kızlar boğazım çok ağrıyor. Şişmiş bir vaziyette çok kötü öksürüyorum. Ama iştahım yerinde :)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tahıl ekmeği
bir kaç zeytin
ara
1 bardak kış çayı
1 çikolatalı gofret
öğlen
3 tane kızartılmış biber
birazcık kızarmış patates
domates
bol tere
5 dilim kepek ekmeği :)
bi kaç bardak açık çay
ara
1 bardak kış çayı
1 minik kase krem şanti
akşam
bol salata
bol ızgara et,tavuk
ara
1 çokonat
2 bardak açık çay
Şu tatlı krizlerinden kurtulmam gerek. önerileriniz var mı?
günaydınn
haftasonları bendede film kopuyor
hiç yazmıyım ne yedim ne içtim; ama şuan kilom +13 görünüyor tartıda:44:
sabah yağmurlu trafikli bir pazartesi sabahı ile işe zar zor gelebildim; ancak 2 adet pastane poğaçası atıştırabildim. Öğlene çok bişey kalmadı zaten:)
haftaya pazartesi 32. hafta raporum için dr. kontrolüm var, ayrıcada doktorumun dediğine göre çatı muayenesi:18:
hem korkuyorum hem hemen gelsin istiyorum, umarım herkes bebişleriyle birlikte güzel bir haftasonu geçirmiştir.
günaydınn herkese iyi haftalar:) haftasonu hamurişi,kızartma ve tatlının dibine vurdumneler yediğimi tek tek yazamıcam valla o kadar diyim hafta arası toparlıcam inşallah bugünkü mönü;
kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
krem peynir
kaşar peyniri
bal
tahin pekmez
çokokrem
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa light süt
öğlen
1 kase mercimek çorbası(yanında ne pişirceğimi daha bulmadım:)
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
4 ceviz,4 fındık,4 yer fıstığı,4 şam fıstığı,biraz kuru üzüm,1 kuru incir.
akşam
öğlenle aynı
meyve
8-10 çilek,1 salatalık,yarım elma
1 saat yürüyüş,3 lt su.
günaydınn
haftasonları bendede film kopuyor
hiç yazmıyım ne yedim ne içtim; ama şuan kilom +13 görünüyor tartıda:44:
sabah yağmurlu trafikli bir pazartesi sabahı ile işe zar zor gelebildim; ancak 2 adet pastane poğaçası atıştırabildim. Öğlene çok bişey kalmadı zaten:)
haftaya pazartesi 32. hafta raporum için dr. kontrolüm var, ayrıcada doktorumun dediğine göre çatı muayenesi:18:
hem korkuyorum hem hemen gelsin istiyorum, umarım herkes bebişleriyle birlikte güzel bir haftasonu geçirmiştir.
aynen ben de +13 ümistanbuldasın galiba sen de trafik çok fena bilmez miyim:84: çatı muayenesini ben de çok merak ediyorum daha bişey demedi doktorumuz ama..bi sonraki kontrolde der belki muayeneyi olunca yazar mısın nasıl bişey,nasıl yapılıyor..hayırlısı olsun inşallah
Çatı muayenesi için erken değil mi? Benim doktorum 37. Haftada yapacağını söyledi.
walla düzenli beslenmenize bayıldım..hiç öle iyi huylarım yok malesef62 kiloda hamile kaldım şu an 70 kiloyum 8 kilo aldım..idare eder heralde yaa kkuzum iyi sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?