kızzllaaarr :) ömerim çok büyümüş teyzeleri:)
ahhhh fena oynuyo yaramaz :):) bebişşim hala ters34+4 deyiz bakalım beklicsez dönmesini.... buarada bebişim yaklasık 47 cm ve 2560 gr cıktı 34+3 de :) onu cok seviyorum :):)
acayip erik yiyorum ya midem ekşiyo artık erikten ama kendımı alamıyorum
bu arada menümü yazayım uzun zamandan sonra :)
sabah:
2 bardak çay, bol peynir bir köy yumurtası (eşimin babanesi köyden yollamıs :)), tereyağı, beyaz peynir, kahvaltılık salça ve sanırım 2 dilim buğday ekmeği....
ara:
bir nektarin ve biraz erik...
öğle:
1 tabak çorba, biraz izmir köfte ve bulgur pilavı ve yogurtlu semiz otu :) hee ekmeği unuttum :) 1,5 dilim buğday ekmeği
arada kaçamakbiraz kurabiye ve minik gofletler...
bir tabak erik...
şimdilik bukadar akşama kendime ıspanak yemegi eşimede mantar sote yaptım 1 saat sonra yeriz artık :):)
1,5 litre su içmişimdir sanrıım ölçmüyorum sularımı...
bu arada tartıda hala 73 üm çok mutluyum 15 günde hiç kilo almadım.. gecen ay çok kilo almıstım
Kizlar Yedikleriniz afiyet olsun bebislere yarasin
4 gundur baya guzel yiyorum ondan menu.eri yazmiyorum:) anladiniz siz onu
buarada oglusumun elbiselerini likit bebek deterjaniyla 40 derece makinada yikadim90 Dakika .
sonra bi guzel utuledim.
Ay 2 buck saat utu yaptim canim cikti((kadina utuletmek istemedim ne var ne Yok gormek icin) sonra bi guzel tullu suslu torbalara koydum.ope koklaya Seve Seve yorgunluguma ragmen:)
Yarinda valize yerlestiririm artik.
Ufak bi kac eksik Kalmis onlari farkettim aliriz artik
Besiginide bir iki gu e kurmayi planliyorum. Kizima park yatak almistik graco marka rengi lacivert . Benim yardimci kadinada sildirdimmi oh mis Gibi olacak. Rengi uyuyor diye yeni sini almadik. Bebek arabamizda graco. Onunda rengi tutuyor sayilir :))) kahverengi ve gul kurusu rengi .kahve agirlikli.
uyku problem I disinda Benim Hersey iyi gidiyor.demir eksikligi haric.
Dogumdan sonra icecegim kahvelern. Hayalini kuruyorumdemirim cok dusuk ciktida (
saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alma duasiyla:)
Kizlar Yedikleriniz afiyet olsun bebislere yarasin
4 gundur baya guzel yiyorum ondan menu.eri yazmiyorum:) anladiniz siz onu
buarada oglusumun elbiselerini likit bebek deterjaniyla 40 derece makinada yikadim90 Dakika .
sonra bi guzel utuledim.
Ay 2 buck saat utu yaptim canim cikti((kadina utuletmek istemedim ne var ne Yok gormek icin) sonra bi guzel tullu suslu torbalara koydum.ope koklaya Seve Seve yorgunluguma ragmen:)
Yarinda valize yerlestiririm artik.
Ufak bi kac eksik Kalmis onlari farkettim aliriz artik
Besiginide bir iki gu e kurmayi planliyorum. Kizima park yatak almistik graco marka rengi lacivert . Benim yardimci kadinada sildirdimmi oh mis Gibi olacak. Rengi uyuyor diye yeni sini almadik. Bebek arabamizda graco. Onunda rengi tutuyor sayilir :))) kahverengi ve gul kurusu rengi .kahve agirlikli.
uyku problem I disinda Benim Hersey iyi gidiyor.demir eksikligi haric.
Dogumdan sonra icecegim kahvelern. Hayalini kuruyorumdemirim cok dusuk ciktida (
saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alma duasiyla:)
Afiyet olsun bol bol ye zaten hiç kilo almamışsın çok özeniyorum sana
Ben şuan önümde koca bir kutu dondurma kutusuyla keyif yapıyorum
Bütün işlerini bitirmişsin geriye bir tek bebişini beklemek kalıyor.
Kahve konusunda sana katılıyorum ben dayanamadım bugün 1 tane içtim
Burda yesil cay cok tuketiliyor.kimseyede bir zarari olmuyor Yaniohh hadi bakalım ne güzel
ben de haftaya yıkayıp ütülücem, çünkü hala eksklerimz var, çorabımız filn yok mesela, hepsini tamamlayım da öyle yıkayım diyorum
ben de aynen senin gibi düşünüorum, kahve deil de yeşil çayın kokusu burnumda tüütüyor
emzirirken zararlı deil dimi canım ya biiliyomusun?
İdolum oldunuz hepınız, duzenlı yazamasam da duzenlı takıp ettım hepınızı...
Bu gune kadar yok dusuk tehlıkesıydı, yok plesanta prevıasıydı derken sızler gıbı ıstedıgım duzenlı yuruslerı yapamadım...
Artık bu saatten sonra duzene gırsın ınstıyorum yıne de cok gec kalmıs sayılmam sanırım...
7. ayıma gırdım bu hafta, toplamda aldıgım kılo 6.
Nar kadar basarılı olamasam dafena gıtmıyorum sanırım...
Hepınızın artık cok az gunlerı kaldı, ayrı ayrı herkese kolay dogumlar dılıyorum, saglıkla evlatlarımızı kucagımıza alırız ınsallah...
Canım benim bebişini sağ salim kucağına alda gerisi önemli değil bence. Bide korkutmak gibi olmasın ama asıl bu aydan sonra alınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?