desene yarisacagiz benimde onceki dogumdan kalan hatiralaarim var:)))Zayıflama topiğinin kraliçesi ben olacağım. en çok kiloyu ben aldım en çokta ben vereceğim
benim de gün içinde yediklerim
şu ana kadar 11 kilo aldım.52 ile hamile kaldım 63 kiloyum.son bir ayda doktor 3-4 kilo daha alırsın dedi.inşallah daha fazla almam
Tebrik ederim berill kilo alımın çok güzel. Kendimi tanıştırayım topiğin en çok kilo alanı
Bende 60 ile hamile kaldım şuan 79,5 kiloyum son hafta aklım başıma geldi dikkat ediyorum 3 gündür kilom artmıyor
Doğum sonrasına hazırlık yapıyorum mide küçültme çalışmaları
Kızlar doktorum bana günde 1 bardak süt artırıcı çay içmeye başla dedi. Siz başladınız mı ?
bu hafta sorcam canım ben de
bana da mantıklı gelmiyor değil...
hg deniz kizi .mnulerini zevkle okuruz:)
anladigim kadariyla 78 uzerine 16 ekliyecegizdegilmi?
akşam yemeğinden sonra yediğim tatlı biraz fazla kaçtı kızlar biliyorum ama çok değildi ve çok da sevdiğim bir sütlü tatlıydı hayır diyemedim
ama en azından bugün sadece 2 dilim kepek ekmeği yedim , koca kaseler dolusu çilek , muz, erik yemedim, nutella yemedim, poğaça ,börek türü yemedim çayımı hurma ile beraber içtiğim için şeker koymadım , bide 1 saate yakın yürüdüm , inşallah yarın akşam daha da hafif şeyler yerim , irademi korumam lazım kızlar sizin yediklerinizi okuyunca benim de içime azim geliyo umarım daha kilo almam
Sen ilk etapta Nar23 ve dilcaya bakma onların yediklerini yesem açlıktan ölürüm
Benim favori ismim egemm
sütlü tatlılara bende hayır diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?