Kızlar bugün bir uyuşukluk vardı üstümde ara ara okumaya çalıştım ama tam adapte olamadım o yüzden cvp da yazamadım çogunlukla yattığım yerden tv izledim bugün

sizlerde iyisinizdir inşallah Talıaacım düşmüşsün ama iyiymişsin cnm geçmiş olsun dikkat et kendine, geridönüşümkutusu sende iyileşemedin, e bakanın yok sende haliyle kendine bakamıyosun bide üstüne misafir ağırlamışsın ve bekletmiş seni

off kızlar ya ağzınızı açın ve şu misafirleri ağırlamayın ,benimde dün eşimin arkadaşları geldiler nişanlısıyla ama ben hiç bişey yapmadım sadece ortalığa çeki düzen verdim, eşim dışardan söyledi yemeği, misafirler de yardımcı oldular çay servisinde falan, bana yük olmadılar, böyle olursa başım üstüne tabi bu gelenler pek yabancı sayılmaz halimi de görüyolardı karnımı tuta tuta yürüyorum. benim eşim gibi sizin eşleriniz çağırıyosa da kılınızı kıpırdatmayın eşiniz yaptığının farkına varsın misafir ağırlamak kolay değil hiç acımayın onlara onlar bize acıyomu hiç? yemeği de dışardan söylesin de görsünler... Nasıl olsa herkaşam dışardan yemek söylenmez o yüzden bidaha düşüncesizcede çağaramazlar.
Hastane çantaları da hazırlanmaya başlamış , ben biraz aceleci davrandım 10 gün önce hem kendi çantamı hem kızçemin çantasını hazırladım şimdi rahatım yatak odasında beşiğin yanında hazır duruyolar.
Kızlar benim esas canımı sıkan başka derdim var. benim gözümcem muş ta oturuyo kocası orada polis, kayınvalidemler izmitte oturuyolar, görümcemde yılda birkere yazları geliyo, bu yaz da gelecek tabi bebişimizi de görmek istiyo hakkı tabi yeğeni olacak ve yılda bir kere gelebiliyo buraya kadar herşey tamam, aramızda iyi ama geçen aradı 30temmuza uçak bileti almış bize gelecekmiş, evimizi de daha hiç görmedi, önceki yazlar hep direk annesigilin yanına gidiyodu, gelsin tabi ama 30temmuzu duyunca şok oldum

yani benim planım bebiş bir ayını doldurunca eşim bizi sinoba memleketime yollayacaktı çünkü İstanbuldaki bütün akrabalarım yazın memlekete gidiyolar kimse kalmıyo, eşimde 3 günde bir gece çalışıyo, diğer günler de akşam geliyo işten yorgun argın, e ben eve kapanmayayım minicik bebekle tek kalmayayım hem de yaz tatili yapabileyim diye beni memlekete annemlerin yanına bırakacaktı , temmuz 15-20 gibi gitmeyi planlıyodum şimdi ne yapıcam ben 30 temmuza kadar gidemıycem 40ımıda annem çıkartacaktı sinopta , ben anlamam çünkü

Görümceme dedim böyle böyle ben yalnız kalmayayım diye beni sinopa yollayacaktı abin dedim sen niye hem bukadar geç geliyosunki dedim daha erken gelsen olmazmı dedim ?benim gibi çalışmıyosun ki ev hanımısın dedim.
Diyo ki yalnız kalmazsın annem gelir diyo o kalır sizle diyo, annesi peşinde eşimin abisinin oğlunu da getirecek ve kayınpeder de gelecekben daha çok bunalıcam loğusa sendromlarıyla nasıl başedecem, yatsam yatamam, rahat oturamam...ve neden 30 temmuzmuş ???? Muş'ta günler daha kısaymış orucu daha rahat tutarmış ,İzmitte tutamazmış

ya ben işte bu yüzden kızım 2 aylık olana kadar İstanbula çakılacam

Ya hepsini çok seviyorum ama ben yaz sıcağında bu sıkıntıyla uğraşmak istemıyodum kendimi memlekete gitmeye okadar hazırlamıştım ki annemlerle oh deniz kenarlarında gezecektim , 3 yıldan sonra ilk defa bukadar çok memleketimde kalabilecektim malum polis olduğum için bizde tatil hayal yılda bir- iki kere belki bir haftalığına gidebiliyodum bu yaz doğum yaptıktan sonra ne güzel memleketime gidecektim doya doya kalacaktım şimdi ağustosun ilk haftasını bulur bağıra bağıra ğlamak istiyorum.
Eşim diyoki onlar bize sorarakmı plan yaptılar herkesin planı programı ayrı ben seni bırakırım diyo gidersin sinoba diyo ama ben nasıl orda içim rahat ederek kalim şimdi kızcağız yılda bir geliyo ve yeni doğmuş yeğenini, abisinin evini görmek istiyo çok ayıp olur

içim hiç rahat etmez. offffffff kızlar ne yapim ben ne yapim yaaa