Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iyi geceler 25 sayfa geçmiş okurken artık uykum geldi o kadar alıntı yaptım. ama boynum çok ağrıdı gözlerim yanıyor önceden ağladığım için.
iki gündür bebeğin kıyafetlerini yıkama ve ütüleme işine giriştim. ütü ne zormuş. boynum koptu. birkaç parça bişey kaldı onları da yarın ütülerim.
sizlere iyi geceler. telden okumaya devam edeceğim.
kntsz,
kardelen2055,
rezene,
maryporker,
gask
kizlar siz daha gecmisi bitiremedinizmi yoksa sadece izlemeklemi yetiniyorsunuzz ee hadi sohbete katilin sizdee :)))
aslm canim hosgeldinn nasilsinnn
hoş bulduk cnm yok daha bugün yapılmaya verdi eşim ne zaman yzpılır Allah bilir
yok kuzum ya niye yanlış anlım haklısın ama gelen misafire de git denmilmiyor işte yüzümüz yumuşak ben acele ile yazdım sen yanlış anlamamışsındır umarım cevap yazdım sonradan ama görmedin sanırım
Canım benim aldığım çoraplar ponponlu felan hani evin içinde daha sade şeyler giydirmek isterim o yüzden
eV İÇİ ÇORAP DEDİM
Bide bizim 4-5 tane 0-3 ay ikili takımımız var
Sence az değil mi.gidip bir iki tane daha alayım diyorum ne dersin?
Canım parktan kastım yürüyüş parkı .burdada var ormanın yanında ama götüren yok işte![]()
esinmi bos mesaj yolluyor neden acabaŞİmdide boş mesaj atıp duruyor bu ne anlama geliyorsa![]()
ömrüm geçmişle geçti![]()
hoş bulduk cnm çok şükür iyiyim kızıma bolero başladım örüyorum eşim internet egireceksen gir dedi açıktı pc bi bakim gece kuşları neler kaynatıyor dedim sen nasılsın
rezene niye ağladın kuzum ya kolay gelsin harbi zor minil minik kıyafetler bende 3 saat ütü yapmıştım
Yok canım neden yanlış anlayayım aceleye geldi muhabbet o yüzden böyle oldu
Bel ağrında dünkü yorgunluktan kalmadır dinlen canım bu aralar
heee anlaidm bende sandim su alti kaymasi icin lastikler var ayakabiya benziyor ama corap seklinde bende ondan sandim onlar icin daha erken diyecektimancak yurumeye baslayinca lazim olcak onlar cunku. aa ne guzel suslu ponponlu coraplar ben ne kadar arasam da bulamadim burda turkiyeden alcam artik
aaaaaaaaa cok almisin yeterlii bence 0-3 ayliklar cok gerekmiyecek canimm hemde havalar sicak olcak bak gör iki ay sonraa sadece bodylerle durcaklar evin icinde :)) alcaksan ilerki aylar icin ama onlarida cok alma ihtiyac duydukca al bence daha mantikli birde 6-7 aylari kisa denk gelcek onlarida hesaba kat bence
esinmi bos mesaj yolluyor neden acaba![]()
ay birak gecmisi canimmm yeter bence bu saate bukadar okumakksohebet edelim hep birliktee
masallahhhhhhh ne kadar marifetlisin yaa bolero flnn ay su örgü örmeyi bende birazcik sevseydim ne vardi sanki:26:
iyi etmisin canim sen her firsati degerlendirip katil sohbetee bizle birlikte
Talıaa canım bahsettiğim ayakkabı şunlardan bak istersen mini bir elbise giydiririm altınada ponponlu çorap bide şöyle bir ayakkabı nasıl olur sence bacakları üşür mü yazın
Eki Görüntüle 701375
evet aynen aceleye geldi valla
yok gülüm ya benim normaldede ağrıyor belim kalçam ve bacağım belimden kalçama ordanda bacağıma vuruyor dr dedim olur dedi normal ama sanki bel fıtığı var gibime geliyor bu kadar aşırı olmaz bazen doğrulamıyorum neneler gibi iki büklüm oluyorum resmen
bayildimmmmmmmmmmmm bende istiyorummm bunlardannnnnnnn:26::26::26::26:
cok guzeller yaaa ya ben niye turkiyede yasamiyorum kii:26:
ama mutlaka alcam turkiyeden bendee insallahh
canim soruna gelincee cok guzel ve cokk tatli oluyor hayali bile cok sirin duruyorrrrr
bacaklarina gelincede havaya göre bakarsin canimm turkiye asiri sicak olabiliyor o yuzden ben buna birsey diyemem ama baktin biraz serin altina kilotlu coraplardan giydirisin cok guzel duruyorlar öylede
Ranana ördüklerini koyarsın değil mi bitince isteriz valla![]()
valla birden giriyor daha çok kalkarken ve otururken oluyor yel gibi kuyruk sokumu var ya ordan belim ikiye ayrılıyor sanki
tmm şimdi çekip koyuyorum
Burada istemedğin kadar var o ponponlu çoraplardan
Yeterli mi sence ama şöyle düşündüm tamam 5 takım 5 gün giyindi 6. gün ne giyinecek diyorum
Eşimde diyor zaten birikir çamaşırları yıkayıp başa dönersin diyor
O zaman seni dinliyorum ve almaktan vazgeçiyorum o ikili takımları zaten dediğin gibi bir sürü tek alt pijaması var 6-7 tane 0-3 aylık onları giydiririm üstünede badi.ay ben tecrübesizim ya sorularımla seni bunaltmıyorum değil mi?:26:
kız marifetlikten değil can sıkıntısından örüyorum eşim gece 12.5 da geliyor ne yapayım kendimi öyle oyalıyorum yoksa oturamıyorum bile ağrılardan dışarıda çıkamıyorum yürüyüş yapmam lazım ama tek gidemiyorum yolda doğururum mazallah sonrageldim işte fırsat bulmuşken ama kimsecikler yok bizden başka
Burada istemedğin kadar var o ponponlu çoraplardan
Yeterli mi sence ama şöyle düşündüm tamam 5 takım 5 gün giyindi 6. gün ne giyinecek diyorum
Eşimde diyor zaten birikir çamaşırları yıkayıp başa dönersin diyor
O zaman seni dinliyorum ve almaktan vazgeçiyorum o ikili takımları zaten dediğin gibi bir sürü tek alt pijaması var 6-7 tane 0-3 aylık onları giydiririm üstünede badi.ay ben tecrübesizim ya sorularımla seni bunaltmıyorum değil mi?:26:
ömrüm geçmişle geçti![]()