Canım ben de abartıyorum zaman zaman yaz olsun ya görelim birbirimiziBen yazmaya utanıyorum
Genelde az yediğim zamanlar yazmayı tercih ediyorum
:Benim dün itibariyle sancılarım başladı.cok sık deği l ama area ara geliyor.
Her syim hazir esimi bekliyorum gidip kıl tüy ısını haletmem lazım salı da kontrolumVar Evde bekleyeceğim dua edin
Allah sağlık versin. Canım benim sancılar için çok erken değil mi? Bende cuma kontrole gittim doktor beni NST cihazına koyma gereği bile duymadı.Sen girdin mi?
cok sagol benim 2 hamileliğim. Dogumun şimdi olacağını zannetmiyorum.sanirim vücud kendini alıştırıyor. Ufaklik salı kadar dursunda ins. Durum tam ortaya cikar.nst salı olacak. Birde bebek 1 hafta onde gelişiyor.ben son adet tarihimi bilmediğimden ultrasona gore gidiyoruz. ama kilosu falan az yani bir iki hafta daha geçse dh iyi gelişir diyorum.artik hayırlısı.
Bu arada bebek erken doğacak kilosu az olacak korkusuyla bebeğe faydalı olacak herseyi fazla fazla yemeye başladım
:)))
Evi ve kendimi temiz tutma derdine düştüm
ilk bebeğimde erken dogum korkusu yoktu formlarda ki erken doğumların yan etkisi her an dogurabilirim moduna giriyorsun
İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. Evi temiz tutacağım diye yorma kendini. Ben dün cam sildim akşamına ağrılardan uyuyamadım. Allah yardımcın olsun.
Cam sildim dediğimde topu topu 3 odanın camları
korkma ama doğurabilirsin tatlım maşallah 37 olmuşsun bile 37 oldun mu doğum yakındır hazırlıklı ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?