2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım sana doktorun bahsetmedi mi?
bebeğin iç organlarına bakılacak
kalbine midesine böbreklerine bağırsaklarına ciğerlerine vs.
inşallah bir sorun çıkmaz bende gen bozukluğu olduğu için hafiften telaşlanıyorum aslında
ama rabbim ne takdir buyurduysa o artık:31:

yok canm söylemedi en son ikili est sonuçlarını almaya gitmiştim bişey demedi rendevuyu da bir aya verdi bi daha ki haftaya gideceğim belki söyler o söylemezse ben söylerim artık inşallah güzel geçer bi sıkıntı yaşamazsın canım

selam kızlar haftasonu eşimin yanına gittim giremedim hiç iyisinizdir inşallah :46: doktor perşembe günü kız dedi bebişime ama çok emin değildi ondan havaya giremedim daha :34: üşüttüm sanırım gribal bir durum geliyor gibi :2:

ve aleyküm selam canım hoş geldin biz iyiyiz sende iyisindir inşallah çok geçmiş olsun benim ki erkekten kıza döndü bi daha değişmezse şimdilik kız ikisine de alıştığımızdan değişssede şok yaşamıcaz zaten

Kızlar beni yarın sağlık ocağından aşı için çağırdırlar
aranızda aşısını olan var mı?

yok canm söylemedi en son ikili est sonuçlarını almaya gitmiştim bişey demedi rendevuyu da bir aya verdi bi daha ki haftaya gideceğim belki söyler o söylemezse ben söylerim artık inşallah güzel geçer bi sıkıntı yaşamazsın canım
gerçi sen benden 2 hafta felan gerisin ya canım ondan olabilir
inşallah canım hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız
hepimizin bebekleri sağlıklıdır inşallah:16:

Kızlar beni yarın sağlık ocağından aşı için çağırdırlar
aranızda aşısını olan var mı?

benide bugün yarın ararlar..
kararsız kaldım.. yada aranınca ilerleyen haftada yaptırmayı önereceğim..
tetanozdan bahsediyorsun değilmi?

benide bugün yarın ararlar..
kararsız kaldım.. yada aranınca ilerleyen haftada yaptırmayı önereceğim..
tetanozdan bahsediyorsun değilmi?

evet tetanoz aşısı.jinekoloğumda muhakkak yaptırmamı söyledi
ama yarın gidip olacağım aşımı inşallah
25. haftaya kadar zamanı varmış canım
olayımda geçsin bitsin diyorum
ilk gebeliğinde yaptırmışmıydın?

selam kızlar haftasonu eşimin yanına gittim giremedim hiç iyisinizdir inşallah :46: doktor perşembe günü kız dedi bebişime ama çok emin değildi ondan havaya giremedim daha :34: üşüttüm sanırım gribal bir durum geliyor gibi :2:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol c vitamini stokla:1:
31 ocak benimde..

yaa geçmiyor ama zaman.. çok heyecanlıyımmmm:23:

sorma valla rüyalarıma girmeye başladı:):)
bende çok heyecanlıyım bide renklide göreceğim yaa:52:

ben geçtiğimiz cuma oldum aşımı. bana erken mi yaptılar ya. ben sizden gerideyim

kızlar en son gittiğimizde yani geçen hafta doktor minnoşumun yüzünü gösterdi
eşim kemik yapısı sana benziyodu dedi bebeğin yüzünün
çoook çokk mutlu oldum çok heyecanlandım yaaa:52::52:
şimdi renkli dopplerde göreceğim inşallah
onada bir hevesleniyorumkii:52:

ve aleyküm selam canım hoş geldin biz iyiyiz sende iyisindir inşallah çok geçmiş olsun benim ki erkekten kıza döndü bi daha değişmezse şimdilik kız ikisine de alıştığımızdan değişssede şok yaşamıcaz zaten

bakalım canım ya hayırlısı doktor şöyle emin olarak söylediğinde emin oluruz biz de :9:

:

sağol canım haklısın bol bol meyve tüketmek lazım :39:

merve, yakında ayrıntılınmı var canım?
güzel haberlerini bekliyoruz canımm:34:

arzum ayrıntılın vardı bugün, nasıl geçti..bi gelir gibi oldun sonra kayboldun.. haberlerini bekliyoruzz..:49:

minikuss nasıl geçti bugünün.. hayırlı haberlerle gelesin sende canım..dualarım seninle..

havadan dolayı bugün ki randevuma gidemedim maalesef asecim
2 hafta sonra gidicem, o zamana biraz daha büyümüş olur
hem bazı anomaliler zaman geçtikçe azalıyormuş ya, o bakımdan da iyi olur diye düşündüm

minikuss da 3 gün annemde yazacağım yazmış işlemden sonra
belki annesınde ınternet yoktur, giremeyebilir cnm

ben 1 aydır sabahları lierac akşamları bebe yağı kullanıyorum.1 haftadırkarnımın yan tarflarında kırmızı çatlaklar oluştu.sanırım onlar ilerleyen zamanlarda beyaz gümüşümsü bir renge bürünüyormuş.oysaki annemde falan hiç çatlak yok.bende daha 4 ay olmadan başladı 9 aylıkken düşünemiyorum ne hale geleceğimi.sanırım bu bünyeye bağlı bir olay.ama yinede sürmeye devam edicem...

ya bende çatlak için çok önceden başladım araştırmaya hala bişiye başlamadım. normal nemlendirici sürüodum. son gittiğimde doktora sordum. normal nemlendiricinin çatlağa faydası olmaz dedi.

çatlak kremlerinin birbirine üstünlüğü yok dedi bi isim vermedi. daha çok kilo alımı ve cildin elastiğiyle alakalı dedi. bazen ne yapılırsa yapılsın çatlayabilir dedi.

ama ben genede elimden geleni yapmak istiorum aslında. sürdümde çatladım desem daha ii. sürmedim çatladım diye düşünmek istemiorum ama hala almadım bi krem. erken başlamak iyiydi ama yapamadım

evet tetanoz aşısı.jinekoloğumda muhakkak yaptırmamı söyledi
ama yarın gidip olacağım aşımı inşallah
25. haftaya kadar zamanı varmış canım
olayımda geçsin bitsin diyorum
ilk gebeliğinde yaptırmışmıydın?

ya ilkinde yaptırmıştım ama, dr'um bunda uyarınca işkillendim iyice
tırsık oldum:D Ama senin bebeğin içinde,doktorun çok hassas davranır durumu itibariyle.. buda güven veriyor
bende 25.haftada yaptırayım o zaman:34:
zaten doktorum 'yaptıracaksan, olabilecek son zamanda yaptır o zaman' demişti:31:

sorma valla rüyalarıma girmeye başladı:):)
bende çok heyecanlıyım bide renklide göreceğim yaa:52:

ya bende ondan heyecanlıyorumm işte..
Bende hiç renkli usg ye girmedimm..
(teknoloji yoksunu gibi yazdımm:D )
hayırlı güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsunn canımm.. biraz sabredeceğiz,3 hafta var:31:
kendinize iyi bakın annesii
bende çıkıyorum..

cümleten iyi akşamlar olsun ..kendinize iyi bakınn:nazar::emir_bebek:

Tiroidlerle ilgili bilgisi olanlardan yardım istiyorum. :17: Doktorda randevum çarşamba günü.:17:

1 aydır 25 mg ilaç kullanıyordum ama düşürmeye yetmemiş 4,4 olan değerim 4,2 ye düşmüş yalnızca. t4 ümde hala sorun yok. Kardiyoloğumun istediği testlerde farkettik. Bugün endokrin uzmanımın istediği testleri yaptırdım. (bu arada telefonda konuştum endokrin uzmanımla ilacın dozunu 50 mg a çıkardı) 50 mg ilacı 3 kere içtim henüz ve bugün yaptırdığım testte şöyle çıktı. (bu sabah tahlile ilacımı içmeden gittim)

Serbest t4: 1,04 Referans aralığı: 0,80-1,80
TSH: 3,75 Referans aralığı:0,27-4,20

Tiroid Peroksidaz antikoru: 8 Referans aralığı: <35
Anti tiroglobulin antikoru: 10 Referans aralığı:<115

Açlık şekerim 71 tokluk şekerim de 72 çıkmış. Referans değerleri 70-105 diyor. Düşük sanırım biraz.

Hemoglobin A1c: %5,1 Referans aralığı: %4.0-6.0

:44:

Son düzenleme:
Aman canım ben zaten her gün iğne vurunuyorum kollarım mosmor
alıştık artık acıya valla acıkolik oldum:9::9:

Ayy kiyamam canim benim gecmis olsun ama aci değil ağrı yapıyor komşum oldu iki gün kolunu kaldıramadı valla

o Ne ayol betül isminin anlamına baktım bakire yazıyodu bi sitedee:26:

Evet betul iisminin anlami bakire el degilmemis demek. Birde hz. Meryemin diger bir adi oldugunu okumustum
HattA hz. Fatimaninda lakabinin betul oldugu soyleniyor nekadar dogrudur bilemiyecem tabiki.

Ay en rahatı o boxerlar ya tabi eşlerimizin belleri bizden geniş bi de çamaşırların belleri daha yüksek paketi açılmamışlardan vardı da kaptım hatta şu an eşimin eşofmanlarını da giyiyorum adamcağız çıplak kalacakk:)

bende eşimin 2 tane ona küçük olup hiç giymediği boxerlardan giyiyorum. kendi çamaşırlarıma ek olarak :) boxer daha rahat sanki. :)
hamile bi arkadaşım şey demiişti.

hamilelik atleti almadım. eşimin bedeninde erkek atleti aldım. onları giydim. hamilelikten sonrada eşim kullancak dedi.

bende öle yapmayı düşünüorum:) işe yarar en azından. :)

Back
X