ara
4 ceviz,4 fındık,biraz kuru üzüm,2 hurma,4 yer fıstığı.
öğlen;
1 kase işkembe çorbası
1 tane salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
akşam hakkında hiç bi fikrim yok.
1 saat yürüyüş,3 lt su...
canım deli gibi acıkma, bi ara daha yap bence
akşam çok yüklenirsin bu kez...
ÖğleBugun sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
1 kupa vişne suyu
4 dilim ekmek
Ara
1 avuç ceviz
bugünkü mönü;
kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 kupa light süt
2 dilim tam buğday ekmeği
krem peynir
labne peyniri
kaşar peynir
bal
tahin pekmez
çokokrem
zeytin
ara
1 dondurma
öğlen
1 kase tarhana çorbası
ara
4 ceviz,4 fındık,4 yer fıstığı,biraz kuru üzüm,2 hurma
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patlıcan yemeği
domates salatalık
yoğurt
erik hoşafı
meyve
7-8 tane can eriği,3-4 tane malta eriği,1 elma
1 saat yürüyüş,3 lt su...
bide eşim kek istedi akşama onunla 1 dilim kek yerim yemekten sonra
bugünkü mönü;
kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
krem peynir
labne peyniri
zeytin
çokokrem
tahin pekmez
bal
kaşar peyniri
1 kupa light süt
öğlen;
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase cacık
erik hoşafı
ara;
4 ceviz,4 fındık,4 yer fıstığı,biraz kuru üzüm,2 hurma.
akşam
öğlenle aynı
meyve
3 tane malta eriği,7-8tane can eriği,1 elma
3 lt su,yürüyüş yok temizlik yapıcam
egemmm menülerin çok hoş. Sen yediklerini yazdıkça ben mutlu oluyorum.Dilca'nın yediklerinide görünce bu kız nasıl doyuyor diye düşünüyorum :44: Ayrıca ben artık ipin ucunu kaçırdım yazmaya çekiniyorum
ay canım çok teşekkür ederimvalla elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum en son geçen hafta tartıda 70i gördüm şuan +14üm yani ve artık yemesek de kilo aldığımız döneme girdik.bu yüzden ve ayrıca tartıda 7'li rakamları görmekten hoşnut olmadığım için artık tartılmıyorum ipin ucunu kaçırdım diyosun ben de sana "amann arkadaşım" diyorum sonrasında daha fazla sıkıntı çekmemen için tam 8,5 aydır cips yemiyorum kaç gündür canım çekiyo oturup paket paket yediğimi hayal ediyorum kaç gündür benim de ipin ucunu kaçırasım var ama şurda 1 ay kaldı aşağı yukarı sıkıyorum dişimi..doğumdan sonra nasıl olcam çook merak ediyorum.kaçla kiloyla tamamlarım bilmiyorum atık:44: okuduğum kitaplarda ve internette okuduğum doğum kilolarıyla ilgili yazılarda şu hesaplamayı görüyorum hep;
kilo alımının dağılımı
bebek: 3 kg
plasenta: 650 gr
uterus: 1 kg
amniyotik sıvı: 1 kg
Kan hacmi: 2-2,5
Yağ: 2,5 kg
Doku sıvısı: 3 kg
toplam : yaklaşık 14-14,5
eğer bu tablo doğruysa benim doğumdan sonra max 5 kilo fazlamın kalması gerekir diye düşünüyorum:26::44::44: ama doğruysa neden kadınların doğum kilosu gibi bi problemleri var:26:
Kilon standartlara uyuyormuş. Ben 7'li rakamları geçmek üzereyim 8'li lere az kaldı. 79 kiloyumyani +18 durumundayım. Doğumdan sonra spora giderim diyetisyene giderim hallederim eski 60 kiloma dönerim. (Ahhh gençlik ahh ) Şimdi canım bişey çekse sanki bebişim istiyor yemezsem olmaz hissine kapılıyorum. Gerçi mide ağrılarım, kramplarım başladı. Çok fazla yiyemiyorum. Tek sıkıntım çikolata. Galiba ben çikolata bağımlısıyım. Çok yemek yemem.
Bi doğurayım spor spor spoooorr....
bi ara fotografımı koyayımda göbüşümü görün
Kilon standartlara uyuyormuş. Ben 7'li rakamları geçmek üzereyim 8'li lere az kaldı. 79 kiloyumyani +18 durumundayım. Doğumdan sonra spora giderim diyetisyene giderim hallederim eski 60 kiloma dönerim. (Ahhh gençlik ahh ) Şimdi canım bişey çekse sanki bebişim istiyor yemezsem olmaz hissine kapılıyorum. Gerçi mide ağrılarım, kramplarım başladı. Çok fazla yiyemiyorum. Tek sıkıntım çikolata. Galiba ben çikolata bağımlısıyım. Çok yemek yemem.
Bi doğurayım spor spor spoooorr....
bi ara fotografımı koyayımda göbüşümü görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?