ara öğünlerin süper canımgünaydın kızlar:) akşam 1 tabak ıspanak yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.(ekmek yok) ardından 1 kase sade dondurmabugün ise;
kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
krem peynir
kaşar peyniri
bal
tahin pekmez
1 kupa light süt
2 dilim çavdar ekmeği
zeytin
çokokrem
ara
4 ceviz,4 fındık,4 yer fıstığı,4 şam fıstığı,1 kuru incir,biraz kuru üzüm.
öğlen;
1 tabak zeytinyağlı bakla
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
akşam
öğlenle aynı
meyve
1 portakal,yarım nar
1 saat yürüyüş,3 lt su...
herkese merhaba yeniden,
çok ağır bir grip geçirdim 3-4 gündür yatıyordum malesef evde.
beslenmem annem ne kadar uğraşsada çok düzensiz oldu canım hiçbirşey istemedi.
Az az da olsa yedim birşeyler ama şimdide o grip ateş ve öksürükler bebeğimi nası etkiledi diye içim içimi yiyiyor.
kontrolümüz 15 nisanda epeyde var daha. birde kilo almadım bir süredir bu seferde üzülmeye başladım besleyememişimdir bebeğide diye.
bu ne yaman çelişki eşim bile şaştı kaldı, bu seferde kilo yok diye üzüldüm
sabah 3 poğaça yedim çok canım çekmişti, öğlen yemeği hala yemedim. İşe geldim bugün, biraz daha toparlanınca mecburen.
kendinize çok dikkat edin, vicdan azabı feci oluyor sonra:2:
herkese merhaba yeniden,
çok ağır bir grip geçirdim 3-4 gündür yatıyordum malesef evde.
beslenmem annem ne kadar uğraşsada çok düzensiz oldu canım hiçbirşey istemedi.
Az az da olsa yedim birşeyler ama şimdide o grip ateş ve öksürükler bebeğimi nası etkiledi diye içim içimi yiyiyor.
kontrolümüz 15 nisanda epeyde var daha. birde kilo almadım bir süredir bu seferde üzülmeye başladım besleyememişimdir bebeğide diye.
bu ne yaman çelişki eşim bile şaştı kaldı, bu seferde kilo yok diye üzüldüm
sabah 3 poğaça yedim çok canım çekmişti, öğlen yemeği hala yemedim. İşe geldim bugün, biraz daha toparlanınca mecburen.
kendinize çok dikkat edin, vicdan azabı feci oluyor sonra:2:
günaydın kızlar,herkese iyi haftasonları:) bugün misafirlerim var acaip ikramlar hazırladım,coşucam,hepsinden yicem:124:düzenli yazamıyorum bugüb o yüzden yarın da misafir var bu 2 günde 1 kilo alırım kesin
Merak ettim hep böyle beslendiysen toplamda kaç kilo aldın diye ?Ben bu dediklerinin yarısını bile yemiyorum 29.haftamdayım 10 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?