canım ya evet 36. haftanın içinde oluyosun, heran bebiş gelebilr artık
normal doğum mu senin?
çatı muaynesi oldun mu?
evet şimdilik normal görünüyo bebek 30.haftada döndü..1-2 hafta sonra yaparız çatı muaynesini dedi doktor.bundan sonra her hafta gidicez kontrole en son geçen perşembe gittim,bebek de iyi haftasıyla uyumlu herşeyi maşallah..sen de durumlar nasıl,bebiş döndü mü?
pazartesii kontrolümüz var canım bakıcaz bakalım
ben anlamıyorum
bana kafa sol tarafımda üstte gibi geliyor ama aşağıda da baskı hissediyorum
aşağıda baskı hissedince dönmüş mü oluyo sanırım
neyse, pazartesi görcez bakalım
bugün bikini bölgemi temzledim ben de, nasıl zorlandım
ve oranın renginin çok koyulaştığını ve çirknleştiğini farkettm
çatı muaynesinde doktora nasıl açıcam ya çok çekiniyorum
evet ben de çok zorlanıyorum artık o bölgeyi temizlerken niye öyle olmuş ya ben de yok öyle bi durum:26: amaan boşver ya doktorlar neler görmüştür kim bilirhem üstünde örtü oluyo zaten ben hiç anlamıyorum valla neresiyle vuruyo bebek napıyo ben doktora kontrole gittiğimde söyledi bebek dönmüş diye..baskı falan hissetmedim:26: dönmediyse bile dönebilir daha 32.haftadasın,hayırlısı olsun
evet canım ya daha 32. haftadaym
seni nasıl kıskandım, inşallh döner canım çok normal yapabilmek istiyorum
bi tane foto eklesene canım ya şuan nasıldır senin bebiş
ohoo sen de bu azim varken doğumdan sonra 60 ı görürsün eminim,emzirme dönemini avantaja çevirir geri dönersin eski kilona
peki kaçıncı haftandaydın ilk doğumunda? ben yarın 36.haftanın içinde oluyorum allahın izniyle ve çoook heyecanlıyım,rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ay ins canım ya bide dogum dan 1 ay sonra falan trye gideceğim biraz fit gitsem iyi olacak yani
İlk doğumum tam 40 haftamda gerçekleşti . tabi 36 dan sonra da hazırlıklı olmak gerekiyor. Çantalar vs hazırlayıp bı kenara koy. Ben buara herseyi yıkayıp artık valizime koyacağım.benim 2.olmasina ragmen suara lar cok heycanliyim ve dusunceliyim.
Cok normal haller.
Merhaba annişler. sizlere koca göbüşümü takdim ediyorum. Sağlıklı beslenmeler. Ben artık yazmıyorum menümü zira ipin ucu kaçtı tutabilene aşk olsun
Eki Görüntüle 697954
Merhaba annişler. sizlere koca göbüşümü takdim ediyorum. Sağlıklı beslenmeler. Ben artık yazmıyorum menümü zira ipin ucu kaçtı tutabilene aşk olsun
Eki Görüntüle 697954
ay çok tatlı göbüşünhayatta inanmam 79 olduğuna
canım göbişin hem çok küçük hem de çok fit duruyosun inan
sen kendini abartmışsın
Sabah
1 haşlanmış yumurta
krem peynir
bol zeytin
3 bardak açık çay
kahvaltılık sos (salçalı,cevizli acılı)
3 tam tahıllı ekmek
ara
biraz dondurma
bir bardak süt
öğlen
yarım paket form büskivi
akşamı bilmiyorum. eve gidince karar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?