Aslında hErgün takip ediyorum .evde yim ama ev ısı yemek bide kızım var onlarda uğraşıyorum boyle olunca yazmamıyorum düzenlicanım ne kadar az giriyosun, çok mu yoğun çalışıyosun, izne ayrılmadın mı artık?
hergün yazmıyosun artık gördüğüm kadaryla
kızlarrrr naberrrrr.. ben çok çok uzun zamandır girmiyorum nete... ama sizleri de merak etmiyor değilim :) ben artık yediklerime dikkat etmiyorumbu yüzden de girip yazmıyorum zaten çok kilo aldım 2 hafta önce 73 kiloydum yani 15 kilo almıştım çarsamba yine kontrolum var bakalım nolcak dr um rekoramı kosuyon diyo :) vitaminlerimi günaşırı almamı söyledi bebeğimde tombul olmaya adaymış 32+2 de 2000 kiloydu.. 1 hafta önde dedi maşallah :) 15 kilo aldım ama görenler hiç kilo almamışsın diyo cok mutlu oluyorum :):) artık saldım ben doğumdan sonra toparlarım inş :)
inşallah sizşerde iyisinizdir bebişleriniz de tabiki.... hee bu arada bebeğim hala ters bakalım carsamba gunude tersmi olucak... 37-38 e kadar bekliyeceğiz dedi dr um 38 de hala dönmezse riske atamayız dedi sanırım sezaryen olucam... bana dönmeyecekmiş gibi geliyor... kısmet hayırlısı bakalım.. hepimize hayırlı doğumlar...
kızlarrrr naberrrrr.. ben çok çok uzun zamandır girmiyorum nete... ama sizleri de merak etmiyor değilim :) ben artık yediklerime dikkat etmiyorumbu yüzden de girip yazmıyorum zaten çok kilo aldım 2 hafta önce 73 kiloydum yani 15 kilo almıştım çarsamba yine kontrolum var bakalım nolcak dr um rekoramı kosuyon diyo :) vitaminlerimi günaşırı almamı söyledi bebeğimde tombul olmaya adaymış 32+2 de 2000 kiloydu.. 1 hafta önde dedi maşallah :) 15 kilo aldım ama görenler hiç kilo almamışsın diyo cok mutlu oluyorum :):) artık saldım ben doğumdan sonra toparlarım inş :)
inşallah sizşerde iyisinizdir bebişleriniz de tabiki.... hee bu arada bebeğim hala ters bakalım carsamba gunude tersmi olucak... 37-38 e kadar bekliyeceğiz dedi dr um 38 de hala dönmezse riske atamayız dedi sanırım sezaryen olucam... bana dönmeyecekmiş gibi geliyor... kısmet hayırlısı bakalım.. hepimize hayırlı doğumlar...
Bende mucizem nerelerde diyorum
Bebisini Masaallah
Sen yinede yaz kontrollü git bari son ayı
Benide bebis İnde kilo iyi gidiyor bakalım kac kilo doğacak
Sabah:
peynir, zeytin (5 tane)
çeri domates,salatalık
çok açık çay
iki dilim kepek ekmeği
Ara:
bir paket yulaflı bisküvi
Akşam:
iki tabak kabak yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
3-4 hurma, 2-3 ceviz
dondurma
3lt su, temzlk vardı bugün yürüyüş yapmıcam yeternce yoruldum zaten
doktorum bebise bakiyor kilo iyi .bende neredeyse kilo almadim sayilirim.
bebgin kendisi,,suyu falan derken :)) gayet duurmdan memnun. bide cok pozitif bi bayan.
bende hep 60 larda gezdim en fazla 68 olmustum onlada kizima hamile kalmistim:)) sonrasi 70 , 80 oh oh
ins dougumdan sonra tekrar 60 li kilolarima donerim ki ins donecegim bu sefer .cunku suan bekarkenki beslenme aliskanligima dondum.
yeni evli olmak, hamilelik ,emzirme donemi, beslenmemi cok degistirmisti cidden...neyse hyairlisi
az kaldi artik hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim saglik olsun hersey olur diyorum:)
normal doguma odaklanin arkadaslar istanbul dogum akdemisi diye bir yer var sosyal paylasim sitelerinde takip edebilirsiniz guzel bilgiler var...
bu arada benim suyum once geldi sancisiz hastaneye gitmistim.suni sanciyla 6 saatte dogumum gerceklesmisti.bakalim bu nasil olacak.
dilca mönülerin çok az daha doğrusu kalori olarak az değil (bisküviler,kekler:) ama yeterince sağlıklı değil gibi,sadece sana yarıyo bunlarakşam yemeklerin falan harika,az ve öz,ama son zamanlarda öğlenleri bisküviyle falan pas geçiyosun:26:
ohoo sen de bu azim varken doğumdan sonra 60 ı görürsün eminim,emzirme dönemini avantaja çevirir geri dönersin eski kilona
peki kaçıncı haftandaydın ilk doğumunda? ben yarın 36.haftanın içinde oluyorum allahın izniyle ve çoook heyecanlıyım,rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
offf evet ya, son zamanlarda paketli abur cuburlara pek düştüm hiç sebebini bilmiyorum normalde de çok tüketmezdim çünkü
dikkat etmeye çalışcam ya bundan sonra, ben de farkındaydım zaten de senin de uyarman iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?