Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm 2. aynı bitirdi verem aşısıyla birlikte 2 aşı daha yaptılar..
tam 1 ay sonraya tekrar randevu verdi, 3. ay kontrolü ve
istersem eger ishal aşısı yapacagını söyledi, tam anlayamadım ama sanırım bu ishal aşısı şart degil :44:
slm annişler,
sizlere birşey sormak istiyorum.bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz?yani emmeye kalktığında iki memeyi birden mi emziriyorsunuz tek memeyi mi ve kaç dakka emiyo?benim oğluşum bir saate yakın emiyo bazen.sağlık ocağına gittim bugün yarım saatten fazla emzirme dedi.yarım saat emme ona yeter diyorlar.ayy şaşırdım artık
aynen bizimkininde eli devamlı agzında gözünde oldugu için bende sürekli değiştirmk zorunda kalıyorumBiZde iki aylik olucaz hala eldiveni cikarmadik.ne zamN cikarsam elini gozune sokuyr simdide gozlerini ogusturmayi ogrendi ikide bir gozunu ogusturuyor burnunu ogusturuyor acaba benimkimi bole sadece bide elini emiyor surekli eldiven dsgisiyorum mikrop olmasin diye
canım geçmiş olsun inşallah ateşlenmeden atlatırsınız o ishal aşısı dediği rota virüsü aşısı tatlım devletin karşılamadığı özel bir aşı kendin alıp yaptırıyorsun o yüzden isteğe bağlı fiyatı 150-200 arasında değişiyormuş ama rota ciddi bir hastalık ölümcül olabiliyor özellikle çalışan ve bebeği ileride kreşe gitme ihtimali olan annelerin yaptırması iyi olur kreş gibi ortamlarda bulaşma ihtimali var canım
slm annişler,
sizlere birşey sormak istiyorum.bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz?yani emmeye kalktığında iki memeyi birden mi emziriyorsunuz tek memeyi mi ve kaç dakka miyo?benim oğluşum bir saate yakın emiyo bazen.sağlık ocağına gittim bugün yarım saatten fazla emzirme dedi.yarım saat emme ona yeter diyorlar.ayy şaşırdım artık[/QUOTE
ben her emzirmede sadece 1 gögsümü veriyorum. sırayla veriyorum gögsümü. ondada 15 dk emiyo sonra kendi kendine diliyle itiyo
bitek gece uyumadan önce yarım saat emiyo ondada azında oyun yapıyo
canım geçmiş olsun inşallah ateşlenmeden atlatırsınız o ishal aşısı dediği rota virüsü aşısı tatlım devletin karşılamadığı özel bir aşı kendin alıp yaptırıyorsun o yüzden isteğe bağlı fiyatı 150-200 arasında değişiyormuş ama rota ciddi bir hastalık ölümcül olabiliyor özellikle çalışan ve bebeği ileride kreşe gitme ihtimali olan annelerin yaptırması iyi olur kreş gibi ortamlarda bulaşma ihtimali var canım
benimki 10 günden sonra eldiven taktırmadı valla kendi kendine çıkardı hele bere aman allahım kıyametler kopuyodu.eldiven takmayın kuzulara ya elleri hava alsın kendi ellerinin farkına varsın. artık ellerini fln incelemeye başlıyorlar çünküaynen bizimkininde eli devamlı agzında gözünde oldugu için bende sürekli değiştirmk zorunda kalıyorum
sanki inşaatta çalışıyo kuzum nasıl kirleniyo o eldivenler
hatta eldivenler yetmiyo çorap giydiriyoum ellerine
1 aydan sonra önermiyolar eldiveni
biran önce eldvenden kurtulup emziğe alıştımak istiyorum, emzikde almıyo benm sıpa
bi alışssa büyü rahatlık olcak devamlı memede durma derdinden kurtulcaz![]()
Kızlar kızıma MAŞALLAH deyin![]()
benimki 10 günden sonra eldiven taktırmadı valla kendi kendine çıkardı hele bere aman allahım kıyametler kopuyodu.eldiven takmayın kuzulara ya elleri hava alsın kendi ellerinin farkına varsın. artık ellerini fln incelemeye başlıyorlar çünkü
Kızlar kızıma MAŞALLAH deyin![]()
canım uzak dur sakinleş biraz..inan birçok kişi belli boyutlarda eşi ve eşinin ailesi ile yaşıyor birşeyler bu içinde bulunduğumuz zmanların getirisi sanırım..üzerinden bir kısım zaman geçince düzelecek bak göreceksinKizlar bugun doktora ordan da avmye gitti k burnumda n geldi allahtan oglum gayet iti ama orda hic durmadi.bide esimin ve kaynanamin cenesi lanet ettim emie ağladı emzirdim tekrar agladi tekrar emzirdim 1 saat böyle gecti kaynana ustu kalin der edim oyle der doktor normal diyor.kollu Tulum ve kisa kollu citcitli badi vardi.bi de battaniye.ben ogluma ali sgeris yaparkrn kv esimi cekmis cok kalin üstü az oncw şapkası ni çıkardım cocuk rahatladi diyor gizli gizli halbuki cocuk emdigi icin rahatladi avm de klimalar catir catir ne terlemesi allah askina hele esim ondan iyice nefret ediyorum artik her gunumu zehir ediyor bana
bizimkinin 2.ayı 4 ağustosta bitecek işte niye o kadar geçe vermiş ki aşı tarihini acaba:44:10 gün fark oluyor..arayıp tekrar sorsam mı kicnm 2. aynı bitirdi verem aşısıyla birlikte 2 aşı daha yaptılar..
tam 1 ay sonraya tekrar randevu verdi, 3. ay kontrolü ve
istersem eger ishal aşısı yapacagını söyledi, tam anlayamadım ama sanırım bu ishal aşısı şart degil :44:
ben genelde 10-15 dk emziriyorum ve genellikle tek meme emiyor ama son zmanlarda ikinci memeyi de istemeye başladı..dr bize de yarım saati geçirmeyin demiştislm annişler,
sizlere birşey sormak istiyorum.bebeklerinizi nasıl emziriyorsunuz?yani emmeye kalktığında iki memeyi birden mi emziriyorsunuz tek memeyi mi ve kaç dakka emiyo?benim oğluşum bir saate yakın emiyo bazen.sağlık ocağına gittim bugün yarım saatten fazla emzirme dedi.yarım saat emme ona yeter diyorlar.ayy şaşırdım artık
maşallahKızlar kızıma MAŞALLAH deyin![]()
anladım canım birkaç farklı marka varmış bazıları 2 bazıları 3 doz muş...canım ben yaptırıcam zaten, 2 doz şeklinde yapılıyormuş,
sadece istege baglı dedi doktorumuz onun için belirttim![]()
merhaba arkadaşlar bu ishal aşısı ile ilgili (rota virüsü) kafam çok karıştı benim. bi arkadaşıma doktoru rotatek aşısını önermiş 3 doz yapılıyormuş 2,3,5. aylarda benim doktorum rotarix i önerdi o da ya 2 ve 4 de yada 3 ve 5 de . ikisinin arasında ki fark ne anlamış değilim. hem 2. ay aşıları ile yapıldığında çocuğa ağır gelebileceğini düşünüyorum kimisi 2. ayda karma aşılarla aynı gün yapılması lazım diyor ben işin içinden çıkabilmiş değilim. Şunu biliyorum ki bu aşıyı mutlaka yaptırmalıyız ...
kesinlikle aynı fikirdeyim canm ama uygulamaya nasıl geçircem bunu bilmiyorum:44: videoya ceksemde görseniz halini
eldivenle bile mahvediyo yüzünü eldivensiz düşünemiyorum
geçen uyurken çıkmış tek eldiveni çizmiş göz altını kanatmış
aynen bizimkininde eli devamlı agzında gözünde oldugu için bende sürekli değiştirmk zorunda kalıyorum
sanki inşaatta çalışıyo kuzum nasıl kirleniyo o eldivenler
hatta eldivenler yetmiyo çorap giydiriyoum ellerine
1 aydan sonra önermiyolar eldiveni
biran önce eldvenden kurtulup emziğe alıştımak istiyorum, emzikde almıyo benm sıpa
bi alışssa büyü rahatlık olcak devamlı memede durma derdinden kurtulcaz![]()
kanatmaya varana kadar yapmadı bizimki ama baya bi harap ettik yüzü ama artık çizmiyo gerçende intihar ederken yakaladım :))))
2 parmağıda burnuna sokmuş duruyodu:)) koptum valla gülmekten oğlum hayattan bu kadar çabukmu bezdin diye :)))