akşam abimlerle dışarda yedik, ben 2 lahmacun ve bir ayran ile kapatabildım menüyü şükür. sonra abimle eşim debelenerek ikeadan aldığımız bebek mobilyalarını kurmaya çalıştılar
bu sabah çok küçük 2 dilim kepek ekmeğine nutella sürüp yedim ofiste. buaralar iştahım kapanıyor gibi hissediyorum ama inşallah..
hepinize kolay bir gün olsun
canim son aylarda uzun sureli ac kalmak seni cok halsiz dusurur nacizane tavsiyem okadar uzun sure ac kalmamaya dikkat et
olurda yemek yiyememdin meyve kuruyemis falan atistir
tabi hepimiz icin gecerli bu. cunku bebeklerimiz artik daha hizli buyuyecek bebisede bizede faydali besinlere ihtiyacimiz olacak
az az SIKSIK Yememmiz lazim
günaydın herkese,
dün akşam bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği yanında 3-4 kaşık soslu makarna yedim. ekmek yok.
yatmadan 1 adet elma
bu sabah, karışık tost ve sıkma portakal suyu.
canım dün akşam için geçmiş olsun buarada. ben sorun varmı yokmu bilmiyorum ama yaklaşık 1 aydan beri ilişkiyi bıraktık sanırım.
üzerine konuşmadık ama ikimizde huzursuz oluyoruz herhalde, yada eşim beni huzursuz etmek istemiyor.
kendinize iyi bakınn ve güzel bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?