selam kızlar herkese iyi haftalar:) haftasonu güzel geçti,c.tesi sabah öğlen 1 kase çorba içtim,akşam ızgara et ve bol yeşillik yedim.2 kupa süt içtim kakaolu,meyvemi de yedim yürüyüşümü de yaptım.pazar günü mükellef bi kahvaltı yaptım ekmeği az yedim,öğlen yemedim akşamüstü de iyiydi yürüyüşümü de yapsaydım iyiydi ama yapamadım tiyatroya gittik eşimle sonra da yemeğe yorulmuşum :S neyse gelelim bugüne;
kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
bir kaç dilim kızarmış yöresel peynirimizden
kaşar peyniri
bal
çokokrem
domates salatalık
1 kupa light süt
1 dilim köy ekmeği
öğlen ve akşamı bilmiyorum işyerindeyim yazarım sonra.
öğlen 1-2 saat sonra ara yapıyorum;
4 ceviz,4 fındık,4 yer fsıtığı,4 şam fıstığı,biraz kuru üzüm,1 kuru incir
meyve
1 muz,yarım elma,biraz çilek
3 lt su,1 saat yürüyüş
herkese merhaba arkadaşlar
uzun zamandır hastalıktan dolayı raporlu evde yatıyordum. hamilelikle ilgili değil ağır bir grip sonrası bronşit başlangıcı
bugün işbaşı yapabildim ancak, ve 32. hafta raporumla beraber tabi.
hatırlarsanız bugün kontrolüm ve çatı muayenem vardı, hiç endişelenmeyin çok rahat geçti sadece biraz utandım vajinal muayenede olmamıştım daha önceama abartılacak bir acı değil, doktorum çatın geniş kemik yapındada normal doğumu engelleyen hiçbirşey yok dedi şimdilik. son haftalarda tekrarlanacakmış bu.
bebeğime gelince 2.200 gr ve 45 cm boyu bugün itibari ile:))başınıda döndürmüş doğum şeklini almış, maşallah subhanallah
beslenmeye gelince hastayken çok canım istemedi annemin zorlarıyla bişeyler yedim. bugün 65 kilo çıktım tartıda, yani +13 hala.
bu sabah ayaküstü bi poğaça yedim öğlen yemeği ile düzenimi yakalamak istiyorum, işlerimde fazlasıyla birikmiş buarada, herkese kolaylıklar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?