hayirlisiyla k ucagina al ins bebisini.bebegin kilosu iyiymis.ya ben erken olacak diye biraz tedirginlestim biraz ele avuca gelsinistedim 100 gram bile fazla olsa kar mantigi:))))bende bi 37 haftaya gireyim yuruyusu vs artiracagim bu aralar yuruyussifir.37 den sonrasi erken dogum sayilmiyor.aslinda doguracagim zannettim neredeyse o derece hissettim.ama kanala giriyor diye tahmin etmedim. benim 1 normal dogum olunca butun yollar haliyle acik:)))) doktor rahatca alttan kontrol etti.coksukur dogum korkum yok. iyice icimide rahatladi. biz nekadar rahat olursak dogumlarimiz ve kontrollerimizde okadar rahat olur.cati kontrolundede hic cekinme inan bbegin dogacagi varsa doguyor. yok cati kontrolu tetikledi vss hepsi bence bos. dogum mucizevi bisey.canımmm çook heyecanlandım yaaaa topiğimizin ilk bebişi olabilir yaniiiiibende bu haftayı geçirmek istiyorum c.tesi tam 38haftalık oluyo öbür hafta bu zamanlar gelse ne iyi olur benimki,ilk doğumum olacak hayırlısıyla 39-40ı görmek istemiyorum bebek 3kilo şuan..seninkide 2800müş ha 2800 ha 3 ne farkeder canım,hem ultrasonun %10 yanılma payı var biliyosun daha fazla yada daha eksik de olabilir sağlıklılar ya çok şükür biz ona bakalım peki sen anladın mı bebeğin kanala girdiğini,anlaşılır mı yani? ay benimkide girse keşke doktor bana da dese çok rahat bi doğum olcak diye daha çatı muayenesi de olmadım ben haftaya pazartesi kontrolüm doktorum doğumu tetikleyebilir diye erteliyo ama sanırım haftaya yapıcak
hayirlisiyla k ucagina al ins bebisini.bebegin kilosu iyiymis.ya ben erken olacak diye biraz tedirginlestim biraz ele avuca gelsinistedim 100 gram bile fazla olsa kar mantigi:))))bende bi 37 haftaya gireyim yuruyusu vs artiracagim bu aralar yuruyussifir.37 den sonrasi erken dogum sayilmiyor.aslinda doguracagim zannettim neredeyse o derece hissettim.ama kanala giriyor diye tahmin etmedim. benim 1 normal dogum olunca butun yollar haliyle acik:)))) doktor rahatca alttan kontrol etti.coksukur dogum korkum yok. iyice icimide rahatladi. biz nekadar rahat olursak dogumlarimiz ve kontrollerimizde okadar rahat olur.cati kontrolundede hic cekinme inan bbegin dogacagi varsa doguyor. yok cati kontrolu tetikledi vss hepsi bence bos. dogum mucizevi bisey.
benim kizimda doktor kontrollerimi yapti karnin cok yukarda bebek pozisyonunu almamis 1 haftaya pozisyon almasa sezaryan olacak dedi.cati kont. yapmamisti.hastaneden esimle ciktik 1 saat kadar parkta yuruduk eve donus yolunda suyum geldi dogum basladi:)) oysa 1 saatoncesi doktor nele neler soylemisti... sonra gul kokulu kizimi aldimkucagima:)
dilcacim vallahi tebrikler aksatmadan gunluk menunu istikrarla yaziyorsun.
İlk menülerine gore Bunlar cok iyi durumu baya bı toparladinSabah
1 haşlanmış yumurta
köy peyniri
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
ara
1 bardak süt
küçük bir avuç ceviz+badem+kuru üzüm
öğlen
1 tabak yeşil mercimek salatası+1 dilim kepek ekmeği
ara
küçük bir avuç patlamış mısır
3 minik gofret
akşam
küçük bir tabak yoğurtlu makarna
Semiz otu salatası
ara
çerez
küçük bir kase dondurma
2 minik parça bitter çikolata
bugün biraz abartmışım. Ama eskiye oranla porisyonlarım küçülmüş
Kızlar 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum. 200 gram vermişim
Sabah
Ceviz
2 yağda yumurta
Sekersiz 1 kupa cay
Yarım ekmek
Teneke peyniri 2 kibrit kutusu kadar
Ara
Sekersiz turk kahvesi sonunda kavuştum :))
Yarım paket Kremali bisküvi
Öğle
Yarım Tost
1 tane çikolata 243 kaloricik:)
Ara
Karpuz
Aksam
1 kase yayla corbasi
Biraz salata
Küçük bir but tavuk
Sonrası
fındık 2 yk kadar
Hala acmiyim? Evet acım:))))))
Su bol bol iciyorum.
Yuruyus yok evde dolanıyorum :)
Herkesin kandili mübarek olsun
Güzel bir zamanda bebislerimiz olacak .3 aylara denk gelmesi hoşuma gidiyor :)
ne duruyorsun dal hepsine ye gitsinohh ohh yarasın maşallahben de +14üm son 6 haftadır kilo almadım nasıl almadım bi sor aç yaşıyorum,karnım guruldaya guruldaya uyuyorum bu gece rüyamda eşim bana pasta yediriyodu çeşit çeşit hem de:26: kontrollerde bebek de iyi çıkınca doğru yolda olduğumu anlıyorum,ama sabrım taşmak üzere acaip hamur işine dalasım var börek yemek istiyorum,lahmacun,pide,pasta,çikolata,baklava,kebap yemek istiyorum:26: şurda çok az bi zaman kaldı,bi doğursam şu kilolardan kurtulsam ne kadarı kalcak ne kadarı gidicek ona göre bir an önce eski halime dönmek istiyorum hayırlısıyla..evdeyim bide akşama kadar dinleniyorum,biraz temizlik yapıyorum o kadar çok yormuyorum kendimi doğumdan sonra dinlenicek vakit bulamıcam çünkü biliyorum..ayy yazmak bile iyi geldi bu arada ben de çok mutluyum doğumun 3 aylara denk gelmesinden dolayı:)
ne duruyorsun dal hepsine ye gitsin
saka bir yana kontrolu elden birakmayalim. ben yarin itibariyle tekrar yemekleri kisip yuruyusu artiracagim. dogurmadigim muddetce:)))gunlukte yazmaya calisacagim.
5 kilo aldim simdiye kadar artik en fazla 1 kilo hakkim var
kizlar bebisleri doguralim sonrada zayiflama topigi acalim hep beraber :)
hg deniz kizi .mnulerini zevkle okuruz:)Kızlar süpersiniz ya yarından itibaren ben de sizin gibi beslenmeye çabalıycam bugün doktor teyzemiz bana cıs yaptıkızdı bana ben 1.70 boya 78 kilo ile yani fazla kilolar ile hamile kaldım ve bugün itibariyle 16 kilo almış bulunuyorum hatta 16.5 son 2 aydır çok hızlı kilo almaya başladım ne güzel hep doğru aralıklarda doğru kiloda ilerliyodum ama son 2 aydır aştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?