2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zeynoooooooooooo emir agliyorrrrrrrrrrr eve git senn

esim kapat pcyi artik diyor bende dedim dur dur son 5 sayfa kalmis. neyy ne 5 sayfasi sen kafyimi yedin diyor bana

zeynoooooooooooo emir agliyorrrrrrrrrrr eve git senn

esim kapat pcyi artik diyor bende dedim dur dur son 5 sayfa kalmis. neyy ne 5 sayfasi sen kafyimi yedin diyor bana

kız bence kocalarada bi topik açalım onlarda orda takılsın sonra bizimle uğraşamazlar adıda eşinin kkya girmesinden sıkılan kocalar topiği ilk başta niranın kocası gelir :)))

son 3 herkes toplaşsın ayyy bu kadar bekledim ama benim kociş yolda geliyo 1500 ü göremezsem olmaz ama yawww :84::84::84::84::84::84:

bugün maama aldım ama daha vermicem
ilk ne maması verdinz ay kaşık mamalarından
eminim şuan sorumu kimse cevaplamaz

kız bence kocalarada bi topik açalım onlarda orda takılsın sonra bizimle uğraşamazlar adıda eşinin kkya girmesinden sıkılan kocalar topiği ilk başta niranın kocası gelir :)))

he eiyi fikirr guzel olur ama bir sorun olusur bu defa pc yi paylasamayizz
Cidden bende faceteki arkidişlerimden rica ediyorum birer kez nickleriyle cee desinler:):127:

ceeeeeeeeeeeeeeebeni biliyin diye demedim bebislerden tanimaya calisinn bence daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…